Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Oi, kaip pavydziu tau Silva Rerum. As vakar Ivanauskaites Virsvalandzius baigiau. Labai nustebino ir patiko. 

Tai turbut tas ir bus, nukrite vadinami barai. As nemoku to padaryti, bandziau, neiseina. Vyras moka. Gali buti as vakar ji pati ir sugadinau. Mano dickis iprato kasdien po valanda su virsum mirkti karstoje vonioje. T.y. pila karsta vandeni istisai, kol ten buna. Kaip tik pasnekejom, kad gali taip daryti 1-2 kartus i savaite, bet ne kasdien, nes dujos tai eina. Bet, vakar matyt uzsimirso ir vel drybso virs valandos. Tai, isjunginejau boileri, kad jam saltas vanduo begtu  :laugh:  :laugh: nes atsibosta gincytis su juo, kad iseitu. O, cia vandenuka karsta uzsukau, po 10 min vonia laisva  :laugh:​ 

Atsakyti

Ot tai mamka, vandeni vaikui uzsukineja  :lol: 

Duosiu tau Silva Rerum jei tik noresi, man anyta padovanojo Kaledoms, tai dabar visas 4 turiu.

Atsakyti

Ai, kad su paaugliais lengviau tokiu budu tvarkytis, nei gincytis rimtai. 

Matet, galit pasitikrinti ar jusu rajone labai uzterstas oras. Musu gatves tarsa pati zemiausia, skaitosi svarus oras. Nu fainai! 

http://www.bbc.co.uk...onment-42566393

Atsakyti
Sveikos

Mes ir svariam ore gyvenam mirksiukas.gif

Keliuosi sunkiai ir as. Suskamba zadintuvas, tai dar turiu pagulet biggrin.gif gerai kad katinas dar po zadintuvo ateina kelt mirksiukas.gif nes turbut uzmigciau vel, taip sunku buna...

Vakar tokia smagi diena darbe buvo, o jau siandien chaosas. Toks stresas su ta nauja sistema. Nieko negaliu iki galo davest.

Atsakyti
Mano raj -2,tai irgi geras oras mirksiukas.gif

Man visa diena galva skauda.. Taip stipriai.. Bet serganti nesijauciu.. Grisiu namo,kalsiu vaistu.

As turiu elknyga Silva rerum.. Bandziau pradet,bet tokia sunki pasirode.. Ai turiu lengvu romaniuksciu biggrin.gif
Atsakyti

LAbukas

As pabudau 6 ryto,net i darba taip anksti nesikeliu biggrin.gif Bet paskui dar uzsisupau iki 8 mirksiukas.gif Pamirkau vonioj,prikepiau blynu,laukiu,kol MB atsikels..VAziuosim iki shopingu.Vakar uzsisakiau pora sukneliu i House of fraseri,jau paruostos.Pasimatuosiu iskart ir matysiu-pasilikt ar iskart grazint mirksiukas.gif

Pas anuke ryt vaziuosim mirksiukas.gif Isleisim jaunima vel pasiganyt biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos

O as siandien tik apie 3 val ryto uzmigau, 7 val atsikeliau. Niekaio negalejau uzmigt.

Giega i lakeside vazuoji bigsmile.gif uzsuk kavos mirksiukas.gif
Atsakyti
Aga,Lakeside buvom biggrin.gif Bet kol pardes aplekem,paskui masina pasiimt-pakeite ten ta tarpine,dabar viskas idealu,neskaitant to mano rakto i bala imesto ax.gif Paskui pas draugus uzvarem,pavakarojom...Grizom 21h,bet toks jaumas kad kokia 1 nakties biggrin.gif

Pasilikau viena suknele..I kita jau iskart neilindau ax.gif Sumazintas dydis,o ir siaip kazkokia lieva,buciau ir taip nepasilikus jos...Dar rankinuka issirinkau Ted Bakerio,paskutinis..Uzkabintas lipdukas,kad nukainuotas,bet kainos nera...Klausiu kasoj-nezino...Palikau tel NR,kai issiaiskins kaina,paskambins..Mokesiu max 80£ mirksiukas.gif Dabar intike paziurinejau,tai Very radau toki pati iki 97 nukainuota nuo 130..Nu vistiek noriu uz 80-85£ biggrin.gif Ziuresiu ka House of fraseris pasiulys,nes paskutinis jis. rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas si lietinga ryta 4u.gif
Ka idomaus per savaitgali nuveiket,kad nei viena cia neuzejot?
Atsakyti

Gerai pagalvojus, tai nieko gero nenuveikem.  :D Futbolas ir vel futbolas. Sestadieni kepem namine pica, dar prie to paties ir vyniuko ragavom. Vakar namus tvarkiausi kazkiek. Ir viskas. Savaitgalio nebera. 

Laba  :4u: 

Atsakyti

Ar yra kas buve east hame kur atsidariusi pirtele zvakiu sviesoje? 

Ieskau pirties vyrui gimtadienio proga  :D​ 

Atsakyti

Labas,

Pirtele zvakiu sviesoj, kazkaip skamba, lyg butu labiau valentino dienai skirta  :laugh: 

Mano savaitgalis: naktim dirbau, dienom miegojau, geresnio nesugalvosi  :dry2:​ 

Atsakyti