BAnkai gal ir priima,bet tikrai nezinau...Atminimui pasilik
As negavau laisko is HMRC,kaip man susimoket mokescius ?GAl yra kokia bendra saskaita? Ir su buchaltere nesusisneku..As jos vieno prasau,ji man vis kazka kita atsiuncia...
QUOTE(giega @ 2018 01 23, 19:39)
As negavau laisko is HMRC,kaip man susimoket mokescius ?GAl yra kokia bendra saskaita? Ir su buchaltere nesusisneku..As jos vieno prasau,ji man vis kazka kita atsiuncia...
Jei zinau savo tax numeri ir kiek reikia moket gali susimoket online. Jei negavai laisko tai gali but kad tavo nepaskaiciuoti taxai (tax return uz 2016-2017 metus).
PAskaiciuota jau.Buhaltere turejo atsiust nuoroda,o siuncia vis kazka ne ta ka man reikia..O as neberandu nei senu mokejimu,kad paziureciau ta nr,nei sumos atsimenu...
Ryt skambinsiu buhalterei,nes ziuriu per emailus nesusisnekam mes
Ryt skambinsiu buhalterei,nes ziuriu per emailus nesusisnekam mes
Nu, neuztemk i nakti zinai kaip jie greit moka interesus pradet skaiciuot
Limcamca, koki lobi radai £5 kupiuros turejo but isleistos iki 5 geguzes pernai metu remink ir kabink pas vaiki kambary ant sienos
Limcamca, koki lobi radai £5 kupiuros turejo but isleistos iki 5 geguzes pernai metu remink ir kabink pas vaiki kambary ant sienos
NA iki sausio 31d dar biski laiko yra
As kazkaip visada susivelinu O siemet ypatingai velai viska uztempiau..Visada jau gruodzio men susimokedavau...Bet va anksciau nu niekaip nenuvezu tu popieru buhalterei
As kazkaip visada susivelinu O siemet ypatingai velai viska uztempiau..Visada jau gruodzio men susimokedavau...Bet va anksciau nu niekaip nenuvezu tu popieru buhalterei
Ar man vaidenasi ar šiemet kažkaip daugokai tų audrų ir stiprių vėjų pas mus? Šiandien išėjau palaidais plaukais. KOl mašinoje tai nieko. Einant miesteliu arba į priekį negaliu paeiti, arba per plaukus nieko nematau
Labukas
Tikrai kad vejuota ir lietinga si ziema.. Gal vasara grazi ir silta bus
Tikrai kad vejuota ir lietinga si ziema.. Gal vasara grazi ir silta bus
LAbukas
VAkar pliaupe,vetros didziausios,siandien tikra pavasaris Pauksciukai ciulba,saulyte dar tik kyla
Ateina kazkokia idomi mada-skudurai Vakar palandziojau po pardes,nu taip nieko grazuas nera...Megztiniai bliuskos-tysalai,sukneles irgi...TKMaxxe nupirkau tik dvi tokias pacias,tik skirtingu dydziu maike SB sportavimui,viena pasiliks,kita grazins,tik pasimatuot reikia..O sau Timberlendo basankes,bet ir labai ant klaustuko kabo..Ir dar tokius medziaginius vasarinius batukus.As tokius jau turejau,labai patogus buvo,bet dabar irgi imesti i krepseli tik del sumos,kad uz atvezima moket nereiktu Nes nebuvo mano dydzio,isidejau didesnius..Ziuresiu,ka cia pasiliksiu..O gal ir viska grazinsiu
Tik mano spalva kitokia,raudona
https://www.tkmaxx.c...lles/p/25283017
Irgi spalvos kitokios-kur ta tamsi,pas mane-kremine
https://www.tkmaxx.c...acks/p/25155480
TAm TKMaxxe visko po 1 daikta Ir dar buna,kas internetinej,to nera pardej ir atvirksciai
Labas rytas.
Giega, basutes tavo man labai patinka reiks ir man siltajam sezonui batu visokiu, balerinkas sutryniau, kedai atsibodo, basutes irgi jau pavarge, zodziu visko reikia. O isvis kokie rubai madingi pavasariui?
Laba,
Timberlando basutės gražios
Pavasaris, kad ateina tai smagu. Suku galvą kaip žolę užauginti. Vaikas futbolą žaisdamas ištrypė, plius lietus nuplovė, saulės nėra, nes šakos nuo medžių dengia visą kiemą. Gal kas kokį gerą patarimą turit?
Labas rytas
Ir kodel reikia dirbt kai toks grazus oras lauke
Uzsisakiau online is house of fraser suknia ir megztuka. Turetu siandien atvezt. Dar noriu vasarines maxi suknios. Bet tikrai kiek ziurejau, nu nieko doro nera
Ir kodel reikia dirbt kai toks grazus oras lauke
Uzsisakiau online is house of fraser suknia ir megztuka. Turetu siandien atvezt. Dar noriu vasarines maxi suknios. Bet tikrai kiek ziurejau, nu nieko doro nera