Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Ne neisivaizduoju biggrin.gif As tikrai nemazai einu,bet ir sedziu taip pat nemazai..VAt ir idomu,kiek gautusi tu zingsniu..Bet vis pasneku,kad pasiimsiu kokai diena,ir vis pamirstu..Va net su MB pries sventes kartu dirbom,aisku jis daugiau uz vairo sedejo,as vaiksciojau,bet ir tada net jo nepaziurejom biggrin.gif

Turiu darbine liemene,apsirengsiu ja po striuke..Jei bus silta,galesiu nusirengt..
Atsakyti

Berods gelezies truksta, jeigu juoduoja. Toki pletka esu girdejusi. 

Laba 😉

Atsakyti

Laba, 

as ir tik pletku lygyje girdejusi apie aukso juodavima, ir kad skydliaukes hormonai gali buti sutrike, ir gelezis nukritusi, ir sirdies/inkstu problemos, zodziu galima prisitaikyt kiekvienai ligai.

Einu patikrint ar labai salta lauke  :rolleyes:​ 

Atsakyti

MB irgi 20 tūkstanmčių nueina, nu man tai kosmosas. Nes aš neturiu kur eiti :D

Giega tai tu telefone pasidaryk tuos žingsnius, pas mane telefonas skaičiuoja, MB kažkokį apps parsiuntė, ten nieko atskirai junginėti nereikia, net atidarinėti (jis gaunasi kaip į patį telefoną instaliuotas), visada skaičiuoja, kiekvieną dieną. Ir kai sportuoji gali pasispausti kad darai workout. Man labai patogu. Šiaip įdomu patyrinėti kiek tų žingsnių gaunasi. Aš jeigu retušuoju namie ir tik vaikus nueinu pasiimti išeina vos 2000 kokie, kai pamatai tokius skaičius savaime norisi šikną judinti.

Atsakyti
Gotte,bet juk tu begioji,tai irgi zingsniu turetu nemazai gautis mirksiukas.gif
Telefa as masinoj palieku..Kelniu kisenej nepatogu sedet,o ir iskrenta..Kisene kelniu sonuose-ten visokie popieriukai,reikalingi..Striukej galetu but,bet kazkaip...Jei kas skambina,kol iskrapstai...
Atsakyti

reikes atkreipti dėmesį kiek gaunasi žingsnių bėgant bet nėra taip jau baisiai daug kaip gali pasirodyti, man rodos aš jei bėgu ir dar po to einu vaikų parsivesti man gaunasi kažkas apie 10.000 žingsnių.

Atsakyti
DAr tie telefai turbut neteisingai skaiciuoja...GAl ir daugiau nueini mirksiukas.gif Nes va dukra turi kazkoki pigesni ta zingsniu skaiciuokli,tai kartais irgi beleka parodo..RAnka pamojuoji-ir skaiciuoja zingsni arba eini labai ramiai,o neskaiciuoja..
Cia MB labai ilgai rinkos..Issirinko ta fitbita,jis ten kazkaip nuo pulso skaiciuoja ir zingsnius,ir kiek kaloriju sudegina..Skundzias,kad nesuskaiciuoja,kiek kaloriju suvalgo biggrin.gif biggrin.gif

Eisim sestad ryte,nes tik tada dar buvo vietu arciau arenos,o ne paciam virsuj,i Fast and Furiuos show
https://www.theo2.co...st-furious-live
Atsakyti

Labas rytas,vėjo stiprumas tai gali iš kojų išversti,važiuosiu į darbą su mašina...

Mano mažiukas vakar pametė autobuse raktus ir oysteri ,tai gerai kad klasiokas pamate,kitoj stotelėje išlipo ir atnešė,butų reikėję spynas keisti..jam pėstute 7/10 min iki mokyklos,ne reikia su autiku važiuoti 20 min :D ,oi tie vaikai..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs. Patranka: 18 sausio 2018 - 06:08
Labas rytas

Labai stiprus vejas. Puse nakties miegot negalejau. Nezinau, tikriausiai po plyta isidesiu i kisenes kad nenunestu biggrin.gif
Atsakyti

Sveiki,

Pabudau ir aš nuo vėjo. Galvoju, gal lauke ne taip baisu, kaip iš namų, kad girdisi  :hmm:  :hmm: 

Apie tą FF šou draugai sakė, kvietė mus. Bet, atvirai tariant pamiršau. 

Atsakyti
Labukas

I ta FF show ir mes tik vakar bilietus nusipirkom,nors MB jau nuo gruodzio 25d zinojo apie ta rengini biggrin.gif Draugelis gimtadieniui dovanu gavo bilietus mirksiukas.gif
Tai tik sestad ryte(9 durys atsidaro,10;30 show) dar radom bilietus po 42£ ir arciau arenos,nei kitom dienom ir valandom.Tada tos pacios vietos po 59£ kainuoja,o uz 47(pigiausiai) sedi paciam virsuj..Tai eisim ryte biggrin.gif

Patranka,o jus autiku nevaziuodavot namo biggrin.gif biggrin.gif Man is mokyklos pareit irgi buvo kokia 15min..bet autiku juk idomiau biggrin.gif Nors gaunas kad tolyn nuo namu einu i sustojima,pavaziuoju 2 sustojimus ir vel gaunas,kad namus gerokai pravaziuoju biggrin.gif O dar zuikiais vaziuodavom biggrin.gif Atrakcija biggrin.gif

Vejas tai jo...Net sapnavau uraganus..
Atsakyti

Laba ryta,

as vejo negirdejau, zinojau kad bus, bet kietai miegu, ryte tik lekiau konteinerio pasiimt, nes siuksles isveze, o tas tuscias nabagas, ant gatves nusivoliojo.

Isvaziuoja mano mazoji i Hario Poterio parka visai dienai, per anglu pamoka nagrines tas knygas, keiciasi laikai, nebuciau pagalvojus kad si knyga verta atskiro kurso mokykloje, na bet nors vaikams idomu.

Atsakyti