Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Begantis labirintu ziurejom senesnes dalis po kelis kartus, patiko man, ziuresiu ir nauja. Penktadieni per telika ziurejom 12 kedziu lietuska komedija, vietom buvo juokinga, vietom nelabai, bet visumoj ziurimas.

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2018 01 28, 15:40)
<p>Begantis labirintu ziurejom senesnes dalis po kelis kartus, patiko man, ziuresiu ir nauja. Penktadieni per telika ziurejom 12 kedziu lietuska komedija, vietom buvo juokinga, vietom nelabai, bet visumoj ziurimas.</p>

As ta 12kedziu po 5 min isjungiau biggrin.gif Tokia nesamone jau senai macius buvau,o dar tokia dirbtina vaidyba..

Heida,o jus emigranta turit?Siandien per TNT rode abi pirmas dalis Begantis labirintu mirksiukas.gif As ir pradejau ziuret,prisimint reikia biggrin.gif Bet paskui isvaziavom pas anuke.Dabar jau namie,bet MB nori MAMA apdovanojimus ziuret..
Atsakyti

Turim emigranta, as tuos labirintus jau maciusi ir lietuviskai, ir angliskai. Va naujo dabar reik sulaukt.

Atsakyti
Sveikos

Nu ka, ir vel pirmadienis. Pagaliau pasidariau app pas gp del kojos.

Giega, o kaip tu? Ka toliau darysi su koja? Lauki kol kas?
Atsakyti
LAbukas

KAip faina dar su sviesa darbus baigt bigsmile.gif O ir siaip matos,kad dienos jau akivaizdziai pailgejusios mirksiukas.gif

QUOTE(*nova* @ 2018 01 29, 11:25)

Giega, o kaip tu? Ka toliau darysi su koja? Lauki kol kas?

Nezinau,ka dar darysiu biggrin.gif Prisikambint pagal tuos duotus telefus,neimanoma..O ir siaip manau,kad vel vsika is naujo pradejus,butu greiciau biggrin.gif Bet is kitos puses-jau du kart man atsauke ta operacija,gal kazkas apsaugo nuo jos..Gal ji nereikalinga man..Man neskauda labai..Taip maudzia,noris kazkur auksciau pakelt ja..
Atsakyti
Aha, diena pailgejus kaip reikiant mirksiukas.gif dar kad saulute dazniau islystu butu is viso liuks rolleyes.gif

Prasysiu pas gp scano. Gal ta padarysi per nhs. Jei ir to asisakys - eisiu privaciai.

Atsakyti

Labas rytas....pailgėjusias tos dienos,bet aš vistiek su tamsa išeinu,su tamsa gryžtu,vakar kaip tik pagalvojau,kiek dar taip temsiu,keliuosi 4 ryto,5 išeinu,geriausiu atvėju namie 19:30 ir iškarto į lovą...savaitgalis prabėga kaip viena valanda,nei kur eit,ar ką veikt visai nesinori..

Paspudė šaltukas šiąnakt,kaip ir žiema...

Atsakyti
LAbukas

PAtranka,o taip kasdien ir dirbi?5d savaitej?Ar koks slenkantis grafikas yra?

Joooo,vakar +13,siandien +1 blink.gif Biski taip extremaliai biggrin.gif
Atsakyti

Taip Giega,nuo pirm iki penkt

Atsakyti

Labas, 

Bet tikrai, šaltukas šiandien kaip spustelėjo. Paryčiais net boilerį įsijungėm, šiaip naktį laikom išjungtą. 

Vakar buvo MB gimtadienis, važiavom prie jūros, labai skanią fish&chips valgėm. Skaičiau Tripadvisor įvertinimus, tai nenuvylė. Jeigu kas būsit Canvey Island tai išbandykit, yra ir takeaway. Vadinasi Islanders Fish restaurant. Vakare gi ėjom į tą pirtelę žvakių šviesoje. Sunku kažkaip susiderinti su ja buvo, nes į sms neatsako. Nuvarėm vakar, ogi pasirodo pamiršo moteriškė, galvojo, kad antradienį. Nu, tai nuotaika labai krito, bet labai daug atsiprašinėjo, sukosi, ruošė greitai. Pasilikom ir nenuvylė. Padarė nuolaidą, bet ir be nuolaidos vistiek vertinčiau gerai, nes nu kam nepasitaiko? Tai va, kas norit rekomenduoju, FB  yra čia: https://www.facebook...aldona.rrusiene

Va, man patiko, kad privatu, uždara. Vietos gal ir mažoka, mes buvom 4iese, tik mūsų šeimyna, tai tilpom. Kadangi nėra svetimų žmonių, tai kažkaip labiau atsipalaidavę. Yra pirtis, aromasauna, džakuzi, zarko dušas, paprastas dušas. Yra ir įvairių kremų, bet aš kai ką savo turėjau. Nu, žodžiu, liuks, kada nors vėl lepinsimės. Tiek vakar išsikaitinom, išsišveitėm, kad vakare net šampės nebeišgėrėm. Čiobrelių arbata labai gerai suėjo. Miegojom visi kaip kūdikiai  :wub:​ 

Atsakyti

Oi kokia smagi vietele ta pirtis,užsimaniau...prieš kiek laiko rezervavo?

Atsakyti

Mes uzsisakem sausio 16. Jeigu savaitgaliams, gal anksciau reikia, zinok, net nezinau. 

Jos telefonas 07492665525. I sms ar i FB ji labai ilgai atsakineja. O, paskambinus is karto susisneki ir susiderini. 

Atsakyti