Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

LAbukas

Oho,greit karjeros laiptais lipi bigsmile.gif Juk ka tik ten dirbt pradejai,o jau pareigose pakele bigsmile.gif Saunuole 4u.gif 4u.gif

Penktadienis.Sios savaites net nepajutau,kaip greit ji prabego...Planu savaitgaliui kaip ir neturim..Noreciau kur i gamta,bet lygtai lietu rodo...Tai turbut velkinu apsiribosim biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas

Tikrai kad greitai laikas bega. Jau vasaris... kita savaite iki -3 pranesa. O taip norisi jau pavasario rolleyes.gif

Sekmadieni i restorana vaziuosim pavalgyt. Tikriausiai i Hornchurch The village bar and grill. Skanus steikai ten rolleyes.gif Pirmadieni offas, vaziuoju su SB i klinika. Dar bandysiu ir pati gaut emergency app pas gp. Vat ir visi planai savaitgaliui mirksiukas.gif

Lotuliuke, kaip tu laikais? Kaip vaikai auga bigsmile.gif

Patranka, sveikinimai 4u.gif
Atsakyti

Giega,trečias men dirbu,tokia ir šaunuolė :ax: 

Dekui Nova...

Atsakyti

Laba,

Man šį savaitė irgi greitai prabėgo. Gal dėl to, kad pirmadienis tokia šventė buvo. 

Bet, šiaip tai nežinau, visiska meška, miegapelė esu pasidariusi. Iki 22 val praktiškai nedatempiu. Vakar 21,15 salone, ant sofkės nulūžau.  :unsure:  :unsure: 

Reikia kokių vitaminų užsipirkti, gal vitamino D.  :hmm:​ 

Atsakyti

Labas,

man tai isvis ziauriai greit savaites lekia, ypac kai pas mane diena su naktim susimaisius ir isvis nesuprasi, kada savaitgalis, o kada siokiadieniai. Dirbu sianakt ir sestadieni, oj kaip tyngiuuu.

Mrs Patranka, na klausyk super, kai per tris menesius jau kyli karjeros laiptais, tak derzat  :thumb_yello: 

Tai va savaitgalio planu jokiu nera, tik darbas ir miegas, na dar iki maisto pardes nuvaziuot, apsipirkt savaitei.

Atsakyti

Na va ir mano darbo sav eina į pabaiga,liko pora valandų,eisiu išsimaudyti,pakeliui namo sūrio nusipirksiu ir viskas,namie ikalu porą melatanino ir miegu....Jėzau,kaip pasiilgus kad normaliai rytą namie sutikti...aš ir ryt,poryt namie,voliuosiuos kaip paršas lovoj..

Atsakyti
LAbukas

Savaitgali-ramuma biggrin.gif KA idomaus veikiat?
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2018 02 04, 09:14)
LAbukas

Savaitgali-ramuma biggrin.gif KA idomaus veikiat?

Vaziuosim valgyt pas brazilus Romforde.

Ka jus gero?

Sveikos
Atsakyti

Skanaus Nova  :4u: 

Kadangi as sergu, tai valgau vistienos buljona. Veliau MB parves cepelinu, nes gi siandien tarptautine cepelinu diena  :D 

Kaip susinervavau. Ketvirtadieni, jau 3ia karta bande apvogti mano drauge. Abieju vaiku klasioku namus. Jos namas netoli metro stoties, krastinis, ir tvora ribojasi su tokiu labai siauru takeliu, akligatviu, tarp dvieju namu. Tai tame akligatvyje pastoviai paaugliai su dviraciais renkasi, narkomanai per tvora sokineja. Na ir va, vel bande apvogti, tik si karta ji buvo namuose. Dienos metu! Drauge cia neturi jokiu giminiu, tik ex vyra, su kuriuo issiskyre, nes jis alkoholikas. Jos tevas ir sesuo gyvena Norviciuje. Tai va, ir ji issikrausto ten, nes jai nebesaugu cia gyventi, o ir kito buto nesugebes issinuomoti su Londono kainomis. Dabar ji turejo 3 bedroomu namuka sioki toki uz 1200 svaru. Nu kaip man gaila, sakes! Tokia faina, rami moteris. Tokia geriete. Ir vaikai puikiai isaukleti. Vienas kartu su  maniskiu futbola zaidzia. Nu, kodel per parazitus turi geri zmones nukenteti  :unsure:  :unsure: 

Atsakyti

Labas, 

sunku va taip vienai moteriai gyvent, o jei dar vis kazkas apvogt kesinasi tai isvis, as ir vaziuociau arciau savu gyvent, vistiek ar pagalbos kokios reiktu, ar siaip ka, ramiau kai artimieji salia. As  ir apie save daznai pagalvoju, va taip gyvenam, lyg ir tarp zmoniu, bet is tikro visiskai vieni, jei istiktu kokia beda rimtesne, nebutu i ka kreiptis pagalbos.

Pas mus pietums avies koja su didzuoju kuskusu, na ir dar vyno taure, jauciuosi nusipelniusi uz atidirbta antra savaitgali is eiles.

Limcamca, tau koks virusas prikibes? Sveik  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas...savaitgalis pabėgo akimirksniu,nepailsėjau visai :oh: nors ir nieko neveikiau,kažkoks marazmas.,gerai,kad ši sav trumpa,tik tris dienas dirbsiu,tai gal per keturias dienas pailsėsiu. Mano angliškai kaimynai irgi išsikraustė aną savaitę,kažkur už Londono 70 mylių,šitą namą išnuomavo,bet dar nematyti kad kas atsikraustytų...

Atsakyti
Labukas

Baisu,kai taip sliauzioja aplink visokie..Mano vienu pazistamu namas taip su tokiu bendru praejimu tarp namu,tai jie iskart vilksuni isigijo..Suo nors ir kieme buna,bet vis sulodavo,tai greit baiges gerimai ir myzimai tam praejime..
Siaip,jei kazkokiu giminiu butu kitam mieste,tai as irgi ten issikraustyciau,negyvenciau visiskai viena Londone..

Patranka,o ko tik 3d dirbsi?Atostogos ar cia tiek laisvadieniu uzsidirbus?

NA ka,einu masina sildyt,langus gramdyt biggrin.gif
Atsakyti