Giega,man niekaip nepakeliui,nes aš gyvenau vidurį savanoriu kalno,o mokykla nuo namų 4 min.,eiti.,labai pavydėdavau klasiokam,kam reikėdavo važiuoti,nors pati iki gyvo kaulo prisivažinėjus su troliku,net esu vairavusi,mano po ką vienu metu dirbo Kauno troleibusų parke vairuotoja
Na ka,uraganas aprimo,tai dabar liutis su krusa.. Gerai kad man tik pora stopu liko..
As tai pamenu, mes specialiai i autobusa veluodavom, kad galetume eiti pesciomis. Eidavom 3km, tai uztrukdavom vos ne 3 valandas. Per miskeli, visas vaiku burys. Tevai niekaip nesuprasdavo, kaip galima taaaaip palengva eiti
Mano buvo 51 B aš per pati vidurį,kur tbc vaikų dispancerio,o jis jau matai ant kalno,tai jam ir gaudavosi visaip...
nu zinok pardaveja tokia pati ir aptarnavo melyni akiu seseliai, parlamutrinis tamsiai ruzavas lupdazis ir ruzas ant zandu
Mb visada pasnaudzia pries darba,as ji pakeliu 21h..Plaukus dazais uzsitepiau,vonioj pamirkau,ateinu,ziuriu 10min po..Nu ir pazadinau..Tas atsikele,pavakarieniavo ir isvare i darba..As jau praktiskai i lova ejau,tik dar indaplove iskrausciau,orchideja pagaliuku paremiau,dar paliejau,skambina MB-kiek dabar valandu Ogi tik dabar 21 As ji 20:10 pazadinau O tas jau islekes i darba..Gerai,kad netoli namu turi su bendradarbiu susitikt,kartu vaziuoja,tai dar namo gris
PENKTADINIS ....
Labas rytas...šnd parskrenda mano šeimyna 16 val.,aš dirbu iki 19 tai manau visi vienu mentu parsirasim namo....savaitgaliui jokio plano apart gulėt,gulėt,gulėt..
Giega, tai vakar subalamutinai gerai SB
Labas rytas
Aga,isvariau Nu bet ir pats kaltas,kad pats i laikrodi nepaziurejo Sako -as tik i minutes ziurejau,kad laiku iseit..O ten jau kai lauke bendradarbio irgi-stovi,sala,galvoja tas veluoja..Paskui sako i laikrodi ziuriu,nu 21..Gal sako susikniso elektronika,issitraukia mobiliaka-vistiek 21h
As siandnien irgi tureciau anksciau baigt darba,bet turiu viena taska,kur tik 15:30 galiu atvaziuot...Aisku as kartais atvarau anksciau,bet va vakar vistiek pralaukiau iki puses...O kaip tik tuo metu trafikai prasideda ir mano grizimas vietoj 25 min,gaunas 45...
PAtranka,taigi sveciu turesi,nelabai gulinet galesi Ar mama nebe pirma karta atvaziuoja?
Laba,
Giega, ot grazu, vyra valanda anksciau is namu isgrudo
Nusidaziau plaukus, apsimozojau ausis, kakla ir kakta, niekad man nepavyksta svariai nusidazyt.
Na kam savaitgalis, o kam sianakt i darba, na bet nieko, atidirbu ir sestadienis, sekmadienis laisvas, jau jauciu kad rytoj vyno noresiu