Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

QUOTE(Limcamca @ 2018 01 25, 09:25)
<p>Laba,</p><p></p><p>Timberlando basutės gražios  4u.gif </p><p></p><p>Pavasaris, kad ateina tai smagu. Suku galvą kaip žolę užauginti. Vaikas futbolą žaisdamas ištrypė, plius lietus nuplovė, saulės nėra, nes šakos nuo medžių dengia visą kiemą. Gal kas kokį gerą patarimą turit?</p>

Kai dsug vazineju,labai daug kur matau ta dirbtine zole paklota. Ir gana daznai prie brangesniu namu.. Is toli tai labai naturaliai attodo,tik siam laikui per zalia biski,bet vasara niekuom nesiskiria.. Tik va jei vaikas toliau zais futbola,gal skraudziau krist ant tokios..
Dar yra seseliams skirris zoles.. Bet labai jau lepios.. Pas mane irgi vienoj vietoj visada seselis,ten pasodinau.. Labai sunkiai dygo.. Dabar rudeni iskart menugrebiau lapu,ziuriu isikus zole toj vietoj..
As noreciau tu sauluciu uzsiveist,jos atrodo kaip zole,o dar zydi graziai,kad ir nupjauni,greit vel suzydi.. Karta paklausiau seklu geliu parduotuvej,tai pasake-cia piktzole,nepatduodama biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane visas kiemas sauluciu pilnas smile.gif galiu iskast kelis krumelius. Jos greitai pleciasi, po metu jau pamatysi kiek ju zydes mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas

Sudego boileris, lasa vanduo.... Gal meistriuka koki pazystat ax.gif
Atsakyti
Labukas

QUOTE(*nova* @ 2018 01 25, 17:41)
Pas mane visas kiemas sauluciu pilnas  smile.gif    galiu iskast kelis krumelius. Jos greitai pleciasi, po metu jau pamatysi kiek ju zydes  mirksiukas.gif

Noreciau mirksiukas.gif Pas mane auga keli krumeliai,bet kazko nesiplecia jie g.gif Gal paciai pajudint,padalint g.gif

Boilerio meistro nezinau..Mes lygtai draudima turim,tai vis atvaziuoja profilaktiskai patikrint ir pakeicia kokias detales,kad nesugestu..

NA ka,oras lygtai vel grazus bus bigsmile.gif O dar ir penktadienis bigsmile.gif Siandien mano anukei 1 menesis biggrin.gif Reikia foto.Gavau dovanu toki remeli-seneliu anukai.ten daug foto telpa.Dabar sudejus kokias turiu,bet sakiau pamazu sukeisiu i tofo kas menesi mirksiukas.gif Gausis iki metuku mirksiukas.gif
Atsakyti

Laba, man tai salta ryte pasirode, na diena gal bus ir grazu.

Vaje, jau menesiukas merginai, greit laikas eina. Tik labai keista, kai Giega sako, anuke, atrodo kad taip negali but  :)​ 

Atsakyti
Giega, bet kodel jos pas tave nesiplecia unsure.gif pas mus visa pieva balta buna kai suzydi mirksiukas.gif gerai, tegul tik oras biski atsyla, MB uzraugs porko ant sauluciu pasikasimo mirksiukas.gif

Heida, kaip laikais bigsmile.gif
Atsakyti

Dirbtine zole tai biski per brangu. Ji labai brangi. 

Va, apie seseliui skirta zole nesu girdejusi. Reikia pasiguglinti. 

Jetau, anukelei jau menuo. Greitai svetimi vaikai auga. Kaip jos abi jauciasi? Viskas gerai, isivaziavo jau i ritma?

Ana karta kalbejau su mama, sakau ka veiki. Sako, tapkutes leliukui mezgu. Pasijuokem, kad maziuku siuo metu nera, sakau neprimegsk kam nors. Tai pasijuokem, gal man, o gal jaunimui musu. 

Atsakyti
Pilnai tikiu,kad brangi...Nes sakau,tik prie prabangesniu namu matau patiesta...Prie labai brangiu,jau vel tikra zolyte biggrin.gif
Seseline as Home base pirkau,bet sakau,labai lepi ji...

Siandien Costco buvom,kaip tik sunus paskambino ir paprase pampersu nupirkt..Paskaiciavau-9 piskes vienas pampersas..O as kazkada saviems po 2 litus mokedavau..Kai tas litas dar verte turejo..Sunus tik pas daktarus eit pampersus turejo,is Lenkijos parvezdavo man..O dukra jau daugiau naudojo..JAi jau kasnakt dejau..
Is vienos puses labai patogu tie pampersai,bet is kitos-paskui tie vaikai ilgai ir myza i kelnias...

I ritma ne nezinau ar isoko biggrin.gif Gyvena jie atskirai,mes tik karta i sav nuvaziuojam.Sake,kad viena nakti miega,kita visai nemiega biggrin.gif Valgo neblogai..Pieno dar turi,bet nusitraukineja,tai kazi kiek ilgai zais...
Atsakyti

Heida, kaip laikais bigsmile.gif

Laikausi kazkaip, sia savaite daug dirbu, 5 naktis, pavargau. Zodziu darbas durniu, durnius darba myli  :rolleyes: 

Gavo maze mokykloj 2 bilietus i futbola rytoj, idomu  kas ten eis, nemegejai mes, gaila nera kam atiduot.

Atsakyti
LAbukas

Heida 4u.gif 4u.gif O tai nera kam dirbt,kad 5 naktis dirbi?O tu visada naktim dirbi ar yra kokia tavo pamaina ir diena?

O tas futbolas mokyklinis?VA Limcamcos vaikai futbolo fanai mirksiukas.gif

Planuojam i kina mirksiukas.gif Gal net 2 filmus mirksiukas.gif Cia i ta pigu,kur po 4£ zmogui mirksiukas.gif
http://romford.premi...omford.dll/Home
Atsakyti
Sveikos

Visgi sugalvojom vaziuot i Tenerife, geguzes vidury. Tikiuosi vaikams atostogu nebus ax.gif

Mes ir i Romforda ruosiames. Pusrycius kur suvalgyt, ir noriu uzuolaidas ir ant kedziu virtuvej pagalveles nusipirkt. Kazin dar uzuolaidu parduotuvele kur pries Natwest buvo, dirba dar?
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2018 01 27, 09:01)
Sveikos

Visgi sugalvojom vaziuot i Tenerife, geguzes vidury.  Tikiuosi vaikams atostogu nebus  ax.gif

Mes ir i Romforda ruosiames. Pusrycius kur suvalgyt, ir noriu uzuolaidas ir ant kedziu virtuvej pagalveles nusipirkt. Kazin dar uzuolaidu parduotuvele kur pries Natwest buvo, dirba dar?

Vaiku atostogos geguzes 28,tai jau nuo 26d kainos pasakiskos..
Varykit su mumis i Pirtugalija mirksiukas.gif Tik mes ne AI vaziuojam,o self catering.. Man nekyla rankos europinese salyse moket uz AI ir sedet vienoj edykloj.. Viesbutis 3*, nuomuosimes masina ir pavazinesim po skirtingus pliazus mirksiukas.gif
Nors Tenerife irgi labai wub.gif

Jei apie ta pacia parde galvoju,tai nebera jos..
Atsakyti