Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Apie vora ir as pagalvojau, tik, kad daug kas ju bijo, nenoriu garsiai ivardyti :)

Puga, atsiusciau jai jos foto, bet, kad labai negrazu butu. Siandien sake, pati pirsta, kur ten viska vale labai skauda, bet tas raudonumas, kur nuejes iki peties, jau nyksta. As tokios diagnozes ne nezinojau, galvojau ji apie celiulita juokiasi. 

Heida, prajuokinai  :D o rytoj uzsnigs, ir neateis statybininkas. Dickio mokykla is vakaro atsiunte sms, kad ryt dirbam.  :D 

Atsakyti

Bet kaip sninga  :bigsmile:   statybininkas tai garantuotai neateis, blogiau kad MB rytoj i Kembridza vaziuot teks.

Atsakyti

O padangos aisku vasarines. 

Atsakyti

Sninga pas jus? Vyras skambino irgi sako sninga, užtruks kely, aš pasijuokiau, galvojau juokauja blink.gif

Pas mus tai nenustoja lyt...
Atsakyti

Sninga sninga tikrai ir dar taip drebia, tik kad istirpsta.

Padangos tai taip, vasarines.

Atsakyti

Pas mus snigo, bet jau apstojo. 

Atsakyti
Atėjo ir pas mus jau bigsmile.gif
Atsakyti
Fui veu tas sniegas.. Pridrebe slapio,masinos nepavaziuoja,sviesoforas su sensoriais nereaguoja uzsnigtas,pastoviai raudona dega... kol pasportavau,viskas istirpo,garves slapios,dabar tik saltuko reikia ir is vis sakes...Nekenciu sniego.
Atsakyti

Labas rytas

Pridėta:

Atsakyti

:laugh:  :laugh:  :laugh: 

Labas. 

Pas mane nieko panasaus, plika zeme. Bet, vejas siaurus. 

Per zinias pranese apie evakuojamus kaimus, tai nejuokinga, kas prie juru gyvena. 

Atsakyti

Pas mus ir sniego like tik ant masinu ir stogu, bet va vejas tai labai zvarbus. Maciau ir as per zinias kad bus audra, pajury uzkalineja visas parduotuves, barus, armija issirikiavusi, pasiruosusi evakuacijai. Kazkaip idomiai atrodo, na bet cia viskas kitaip.

Atsakyti

Mes su Heida gyvai transliuojam. 

Pas mane jau pavieniu snaigiu skraidoo, ir daugeja vis. 

Klausykit panos, zinau, kad kitoms, pvz Lotuliukui, darbas apmoka. Bet, jus turit koki gyvybes, sveikatos ar pan draudima UK? Jeigu taip, kiek mokat i men? 

Atsakyti