Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

QUOTE(Limcamca @ 2018 01 15, 10:49)
<p>Ar yra kas buve east hame kur atsidariusi pirtele zvakiu sviesoje? </p><p>Ieskau pirties vyrui gimtadienio proga  biggrin.gif​ </p>

Nea, sitos nezinau. MB vaziuoja su draigais gan daznai i pirti dagenham kazkur. Patinka jiems ten mirksiukas.gif galiu paimt tel, jei nori.
Atsakyti
Fb yra Pirtis Romforde,nebuvus,nezinau nieko.. Esu tik girdejus,kad ten nedaug vietos..

Fui koks oras.. Atvaziuoju pas zmones,suo arklinis pasidziaugt norejo,teko kelnuas is naujo skalbt,ismozojo juodai biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas.

Atsibodo ziema, greiciau pavasaris ateitu  :rolleyes:  bet ziuriu kad atsalima vel zada ir net sniega/leda nuo treciadienio.

Skaitau Silva Rerum kaip tik ta vieta kur Norvaisa i Londona atvaziavo, tai pasirodo ir tais laikais cia buvo labai brangu gyvent, greit nusigyveno vos ne iki gyvenimo gatvej. Zodziu, nieks nesikeicia  :D​ 

Atsakyti
Saule sviecia,bet toks saltas vejas..

O ka tas Norrika cia Londone veike?

Atsakyti

Laba,

Prajuokino Heida, apie Silva Rerum. 

Nu va, pirtele uzsisakem. Kitu nemaciau foto, tai nedrisau. O, sita gan jaukiai atrodo. Per vyro gimtadieni isbandysim, galesiu pranesti tada. Siaip, savaitgaliai pilni. O, mums kai ne savaitgali tai biskeliuka ir pigiau, ir laisva diena buvo. Kam idomu tai FB vadinasi: Pirteles zvakiu sviesoje.  :4u:​ 

Atsakyti

Labukas,

Vyras neina į darbą jau antra savaitė, koja lupasi, žaizdos visur, bet matosi kad gyja, svarbu neina blogyn. Kuri čia klausėt, kaip nusidegino. Tai pirty kėlė verdančio vandens pramoninį arbatinį (milžiniškas toks) ir nulūžo rankena :unsure:

Aš po savo apdovanojimų, gavau trečią vietą Bumpt to Baby kategorijoje. Esu labai happy, gal taip skamba ta trečia vieta kaip nelabai kas, bet man tai didelis įvertinimas, nes konkursas buvo tikrai milžiniškas ir visų darbai be proto stirpūs. Sėdėjau ten ir galvojau, vau, kokie visi fotografai profai, kažkaip ta mano nuotrauka atrodė  neverta. Aš ją iš viso per fuksą į konkursą įkėliau, nieko nesitikėjau o laimėjau mėnesio Gold award ir į finalą išėjau. Pirmas dvi vietas gavo leliukai. Ir dar susirodė, kad ten ranka ranką plauna, nes visi tokie draugeliai , tik ploja tik rėkia kai kažkas eina atsiimti apdovanojimo. O paskui kitas dvi lietuves fotografes sutikau, pasveikinom viena kitą ir jos irgi taip išsireiške, kad čia "povandeninės srovės" :hmm:  pats renginys fainas, tik fotografuoja iš visų kampų, žvaigžde gali pasijusti. Iš karto vietoje darė nuotraukas ir uploadino jas on line + spausdino magnetukus su tavo foto, kuriuos galėjai namo pasiimti. Žodžiu, jautėsi kad fotografų vakaras :D Reikia pavaryti per šiuos metus kad kitais vėl ten papulčiau.

Šiandien nuėjau 16.500 žingsnių, vos kojas bepavelku :D

Atsakyti
As ir laukiu pavasario mirksiukas.gif kaip nei vienais metais rolleyes.gif pasiilgau saules, silto oro, ilgesniu dienu... reikia atostogu rolleyes.gif
Atsakyti

Saule sviecia,bet toks saltas vejas..

O ka tas Norrika cia Londone veike?

Ans buvo matematikos profesorius ir ji Lietuvos/Lenkijos karalius pasiunte i Londona supirkti iranga Gardino observatorijai bei pagilinti astronomijos zinias, bet per visokius nesusipratimus ir politika liko be pinigu.

Atsakyti

Labas rytas...šalta kaip lauke brrr

Gotte,sveikinu su apdovanojimu. Aš per diena nueinu vidutiniškai 20 000 žingsniu :B  

Lietuvoj irgi laaaabai šalta,o vėją stipru praneša penktadieniui,idomu kaip skrydžiai vyks,mano hebra penkt parskristi turi.

Atsakyti
Labas rytas

Panos, gal zinot kodel juoduoja pirstas nuo auksiniu ziedu? Jau kelinta diena darbe sedziu su tarpupirsciu juodu biggrin.gif anksciau taip nebudavo unsure.gif

Jo, vejas stiprus ir saltokas.
Atsakyti
LAbukas

KAzko organizmui truksta,jei juoduoja..GAl kokiu vitaminu g.gif Mb sidabras juoduoja.Ne kunas nusidazo,o pats sidabras tuoj pat pajuoduoja.O nesioja toki pusiau sidabrini,pisiau auksini pakabuka,tai amziais tas sidabras tamsus buna.

Ka cia rengtis,jei taip salta g.gif prisirengt daug irgi neiseina,nes nepajudi paskui..

As vis zadu is SB pasiimt ta fitbita,kad mano zingsnius suskaiciuotu biggrin.gif Ir be sportu nemazai nueinu biggrin.gif
Atsakyti
Nu zinok, nepasakyciau kad labai salta. Ang vejo tai taip. Bet siaip tai nieko. Siulyciau neprisirengt daug mirksiukas.gif
Tikriausiai mustum visus rekordus ant vaiksciojimo biggrin.gif
Atsakyti