Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Labas rytas...

Limcamca,taip,vieta gera ir net labai,taip dirbu daug,bet va kad ir vakar atėjo payslip,tai visas nuovargis dingo :D ...

Va su miegu kad dar išspręsti problema ir visai viskas gerai,užsisakiau melatanino iš USA,iki 28 turi ateiti.

Grazios dienos...

Atsakyti
LAbukas

Limcamca,o pas jus namie dujos ar elektrine virykle?

As megeja daryt valgyt bent porai dienu..O tos multivarkos nera dideles..Jei su seima,tai grynai tam kartui pavalgyt..Bet pliusu ten tikrai nemazai..Drauge kazkoki turi,sudeda is vakaro,uzprogramuoja ir ryte jau gatava kose pusryciams buna mirksiukas.gif Ar diena sudeda viska,ir vakare silta vakariene..

Greitpuodi as esu pirkus pries koki 12m,tada nebrangiai mokejau ar 20£ tik..Reiktu jau ir man pakeist,nes nebelaiko garu,bet irgi dabar vis pagailiu pinigu..

Pakeiciau telefa ir neprisimenu el bankininkystes kodu,tai negaliu patikrint,kiek as gavau uz gruodi,kai daug dirbau biggrin.gif NA bet darbe duos peislypa mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas ponickos.

Man tam puode ir fainiausia kad galima laika nustatyt ir maistas siltas, bet as tai prisipirkciau visko, jei tureciau kur laikyt, dar grilio noriu, MB uzmate keptuva omletams, sako visai butu nieko, kur gi ne, mes ta omleta 3 kartus i metus kepam  :D  dar toki keptuva sumustiniams maciau, kur nesuspaudzia ju kaip tas iprastas kvadratuku duonai, tas ir krito i aki, pamirsau ko dar noriu  :D​ 

Atsakyti

Pas mane darbe kai minimumas, tai didelio gerio payslipe nerandu, jei virs 11 naktu padirbu, tai pradeda atskaiciuot mokescius kaip nuo normalaus atlyginimo, gaunasi kad 2-3 naktis uz dyka dirbu. Siaip sake po balandzio grazins ka sumokejau mokesciams, nes ne pilni metai dirbti, bet nezinau, argi ne vien selfams grazina  :hmm:​  na bus matyt.

Atsakyti
Sveikos

Patranka, TFL alga moka kas savaite bigsmile.gif nu lafa, daugiau nieko rolleyes.gif
Atsakyti

Nova, kad lyg nerase Mrs Patranka jog alga kas savaite moketu, na nebent as praleidau  :hmm: 

Buvo like po svenciu "damu pirsteliu" sausainuku, nuejau iki pardes nusipirkt maskarpones, sakau sutepsiu koki tiramisu improvizuota, ir ka, pasirodo sausainuku neber, suesti  :D reiks kazka kita sugalvot ant ​savaitgalio.

Atsakyti
Tai kaip cia man susivaideno, kad Patranka visai neseniai dirbt pradejo ax.gif nejaugi menuo jau praejo unsure.gif

Patranka, tai kaip ten pas jus algas moka biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

Giega, pas mane dujos. Mes visada žinok maistą gaminam vienai dienai. Tai, mums būtų pats tas. 

MB dar užsimanė ledų gamybos aparatą. Bet, man irgi toks pat galvos skausmas, kur viską sugrūsti. 

Rytoj pradedu italų kalbą mokytis.  :D​ 

Atsakyti

As turiu ledu gamybos aparata jau virs metu, nei karto neisbandziau. Ten ta inda is aparato kur gaminasi ledai, reikia palaikyti para saldiklyje, o man jis netelpa idet, saldytuvas taip durnai ibruktas, kad dureles pilnai neatsidaro, stalciai iki galo neissitraukia ir netelpa indas. Bet dar neprarandu vilties, gi amzinai cia negyvensim.

Limcamca, oho kaip idomu, italu kalba  :bigsmile:​ 

Atsakyti
Oi kaip as ilgai pratinaus prie menesinio atl.. Taip gerai budavo kas sav gaut,kai fabrike dirbau.. O kai parde buvo,is vis pinigu kasdien pasiimt galejau biggrin.gif

Atsakyti

Labas rytas...

Nova,aš dirbu egle nuo lapkričio 9 dienos :) ,o algas moka kas mėnesį 10 dieną,puslapiai ateina paštu 9 dieną...

Paivaidenau,nes vakar ir užvakar laaabai daug darbo buvo,tai apie SM nei galvot nepagalvojau.

Košes valgo pas mane tik mažiukas,kas antrą rytą,bet jis pats verdasi.

Šnd mano abu dičkiai skrenda į LT pas močiutę,o 19 dieną gryš kartu su močiute,ji nori pas mane pabūti :B 

Tai va,tiek žinių,geros dieno visoms...

Oi kokia pikta esu ant HERMES deliverio :mad2: 

Atsakyti
Labas rytas

Patranka, kiek ilgai mociute sveciuosis bigsmile.gif ka Hermes iskrete?

Limcamca, sveikinimai su mokslu pradzia 4u.gif pati namie mokinsies ar i klase eisi bigsmile.gif grazi man italu kalba, dainos graziai skamba mirksiukas.gif

Giega, kaip Melisa auga 4u.gif

Tiesa, nusprenden kad reikia pasus darytis. Savaitgali reiks sest prie kompo ir ziuret ko reikia pradziai.
Laukiu patarimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 11 sausio 2018 - 09:47