Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Giega,ne pirmas kartas,dabar ji lai šeimininkauja,aš tik dirbsiu ir tingesiu,aišku varysim kažkur,bet tik ne ši savaitgali

Atsakyti

Ji juk bus pas mane iki kovo vidurio tai tiktai...

Varau jau ir aš namo....gero savaitgalio damos :4u: 

Atsakyti
NA ka,nesenai is darbo grizau..Penktadienis,isipylem vyno mirksiukas.gif Bet jau tooooki sirupini vyneli MB atidare,kad as net gert negalejau,kita atsidariau biggrin.gif
TAi va,pavakarosim truputi prie teliko,eisim gult,ryt keltis beveik kaip i darba biggrin.gif Tas show FAst and Furiuos nuo 9 ryto,kol dar nuvaziuosim...
DAr sunus kelnias dave palenkt...KAda cia prie ju daeit...

DAr ner 19h,o man atrodo,kad kokia 24 biggrin.gif VA taip ir vakar buvo,nes irgi jauciaus,kaip kad kokia 22h,o ne 20 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 19 sausio 2018 - 20:53

Labukas

Lyja.. Atvarem i O2 arena anksciausiai.. Mb isivaizdavo,kad bus galima apziuret tas masinas,o as is kart sakiau kad cia tik show.. Nu ka darysi,sedesim dabar valanda laiko biggrin.gif Gerai dar kad internetas yra biggrin.gif
O kaip smirda cia.. Vakar irgi buvo show,tai degintom padangom irbenzu..
Ateikit paplepet,liudna biggrin.gif
Atsakyti
Nu kaip, ar patiko show?

Jau oras siandien mad.gif vakar tokia grazi diena buvo, o jau siandien blink.gif
Sedziu puse dienos ant sofkes prie TV i deki susisukus.

Patranka, seimyna laimingai parskrido bigsmile.gif
Atsakyti

Laba, 

Aha, oras labai nekoks, ir namie iskart dregme jauciasi, aisku dar ir skalbiniu pridziauta.

Man ryte kad nuskilo, iseinu is darbo pro vartus, ogi MB manes atvaziaves pasiimt, tiesiai stovi prie vartu, net susimeciau, nezinojau kad atvaziuos, bet sako, taigi lyja, kur tu cia vaiksciosi. Tai va greit parvarem namo, kavos pagerem, as miegot, po to iki pardziu nuvarem maisto apsipirkt, gamint tyngiu, uzsakem kiniecius, laukiam kol atves. Saldytuve turiu brut'o  :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas...Nova,taip.viskas gerai.,dekui kad klausi

Heida,smagu..

Atsakyti
Labukas

QUOTE(*nova* @ 2018 01 20, 14:46)
Nu kaip, ar patiko show?

Puse velnio biggrin.gif Labai daug snekejo(suprantu,kad turi kazkaip situacija paaiskint mirksiukas.gif ) nemazai istrauku is filmo rode,tai sitie atsibosdavo...Bet patys pasirodymai tai labai neblogi buvo mirksiukas.gif
Nezinau rodys/ne,cia is MB FB nukopinau..Gyvai daug graziau atrode mirksiukas.gif
https://www.facebook...327?pnref=story

Ieskau atostogu...Planavom su draugais kartu vaziuot,bet jie nori per vaiku atostogas,o mums visiskai neapsimoka moket keliais simtais daugiau ax.gif
Atsakyti
Nerodo man unsure.gif bandysiu per FB

Ziuriu ir as atostogas. Rugsejo men i Corfu. Vat ir mums taip pat. Draugai su vaikais, noretu per vaiku atostogas, o mums geriau kai vaikai i mokyklas gryzta mirksiukas.gif ar atostogavot kas Corfu?

Labas rytas
Atsakyti
Corfu nebuvau,bet po Koso manes Graikija visiskai nebetraukia ax.gif

Vilas paziurejau...Nu dar pacia vila uz gana nebloga kaina gali rast,bet skrydzio bilietai per vaiku atostogas blink.gif

Gotte,tu Maljorkoj buvai.Ten pliazai nepriklauso tik tam viesbuciui..NA kaip Turkijoj ar Egipte?Ten i bet koki gali vaziuot ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 21 sausio 2018 - 12:23
O kodel nepatiko Kos?
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2018 01 21, 10:32)
O kodel nepatiko Kos?

KAzkaip viskas labai desova pasirode,griuvesiai,bet ne tie antikiniai,o dabartiniai pastatai apgriuve,viskas graficiais apipaisyta,zolem apauge..Nu kazkaip visai nebenoriu ten atostogaut..

As ziurineju Portugalija(algarve),Malta,MAljorka..Visai i Turkija vaziuociau,bet kazko Antalija manes netraukia biggrin.gif Mums labiau visokios kalnuotos vietoves patinka,kur ne tik lygus pliazas.Tai jei issirenku kokia idomesne vietove,tai viesbutis gaidys..Jei viesbutis padorus,tai pliazas-bala biggrin.gif O baseinu prie viesbucio man gali ir nebut,as vis tiek juose nesimaudau biggrin.gif
Atsakyti