Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Tiesa, viskas ir pirtys, ir antram aukste kambarys ir kiemelis, viskas privatu ir tuo metu tau priklauso. Mums vakar kiemelyje pridege zvakiu, tai toks jaukumas buvo, neispasakyta. Ten niekas nevaiksciojo, buvo uzrakinta. 

Atsakyti

Labas rytas... Limcamca,dėkui,skamba gražiai.... Rytoj man dar vienas induction darbe,tik vakar pasakė,toks gal ir juokingas,bet vistiek man nepatinka tos procedūros... Šalta,vėjas...ai,visai be NUOTAIKĖS,kaip mano mažiukas sako....Vakar sužinojau,kad MB bendradarbio žmonai 3-iOS stadijos gimdos vėžys,jai 35 metai...koks neteisingas gyvenimas,dvi mažos mergaitės...

Geros dienos jums...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs. Patranka: 31 sausio 2018 - 06:38
Labukas

Pirtele tikrai graziai skamba,tiek kad mes nemegejai pirciu...Po pirties man reikai sokt i ezera,blogiausiu atveju i baseina..bet po pirties eit i dusa,nu nekazka biggrin.gif

Lietu rode tik po pietu,ko cia dabar lyja...Bjauru dirbt per lietu..
Atsakyti
Labas rytas

Giega, tau nors po pietu rode lietu, o mano arejoj is viso saule pro debesi visa diena rodo biggrin.gif iseinu j darba - purskia, kol nuejau iki stoties, isilijo kaip reikia.

Pirmadieni offa turiu. Vaziuoju su SB i klinika. Jam rankos antra scana darys.

Limcamca, kaip mokslai einasi bigsmile.gif
Atsakyti
O tai ka per pirma scana nustate?
Atsakyti

Laba,

Mrs Patranka, kaip baisu ir kaip žiauru tokios ligos tokiems jauniems  :unsure:  :unsure: Aš labai paranojišką baimę turiu mirtinoms ligoms. Nieko nepadarysi, vaikystės trauma. 

Nova, - kad mano mokytoja nelabai rimta. Tai moko, tai plepam susėdę  :D  :D dar parsisiunčiau duolingo apps tai pati daugiau išmokstu nei su tamsta mokytoja itale  :D 

Aš pačios pirties irgi nemėgstu. Mano vyras mėgsta. Bet va aroma sauna, man labai, labai prie dūšios  :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos, panasu kad ziema pargryzo.

Limcamca, nu labai smagi ta pirtele atrodo.

Man vezio diagnoze labai baisi,ismusanti zeme is po koju,  aciu D neteko kolkas labai artimoje aplinkoje jos isgirsti, bet gi cia bet kada gali tai atsitikt. 

Nova, na bet kaip idomu del to raumens nykimo, ka sako, ar dar nelabai zino kas ten gali but.

Atsakyti
Labas rytas

Heida, uzspaustas nervas uztat nyksta raumuo. Skausmo jokio nejaucia, nes nedirba fizinio darbo. Jei dirbtu kazin ar galetu. Uzspaustas nervas gali but ties riesu ar alkune. MB greiciausiai bus ties riesu. Kai buvom ledo arenoj pries gera pusmeti, krito ant ledo remdamasis plastaka. Tai vat, manom nuo to sutrenkimo viskas ir prasidejo. Pirmu scanu ziurejo pirstu jautruma, tirpima, skausma. Dabar ziures kurioj vietoj tas nervas uzspaustas.
O kaip TB laikosi? Kaip jo sveikata? Ar pasitvirtino ta diagnoze?

Atsakyti
LAbukas

Buvo laikas apie augancius vaikus snekejom,dabar apie ligas biggrin.gif Negi senstam biggrin.gif biggrin.gif

I parduotuve ateidavo tokia moteriske,rankos paspaudimas stiprus,nest,kelt viska gali su ta ranka,bet tusinuko neislaiko,raso didziausiom raidem,nes mazos neiseina..Ka smulkiai paimt irgi negali..Irgi kazkoks nervas uzspaustas..

Atsakyti

Man kazkaip idomu, na taip logiskai mastant, jei uzspaustas nervas, tai gali tirpt, jautrumas sumazet, judesiai sutrikt, bet cia nyksta raumuo, tai tarsi butu sutrikes jo maitinimas, na idomu ka atras, linkiu kad nieko sudetingo nebutu.

O maniskis tai ka, stena, pas reumatologa dar nepakliuvo, tas uzdegimas didysis  praejo tam kartui, maudzia po truputi, tepalu teplioja.

Atsakyti

Sveikos grazuoles  :4u:

Giega  grynai grynai ta pati pagalvojau :D kad pokalbiu ir diskusiju temos labai kardinaliai keiciasi :rolleyes: mes su draugem kai susitinkam tai labai pastebim kai kokia 20 min kalbam apie spaudima :lol: o paskui visosi zvengiam kad jau daugiau apie ka kalbeti neturim, nei apie kokias simpatijas, nei vakarelius, nei apie madas, nu nes tik kedai ir treningia pastaruoju metu I trasa eina

Nova tikiuosi lengvai pataisoma problema MB bus :)

Mrs Patranka kaip daznai tau tie Induction buna :hmm: juk siaip tai buna kai pradedi nauja darba ir viskas. Apmoko, parodo, supazindina, ir nera ko ten bijoti ar tavo darbe Induction reiskia kazka kita?

Uzsisakeme viesbuti I Dysneylanda :yahoo: tai kas buvote, pasidalinkit kokiom gudrybemis ...

O savo gimtadieniui skrisiu su geriausia drauge i Kauna, ten dar su bureliu susitiksim, eisim I spektali,  daug snekesim ir gersim daug sampano :wub: :wub: jau negaliu sulaukti :yahoo:

Atsakyti

Labas rytas,na va ir penktadienis..

Lotuliukas,na jokio kitokio induction nėra,paprasčiausiai kai duoda didesnes pareigas supažindina su instrukcijom ir žiūri ar sugebėsi laikytis numatytų taisyklių,nuo to priklauso mano alga :) ...gero laiko tau su draugėm :4u: 

Baigiu gerti lavą,einu piešti veidą ir į trasą...kokie planai savaitgaliui?

Atsakyti