Man atrodo grius EU po keleto metu, arba atsiskirs keli blokai, Vokietijos tonas netinka kai kurioms salims, ypac pabegeliu klausimu, jau pradejo det sankcijas nepaklustancioms, baust piniginem bausmem, tikrai ilgai netoleruos.
Zodziu, kelia chaosa EU. Nu negrazu taip
Galėjo apie tai galvoti, kai balsavo prieš EU. Na, nejaugi žmonės manė, kad ims paprastai ir išeis?
Dar galvoju, gal tas spaudimas gerai. Persigalvos ties kažkuria vieta JK. Nes, nubalsavus ponios tonas tai irgi ne iš švelniųjų buvo. Į JAV lėkė, į Kiniją lėkė, čia no deal geriau negu blogas deal ir panašiai. Biški irgi skaitytis reikia.
Heida, kas yra podagra?
Maniškis užsivertė 10 litrų verdančio vandens ant kojos šeštadienį, nežinau kelinto laipsnio nudegimas, bet faktas kad pasiekė gilesnius audinius. Koja ne tik kad baisiai atrodo bet ir skausmas nežmoniškas. Neis į apdovanojimus su manim
Kas liečia mitybą, tai mes kiaulienos jau seniai nevalgom, visą mėsą tik su daržovėm (bet čia jau pripratom taip, kitaip nebesigauna valgyt), retai kada išsiverdam kokių makaronų prie mėsos ar bulvių košės. Man lašiniai vis tiek nekrenta, labai jaučiasi kad su amžium organzimas lėčiau virškina ir kūna greičiau apauga celiulitais ir lašiniais
Jo, Anglija labai susilpnino EU ir patys save , nesuprantu kaip jie galvojo iseit tiesiog, bet pasilikt visas sutartis ir garantijas lyg priklausytu EU. Va ir turim ka turim, bankai ir verslas iseina, birza iseis, svaras smunka, kainos kyla. Siandien skaiciau kad Londono meras ragina kuo greiciau deretis su EU, nes Londono laukia 10 metu ekonomine krize ir 87 000 zmoniu praras darbus, ypac finansu, mokslu ir technologiju srityse, statybose ir kurybineje industrijoje. Na cia gal paskaiciuotas blogiausias scenarijus.
Gotte, eina sau kaip nepasiseke taviskiui, nudegimai taip skausminga. Ligoninej ar namie dabar?
Na o podagra, taip trumpai: sutrinka slapimo rugsties salinimas ir jis vietoj to kad pasisalintu su slapimu, ima kauptis kraujyje. Tada pradeda formuotis sios rugsties kristalai pedu mazuosiuose sanariuose, ardo tuos sanarius labai skausmingu budu. Negydant arba labiau pazengus ligai, kristalai pradeda formuotis inkstuose ir juos naikinti. O gydymas toks, visam gyvenimui gerti vaistus kurie neleidzia susidaryti slapimo rugsciai ir dieta.
Man tai labai gerai zinoma si liga nuo vaikystes, mano dede ja sirgo. Pastoviai jam skaudedavo, atvaziuodavo pas mus ir vis sakydavo mano mamai," gydyk , kas tu per daktaras kad padet negali, duok vaistu" ir tempdavo mama jam vaistus kapsais, nuo skausmo ir hormonus, nes tada taip gyde, prasydavo jo sveikiau maitintis ir alu mest gert, bet kur tau, turejo geras pareigas, gerai ir sociai mego gyvent.
Mes irgi labai labai retai kiauliena valgom.. Va viriau cepus su kiauliena ir man jau biski burnoj veles ji.. Jau atpratau nuo to skonio..
Del Es tai bijau ja sakyt.. as 100% buvau isitikinus,kad nesubalsuos.. Mb iki siol isitikines,kad kazkuriuo metu arba liks ta UK Esajungoj arba is vis tos sajungos nebeliks.. Bet kad nebus,kaip anksciau tai faktas..
Imeciau masinis raktus i bala.. Pries kokuas 2h.. O dabar uztrumpino,nebeuzsiveda Mb veza man kitus raktus..
Giega, kazkas tave apibure su tom auto. Ar gerai naujas masiniukas vaziuoja?
Gotte, eina sau, kaip baisu. Kaip jam taip nepasiseke?
Ale tu turek gedos sakyt, kad tau svoris nekrenta. Kur tu ji matai mesti? Man kaip tik tu labai sukudusi ir isgrazejusi.
Jooo, podagra nesmagiai skamba. Bet, mes jau ir einam i ta amziu, kai tai tas tai anas pradeda lysti. Jau nebeatrodom per jauni visokiom ligom. p.s. pasnekejau kaip babyte, kokia