https://www.onthebea...d?on=2018-05-02
Ir gryztat kada
Laba,
Na jau papildziau siandien skalbiniu segtuku atsargas. Oras neblogas, gal jau bus galima lauke skalbinius dziauti. Is tiesu tai reiktu nusipirkti dziovykle.
Heida, labai daug dirbi. Saugok save
Nova, labai smagu, kad susiruoset atostogu. Tikrai bus faina, pailsesit. Jei reikes patarimo del Tenerifes, klauskit. Vaiku atostogos paskutine geguzes savaite.
GIEGA, faini apartamentai
Mano viena dukterecia atostogauja Gambijoje. Labai idomios foto.
Skalbinius i lauka ir ziema isnesu. Po stogu dziovykle turiu
Giega, nu ziauriai fainai butu i Portugalija su jumis palekt. Bet kazin ar spetume mes su jumis visur koja mane labai veda... o ir MB su nugara nekas gaunasi... dar desines plastakos raumuo pradejo nykt... Vasario 5 app pas nervu gydytoja turi. Jau antras app del rankos. Itaria kad nervas uzspaustas. Nu zodziu...
Varom davai kitais metais i Amerika, route 66 pravaziuot jau busiu kojos opp pasidarius nebusiu stabdis
o tas routas 66 manes visiskai nevylioja.. Nu kas ten idomaus Kelias ir viskas.. Ir taip prisivazineju Jei i Amerikos puse patrauksiu,tai pirmiau bus Vasingtonas,Niujorkas,Bostonss-draugai ir gimines ten gyvena,nesupras,jei Amerikoj busiu o pas juos neatvaziuosiu
Aš tai norėčiau po JAV nacionalinius parkus pakeliauti. Kiek grožybių
LAbukas
Heida O tai nera kam dirbt,kad 5 naktis dirbi?O tu visada naktim dirbi ar yra kokia tavo pamaina ir diena?
O tas futbolas mokyklinis?VA Limcamcos vaikai futbolo fanai
Planuojam i kina Gal net 2 filmus Cia i ta pigu,kur po 4£ zmogui
http://romford.premi...omford.dll/Home
Kad ten kaip su lunatikais, rodos viska issiaiskini kiek nori dirbt, bet va ima ir pastato, viena savaite dirbt 1 nakti, kita savaite 5, na bet dabar jau gal galutinai issiaiskinom, kad daugiau 3 naktu per savaite nedirbu. Esu dirbusi viena diena, na sunkoka tas 12 valandu ant koju ir vis begime, jei butu 8 darbo valandos gal ir pereiciau i dienas, va nakti darbo nera daug, ir pasedim, ir pasnaudziam, tik man pati naktis sunku, man labai reikia issimiegot nakti.
Nejom i futbola, normalus ten buvo Dagenhamo Dager ar kaip ten jie su kazkuo, aciu D lyt pradejo, tai i Romforda nuvarem, per pardes prasiejom, bet tik apatiniu papirkau, nieks nekrito i akis
As dabar ruosiuosi paziuret filma Motina!, dukterecia sake kad man turi patikt, nors atsiliepimai tai labai priestaringi. Dar Vandens forma irgi ziuresiu.
mes vakar tam Jumanji buvom ir paskui norejom i begantis labirintu,bet nebegavom bilietu Bet draugai paskambino ir pasiule i lietuviska filma-Pavydo zaidynes Ai,visai nieko Jau vien del to,kad nenukopijuotas
Po visu kinu nuvarem i Franky bennys pavalgyt,nu pirma karta tiek ilgai uzsakymo laukem JAu po musu atejusiems atnese,o mes prasedejom vos ne 1,5h MB suma pakele,tai paskui nuolaida padare
Labai nepikta,nes atrakciju prisiziurejom-vestuves Nu ir sugalvok tokioj vietoj vestuves svest Su balta ilga vestuvine suknele,su pamergem...Tikrai ne del ju ilgai mums uzsakyma dare,nes jie jau pavalge buvo ir uz kokio pusvalandzio isejo..
O va dabar kaip tik per TV rodo Begantis labirintu pirmas serijas,tai prisiminsiu
Laba,
Maniškio į tokias rungtynes nenuviliosi. T.y. sunkiai jam įdomu. Va, duok bilietus į kokį Chelsea su Arsenal, tai joooo, paims ir dar primokės
Išbandžiau naują kirpyklą. Nu, visai nieko. Kirpimas - 26 svarai. Pigiau, nei man po blatu, pas pusseserę.