Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Nu fainai butu bigsmile.gif kada jus kylat? Mes tik pusrycius imsim. Nuomosimes masina jau airoporte.
Atsakyti
Mes geguzes 16d skrendam,savaitei.Va i sita viesbuti
https://www.onthebea...d?on=2018-05-02
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2018 01 27, 09:38)
Mes geguzes 16d skrendam,savaitei.Va i sita viesbuti
https://www.onthebea...d?on=2018-05-02

Ir gryztat kada bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2018 01 27, 09:42)
Ir gryztat kada  bigsmile.gif

23d irgi treciad.
Atsakyti

Laba,

Na jau papildziau siandien skalbiniu segtuku atsargas. Oras neblogas, gal jau bus galima lauke skalbinius dziauti. Is tiesu tai reiktu nusipirkti dziovykle. 

Heida, labai daug dirbi. Saugok save  :4u: 

Nova, labai smagu, kad susiruoset atostogu. Tikrai bus faina, pailsesit. Jei reikes patarimo del Tenerifes, klauskit. Vaiku atostogos paskutine geguzes savaite.  :4u: 

Atsakyti

GIEGA, faini apartamentai  :4u: 

Mano viena dukterecia atostogauja Gambijoje. Labai idomios foto. 

Atsakyti
Limcamca, dekui mirksiukas.gif jei kas ko - kreipsiuos smile.gif dar liko pirmadieni visu atostogas susiziuret, bet lyg ir galesiu imtis menesio vidury.

Skalbinius i lauka ir ziema isnesu. Po stogu dziovykle turiu mirksiukas.gif

Giega, nu ziauriai fainai butu i Portugalija su jumis palekt. Bet kazin ar spetume mes su jumis visur biggrin.gif koja mane labai veda... o ir MB su nugara nekas gaunasi... dar desines plastakos raumuo pradejo nykt... Vasario 5 app pas nervu gydytoja turi. Jau antras app del rankos. Itaria kad nervas uzspaustas. Nu zodziu...
Varom davai kitais metais i Amerika, route 66 pravaziuot bigsmile.gif jau busiu kojos opp pasidarius mirksiukas.gif nebusiu stabdis biggrin.gif
Atsakyti
Galvoji mes visur begom lekiam biggrin.gif Ne ne biggrin.gif Aisku vien viesbuty irgi nesedim mirksiukas.gif Stengiames kazka pamatyt bet ir pailset mirksiukas.gif

o tas routas 66 manes visiskai nevylioja.. Nu kas ten idomaus g.gif Kelias ir viskas.. Ir taip prisivazineju biggrin.gif Jei i Amerikos puse patrauksiu,tai pirmiau bus Vasingtonas,Niujorkas,Bostonss-draugai ir gimines ten gyvena,nesupras,jei Amerikoj busiu o pas juos neatvaziuosiu biggrin.gif
Atsakyti

Aš tai norėčiau po JAV nacionalinius parkus pakeliauti. Kiek grožybių  :wub:​ 

Atsakyti

LAbukas

Heida 4u.gif4u.gifO tai nera kam dirbt,kad 5 naktis dirbi?O tu visada naktim dirbi ar yra kokia tavo pamaina ir diena?

O tas futbolas mokyklinis?VA Limcamcos vaikai futbolo fanai mirksiukas.gif

Planuojam i kina mirksiukas.gifGal net 2 filmus mirksiukas.gifCia i ta pigu,kur po 4£ zmogui mirksiukas.gif
http://romford.premi...omford.dll/Home

Kad ten kaip su lunatikais, rodos viska issiaiskini kiek nori dirbt, bet va ima ir pastato, viena savaite dirbt 1 nakti, kita savaite 5, na bet dabar jau gal galutinai issiaiskinom, kad daugiau 3 naktu per savaite nedirbu. Esu dirbusi viena diena, na sunkoka tas 12 valandu ant koju ir vis begime, jei butu 8 darbo valandos gal ir pereiciau i dienas, va nakti darbo nera daug, ir pasedim, ir pasnaudziam, tik man pati naktis sunku, man labai reikia issimiegot nakti.

Nejom i futbola, normalus ten buvo Dagenhamo Dager ar kaip ten jie su kazkuo, aciu D lyt pradejo, tai i Romforda nuvarem, per pardes prasiejom, bet tik apatiniu papirkau, nieks nekrito i akis

As dabar ruosiuosi paziuret filma Motina!, dukterecia sake kad man turi patikt, nors atsiliepimai tai labai priestaringi. Dar Vandens forma irgi ziuresiu.

Atsakyti
LAbukas

mes vakar tam Jumanji buvom ir paskui norejom i begantis labirintu,bet nebegavom bilietu blink.gif Bet draugai paskambino ir pasiule i lietuviska filma-Pavydo zaidynes biggrin.gif Ai,visai nieko biggrin.gif Jau vien del to,kad nenukopijuotas biggrin.gif

Po visu kinu nuvarem i Franky bennys pavalgyt,nu pirma karta tiek ilgai uzsakymo laukem blink.gif JAu po musu atejusiems atnese,o mes prasedejom vos ne 1,5h blink.gif MB suma pakele,tai paskui nuolaida padare biggrin.gif
Labai nepikta,nes atrakciju prisiziurejom-vestuves biggrin.gif biggrin.gif Nu ir sugalvok tokioj vietoj vestuves svest biggrin.gif Su balta ilga vestuvine suknele,su pamergem...Tikrai ne del ju ilgai mums uzsakyma dare,nes jie jau pavalge buvo ir uz kokio pusvalandzio isejo..

O va dabar kaip tik per TV rodo Begantis labirintu pirmas serijas,tai prisiminsiu biggrin.gif

Atsakyti

Laba,

Maniškio į tokias rungtynes nenuviliosi. T.y. sunkiai jam įdomu. Va, duok bilietus į kokį Chelsea su Arsenal, tai joooo, paims ir dar primokės  :D 

Išbandžiau naują kirpyklą. Nu, visai nieko. Kirpimas - 26 svarai. Pigiau, nei man po blatu, pas pusseserę.  :D​ 

Atsakyti