Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

BAnkai gal ir priima,bet tikrai nezinau...Atminimui pasilik biggrin.gif
Atsakyti
As negavau laisko is HMRC,kaip man susimoket mokescius ?GAl yra kokia bendra saskaita? Ir su buchaltere nesusisneku..As jos vieno prasau,ji man vis kazka kita atsiuncia...
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2018 01 23, 19:39)
As negavau laisko is HMRC,kaip man susimoket mokescius ?GAl yra kokia bendra saskaita? Ir su buchaltere nesusisneku..As jos vieno prasau,ji man vis kazka kita atsiuncia...

Jei zinau savo tax numeri ir kiek reikia moket gali susimoket online. Jei negavai laisko tai gali but kad tavo nepaskaiciuoti taxai (tax return uz 2016-2017 metus).
Atsakyti
PAskaiciuota jau.Buhaltere turejo atsiust nuoroda,o siuncia vis kazka ne ta ka man reikia..O as neberandu nei senu mokejimu,kad paziureciau ta nr,nei sumos atsimenu...
Ryt skambinsiu buhalterei,nes ziuriu per emailus nesusisnekam mes biggrin.gif
Atsakyti
Nu, neuztemk i nakti mirksiukas.gif zinai kaip jie greit moka interesus pradet skaiciuot biggrin.gif

Limcamca, koki lobi radai biggrin.gif £5 kupiuros turejo but isleistos iki 5 geguzes pernai metu biggrin.gif remink ir kabink pas vaiki kambary ant sienos mirksiukas.gif
Atsakyti
NA iki sausio 31d dar biski laiko yra biggrin.gif
As kazkaip visada susivelinu biggrin.gif O siemet ypatingai velai viska uztempiau..Visada jau gruodzio men susimokedavau...Bet va anksciau nu niekaip nenuvezu tu popieru buhalterei biggrin.gif
Atsakyti

Ar man vaidenasi ar šiemet kažkaip daugokai tų audrų ir stiprių vėjų pas mus? Šiandien išėjau palaidais plaukais. KOl mašinoje tai nieko. Einant miesteliu arba į priekį negaliu paeiti, arba per plaukus nieko nematau  :D​ 

Atsakyti
Labukas

Tikrai kad vejuota ir lietinga si ziema.. Gal vasara grazi ir silta bus bigsmile.gif

Atsakyti

LAbukas

VAkar pliaupe,vetros didziausios,siandien tikra pavasaris bigsmile.gif Pauksciukai ciulba,saulyte dar tik kyla biggrin.gif

Ateina kazkokia idomi mada-skudurai biggrin.gif Vakar palandziojau po pardes,nu taip nieko grazuas nera...Megztiniai bliuskos-tysalai,sukneles irgi...TKMaxxe nupirkau tik dvi tokias pacias,tik skirtingu dydziu maike SB sportavimui,viena pasiliks,kita grazins,tik pasimatuot reikia..O sau Timberlendo basankes,bet ir labai ant klaustuko kabo..Ir dar tokius medziaginius vasarinius batukus.As tokius jau turejau,labai patogus buvo,bet dabar irgi imesti i krepseli tik del sumos,kad uz atvezima moket nereiktu biggrin.gif Nes nebuvo mano dydzio,isidejau didesnius..Ziuresiu,ka cia pasiliksiu..O gal ir viska grazinsiu biggrin.gif
Tik mano spalva kitokia,raudona biggrin.gif

https://www.tkmaxx.c...lles/p/25283017

Irgi spalvos kitokios-kur ta tamsi,pas mane-kremine
https://www.tkmaxx.c...acks/p/25155480

TAm TKMaxxe visko po 1 daikta biggrin.gif Ir dar buna,kas internetinej,to nera pardej ir atvirksciai biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas.

Giega, basutes tavo man labai patinka  :thumb_yello:  reiks ir man siltajam sezonui batu visokiu, balerinkas sutryniau, kedai atsibodo, basutes irgi jau pavarge, zodziu visko reikia. O isvis kokie rubai madingi pavasariui?  :hmm:​ 

Atsakyti

Laba,

Timberlando basutės gražios  :4u: 

Pavasaris, kad ateina tai smagu. Suku galvą kaip žolę užauginti. Vaikas futbolą žaisdamas ištrypė, plius lietus nuplovė, saulės nėra, nes šakos nuo medžių dengia visą kiemą. Gal kas kokį gerą patarimą turit?

Atsakyti
Labas rytas

Ir kodel reikia dirbt kai toks grazus oras lauke unsure.gif

Uzsisakiau online is house of fraser suknia ir megztuka. Turetu siandien atvezt. Dar noriu vasarines maxi suknios. Bet tikrai kiek ziurejau, nu nieko doro nera
Atsakyti