Giega, žinai klaidu kol pats negyveni. Kai jau gyveni - nebeklaidu Lietuvių pas mus mažai labai, tai smagu girdėti kad kažkas netoli gyvena, nors jų net nepažįstu Čia prieš porą metų fotografavau lietuvės leliuką, irgi gyveno prie Angel, tik aš vienoj pusėj o jį - kitoj, važiuot apie 10 mjn vienai iki kitos. O nuo šios vasaros tiek ji, tiek aš persikraustėm, tai per vieną namą viena nuo kitos gyvenam ).Taip taip ir bendraujam iki šiol jei jai kokios mini sesijos reikia, tai užtenka man striukę užsimest, fotikas į rankas ir ateinu. Jos vaiko gimtadienio sesiją vietiniam skveriuke padariau. Porą Kalėdinių foto irgi užlėkiau, pusvalandukas ir namo.
Kaip pagalvoji faina būtų kad daugiau tokių paslaugų galėtum savo rajone gauti. Man visad keista atrodydavo kai FB kas nors rašo "ieškau blakstienų meistrės iš Becktono". Nu blyn atrodo tai ką žmogus toliau savo rajono nieko nemato Bet realiai nafik tau kažko toliau ieškoti jei prie vietos ir lietuvių parduotuvė, ir kirpykla, ir nagų meistrė, ir blakstės..
Aš visad labai džiaugiausi kad šitam rajone gyvenu, ramus, gera, gražu, prie pat mano pamėgtas kanalas. Nu bet va nėr jokios LT pardės šalia. Va ryt trenksiuosi į Dagenhamą pas savo kirpėją dažytis, tai man apie 45 min į vieną pusę važiuot. Nu o ką darysi, gera meistrė - reika važiuot.
Artėja apdovanojimų ceremonija, vis dar neturiu suknelės ir žalio supratimo ką rengsis vyras Iš asos atkeliavo viena suknelė - per daug aptempta, vyrui striukę užsakiau - per maža. Iš House Of Fraser vyrui paltas - per mažas. Ryt laukiu turi iš Next 4 suknelės ateiti, tikiuosi kuri nors viena tiks.