Patranka Ko neatveze Hermes?
Man kailine liemene Hermes veze..KAi paskaiciau,taip nusivyliau,galvojau negausiu...Bet gavau net menesiu anksciau Aisku anksciau gavau,nes greiciau is Kinijos atejo Bet ir Hermesas nepamete mano siuntinio
O tai darbuotoju trukumas,kad tiek daug dirbt reikia,ar visada ten toks biziakas?
Melisai dabar pasa angliska daro Pildo formas,tai reikia net mano tevu gimimo ir vestuviu datu..O cia Melisai jie gaunas proseneliai
O siaip auga Rami kol kas,pagal varda
Labas rytas.
Hermes man ir nelabai patinka, du kartus pamete nano yves rocher siuntini, viena karta atnese, tai is dezes buvo like tik skutai, kazkada anksciau isvis deze numete lauke prie duru, stovejo per lietu pora dienu kol kaimynas nepaeme.
Nova, tai jus zadat pilietybe imt? Patart tai negaliu, nes tuo nesidomejau, esu skaicius tik kad labai supaprastino kai prasai rezidento, nebereik pildyt tu talmudu ir siust keliu kilu popieriu.
Mrs Patranka, smagu mociute sveciuose, gerai sutariat? Gal ir dukra persigalvos ir namo gris.
Laba,
Kadangi bendraujam su beveik visais kurjeriais, tai galiu sakyti ne vienas nera nei geresnis, nei prastesnis. Pvz solidzios imones kaip DHL, UPS, turetu teikti labai gera servisa, bet jau vien vairuotojai kokie nemalonus, tai fui. Musu su Hermes sandeliai salia, tai nematau nieko blogo.
Italu mokysiuos pas drauge. Ji itale.
Mrs Patranka, smagu, kad sveciu turesi!
Pilietybei atrodo reik egza laikyt, bet ten sako labai paprasta, beveik is bendro isprusimo galima, o paskaicius knygute, vieni juokai.
Blyn blyn, MB atrodo podagra isitaise, dar nepatvirtinta, bet pagal simptomus ir visa eiga galiu sakyt kad 100% atitinka. Jau taip pas ji tu sveikatos bedu yra, o cia dar viena dasideda. Visaip galva suku kaip cia dabar daryt, gal bandyt kardinaliai keist mityba, bet oj nelengva butu
Mano drauge kai laike egzamina, del pilietybes, tai labai daug mokesi, pamenu. Nezinau ar sunkus buvo, bet, kad daug mokesi, tai tikrai.
Oi, mityba mes jau senai keiciam. Negaliu sakyti, kad nesiseka, normaliai visai. Kiaulienos kartais valgom, jeigu tai cenachai arba troskinys. Karbonadu tai ne.
MB jau buvo labai susitvarkes mityba, svoris nukrito, savijauta labai buvo pagerejusi, net vienu vaistu nebereikejo gert, bet vasara kai buvom Lietuvoj vel viska pradejo valgyt, taip ir nebesugryzo i sveika valgyma, va ir atsiliepe sveikatai, na gal susiims ir vel, nes tikrai labai neblogai jam sekesi be dideliu kanciu.
Heida, sveikatos TB
Taip. Atsisake lietuviskos pasieme british. Ir, vaikai taip pat. Vyras tik lieka istikimas Lt.
AS tai vis laukiu, gal prasvieses jiems ten Lietuvoje protai, ir leis tureti dviguba pilietybe.
Na vis paklibina ta dvigubos pilietybes klausima, gal visgi leis tureti dvi.
Nova, o kodel jus norit angliskos pilietybes, del saugumo, garantiju?
As sau nenoriu, na bent jau kolkas, va vaikams tai patarsiu imt angliskas pilietybes kai taps pilnametemis, aisku labai tikiuosi kad iki tada bus leidziama ir dviguba pilietybe.