Giega,ne pirmas kartas,dabar ji lai šeimininkauja,aš tik dirbsiu ir tingesiu,aišku varysim kažkur,bet tik ne ši savaitgali
Ji juk bus pas mane iki kovo vidurio tai tiktai...
Varau jau ir aš namo....gero savaitgalio damos
NA ka,nesenai is darbo grizau..Penktadienis,isipylem vyno Bet jau tooooki sirupini vyneli MB atidare,kad as net gert negalejau,kita atsidariau
TAi va,pavakarosim truputi prie teliko,eisim gult,ryt keltis beveik kaip i darba Tas show FAst and Furiuos nuo 9 ryto,kol dar nuvaziuosim...
DAr sunus kelnias dave palenkt...KAda cia prie ju daeit...
DAr ner 19h,o man atrodo,kad kokia 24 VA taip ir vakar buvo,nes irgi jauciaus,kaip kad kokia 22h,o ne 20
TAi va,pavakarosim truputi prie teliko,eisim gult,ryt keltis beveik kaip i darba Tas show FAst and Furiuos nuo 9 ryto,kol dar nuvaziuosim...
DAr sunus kelnias dave palenkt...KAda cia prie ju daeit...
DAr ner 19h,o man atrodo,kad kokia 24 VA taip ir vakar buvo,nes irgi jauciaus,kaip kad kokia 22h,o ne 20
Labukas
Lyja.. Atvarem i O2 arena anksciausiai.. Mb isivaizdavo,kad bus galima apziuret tas masinas,o as is kart sakiau kad cia tik show.. Nu ka darysi,sedesim dabar valanda laiko Gerai dar kad internetas yra
O kaip smirda cia.. Vakar irgi buvo show,tai degintom padangom irbenzu..
Ateikit paplepet,liudna
Nu kaip, ar patiko show?
Jau oras siandien vakar tokia grazi diena buvo, o jau siandien
Sedziu puse dienos ant sofkes prie TV i deki susisukus.
Patranka, seimyna laimingai parskrido
Jau oras siandien vakar tokia grazi diena buvo, o jau siandien
Sedziu puse dienos ant sofkes prie TV i deki susisukus.
Patranka, seimyna laimingai parskrido
Laba,
Aha, oras labai nekoks, ir namie iskart dregme jauciasi, aisku dar ir skalbiniu pridziauta.
Man ryte kad nuskilo, iseinu is darbo pro vartus, ogi MB manes atvaziaves pasiimt, tiesiai stovi prie vartu, net susimeciau, nezinojau kad atvaziuos, bet sako, taigi lyja, kur tu cia vaiksciosi. Tai va greit parvarem namo, kavos pagerem, as miegot, po to iki pardziu nuvarem maisto apsipirkt, gamint tyngiu, uzsakem kiniecius, laukiam kol atves. Saldytuve turiu brut'o
Labas rytas...Nova,taip.viskas gerai.,dekui kad klausi
Heida,smagu..
Labukas
Puse velnio Labai daug snekejo(suprantu,kad turi kazkaip situacija paaiskint ) nemazai istrauku is filmo rode,tai sitie atsibosdavo...Bet patys pasirodymai tai labai neblogi buvo
Nezinau rodys/ne,cia is MB FB nukopinau..Gyvai daug graziau atrode
https://www.facebook...327?pnref=story
Ieskau atostogu...Planavom su draugais kartu vaziuot,bet jie nori per vaiku atostogas,o mums visiskai neapsimoka moket keliais simtais daugiau
QUOTE(*nova* @ 2018 01 20, 14:46)
Puse velnio Labai daug snekejo(suprantu,kad turi kazkaip situacija paaiskint ) nemazai istrauku is filmo rode,tai sitie atsibosdavo...Bet patys pasirodymai tai labai neblogi buvo
Nezinau rodys/ne,cia is MB FB nukopinau..Gyvai daug graziau atrode
https://www.facebook...327?pnref=story
Ieskau atostogu...Planavom su draugais kartu vaziuot,bet jie nori per vaiku atostogas,o mums visiskai neapsimoka moket keliais simtais daugiau
Nerodo man bandysiu per FB
Ziuriu ir as atostogas. Rugsejo men i Corfu. Vat ir mums taip pat. Draugai su vaikais, noretu per vaiku atostogas, o mums geriau kai vaikai i mokyklas gryzta ar atostogavot kas Corfu?
Labas rytas
Ziuriu ir as atostogas. Rugsejo men i Corfu. Vat ir mums taip pat. Draugai su vaikais, noretu per vaiku atostogas, o mums geriau kai vaikai i mokyklas gryzta ar atostogavot kas Corfu?
Labas rytas
Corfu nebuvau,bet po Koso manes Graikija visiskai nebetraukia
Vilas paziurejau...Nu dar pacia vila uz gana nebloga kaina gali rast,bet skrydzio bilietai per vaiku atostogas
Gotte,tu Maljorkoj buvai.Ten pliazai nepriklauso tik tam viesbuciui..NA kaip Turkijoj ar Egipte?Ten i bet koki gali vaziuot ane?
Vilas paziurejau...Nu dar pacia vila uz gana nebloga kaina gali rast,bet skrydzio bilietai per vaiku atostogas
Gotte,tu Maljorkoj buvai.Ten pliazai nepriklauso tik tam viesbuciui..NA kaip Turkijoj ar Egipte?Ten i bet koki gali vaziuot ane?
O kodel nepatiko Kos?
QUOTE(*nova* @ 2018 01 21, 10:32)
O kodel nepatiko Kos?
KAzkaip viskas labai desova pasirode,griuvesiai,bet ne tie antikiniai,o dabartiniai pastatai apgriuve,viskas graficiais apipaisyta,zolem apauge..Nu kazkaip visai nebenoriu ten atostogaut..
As ziurineju Portugalija(algarve),Malta,MAljorka..Visai i Turkija vaziuociau,bet kazko Antalija manes netraukia Mums labiau visokios kalnuotos vietoves patinka,kur ne tik lygus pliazas.Tai jei issirenku kokia idomesne vietove,tai viesbutis gaidys..Jei viesbutis padorus,tai pliazas-bala O baseinu prie viesbucio man gali ir nebut,as vis tiek juose nesimaudau