Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

:laugh: :laugh: is FB platybiu :) 

Nėštumo metu negalėjau miegoti: tai pagalvė per maža, tai čiužinys per kietas... Dabar atsiremiu į durų staktą - o ji tokia minkšta minkšta... :laugh:

Atsakyti

As tik Lietuvoj turejau gyvybes, sveikatos  ir investicini vaiko draudima Swed banke. As ir vyresnioji buvom apsidraude ant to paties poliso, 10 000 litu, mokejau po 70 litu per menesi.

Cia irgi ziurinejau seimos sveikatos draudima, tai mums kazkur menesiui apie 400 £, ir dar ne visos paslaugos ir tyrimai ieitu.

Sninga ir pas mane.

Atsakyti

LT irgi draudimo kainos nepigios pasidare. Pvz uz 70 euru, man iseina tik vienam vaikui investicinis. 

Atsakyti

Na va ir viens prie vieno konvertavimas 😂. As uz mus dvi 70 litu mokejau, dabar vienam vaikui 70 €, bet gal suma gerokai didesne?

Atsakyti

Nezinau del sumos. 

Nu vienzo, rimtas reikalas gaunasi. 

Siandien per zinias pranese statistika, kad Londone zmones isigyja busta vidutiniskai uz 400 000 svaru. Imokedami 25 proc depozito. 

Siaubas kiek butu Ispanijoje iseina  :unsure:  :D 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 01 13, 09:51)
<p>Mes su Heida gyvai transliuojam. </p><p>Pas mane jau pavieniu snaigiu skraidoo, ir daugeja vis. </p><p></p><p>Klausykit panos, zinau, kad kitoms, pvz Lotuliukui, darbas apmoka. Bet, jus turit koki gyvybes, sveikatos ar pan draudima UK? Jeigu taip, kiek mokat i men? </p>

Sveikos, pas mus saulė žeme ridinejas, vėjas žvarbus smile.gif

Tikriausiai ne pasakojau savo istorijos su gyvybės draudimu. Kai ištekėjau, galvojau va rimta viskas reik apsidrausti, paskambinau į vieną į draudimo įstaigų ten visokio velnio iš klausinėjo ir paskui sako o tavo vyras žino kad tu draudimus gyvybės nori už sakyt? Bet tas klausimas taip nuskambėjo kad lyg iš ji nužudyti būčiau susiruošus biggrin.gif tuo ir baiges mano paieskos biggrin.gif bet kaina abiem buvo apie 30 svarainių mėnesiui bet nebepamenu sąlygų, lyg mirties atveju 100000t ligos atveju ir ten kažkiek mėnesių apmokėtų, bet kiekvieną kompanija su savo sąlygom, Limcamca pasiskambintum jie tau tikrai viską paaiškintu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 01 13, 11:51)
<p>Mes su Heida gyvai transliuojam. </p><p>Pas mane jau pavieniu snaigiu skraidoo, ir daugeja vis. </p><p></p><p>Klausykit panos, zinau, kad kitoms, pvz Lotuliukui, darbas apmoka. Bet, jus turit koki gyvybes, sveikatos ar pan draudima UK? Jeigu taip, kiek mokat i men? </p>

Mes turim gyvybes ir ta vadinama terminal illness.Mokam £110 i men.Bet planuoju dar Bupa medicinini apsidrausti.
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2017 01 13, 12:47)
<p>Nezinau del sumos. </p><p>Nu vienzo, rimtas reikalas gaunasi. </p><p></p><p>Siandien per zinias pranese statistika, kad Londone zmones isigyja busta vidutiniskai uz 400 000 svaru. Imokedami 25 proc depozito. </p><p>Siaubas kiek butu Ispanijoje iseina  unsure.gif  biggrin.gif </p>

O tai imanoma sutaupyti cia 100000 tam depozitui?Man tai toks vaizadas susidares,kad kas gyvena geruose namuose,tai is kazko paveldejo arba pardave ka paveldejo ir nusipirko kur nori.Arba pirko pries 15-20 metu kaip namu kainos buvo kitos.Pvz draugai gyvena Camden Town keturiu aukstu name,tai pries 17 metu uz ji mokejo 320000,dabar ju namas 2 milijonai.Kaip ir Mes pirkom su 5% inasu.Dabar pabranges namas musu dvigubai.
Labas rytas.Salta.Jau trys dienos kaip stovi skrandis.Matyt kazkoki virusa jaukunuosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 13 sausio 2017 - 13:43
LAbukas

NA tai ka,baiges jau sniegai biggrin.gif Vienu metu drebe su tokiu gusiniu saltu veju,net lauke nemalonu but...DAr vienoj vietoj gatve uzsemta buvo,visos masinytes letai vaziuoja,bet autikas kai leke,vandens banga virs stogu pakilo blink.gif Masina svarumo blink.gif blink.gif TAi po darbo dar masinos nusiplaut variau...

Draudima turim tik namui..Ir kazkoki,kur prie banko korteles duoda,net nezinau,ka jis ten dengia...
Atsakyti
Labas rytas

As turiu kompanijos Bupa draudima. Bet jei reiktu privaciai moketis, tai nezinau - gerai pagalvociau ar apsimoka. Labai jau trumpas teikiamu paslaugu sarasas biggrin.gif
Gyvybes draudima turim su namu pasieme.

Atsakyti
Panos, kokia bauda gresia uz greicio virsinima 30 mph m25?
Atsakyti

Panos, kokia bauda gresia uz greicio virsinima 30 mph m25?

Cia tiek virsijo? 30-ia daugiau nei galima?

http://www.cps.gov.u..._notices/#speed

yra isvardinta, bet paprastai buna penalty ir baudos taskai. 

Bauda 1000-2500 maksimum jeigu motorway, o baudos taskai bus kokie 3 jauciu. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 14 sausio 2017 - 11:54
Leistinas greitis 70 - vaziavo 103
Atsakyti