Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Heida, kas LT nutiko? Kokius jie ten sprendimus prieme?

Giega, sunus su seima pas jus jau gyvena bigsmile.gif

Nutiko jau senai, kai valstiecius i seima isrinko, laukiu kol vel juos zemes dirbt parsius, nes valdyt jie nemoka. Na as kasdien paskaitau kas ant Lietuvos darosi, blogai darosi, konservatoriai nebuvo mano favoritai, bet jie milijona kartu geresni uz karbauCki.

Nee,jie beveik centre-Angel gyvena. Mes vis i sav karta nuvaziuojam..
Na ka,atsikele jau biggrin.gifMb pampi pakeite,bet tuoj reiks is naujo keist biggrin.gifValgo biggrin.gif

Mieli jusu seneliu reikaliukai  :wub:​ 

Atsakyti
Mes jau seniai LT ziniu ir laidu jokiu neziurim. Per LT kanalus, jei dar koki naujesni filma uzgaudom, tai dar paziurim. Jau seniai liudna kas ten darosi. Ir kuo toliau tuo liudniau darosi.

Giega, neatsidziaugiat anukute wub.gif
Atsakyti

Labas rytas, oj kaip salta lauke  :huh2: 

Nova, as tai megstu visas naujienas perziuret, ir LT, ir viso pasaulio, na man patinka. MB pasigilina i LT politika labiau, bet tik nervinasi, jau pats sake, gal reiktu atsiribot, nes vieni nervai.

Atsakyti

Labas rytas...kur dingot damos?..aš tai dirbu,jau man dienos maišosi,nematau poilsio visai,bet turiu 5 holiday dienas iki kovo pabaigos išnaudoti,pailsėsiu .

Atsakyti

Laba,

Esam, esam. Savaitgalis kažkaip ramiai praėjo. Buvom svečiuose, paskui tiesiog namuose ilsėjomės. Vakar kepiau keksiukų, tai visada faina kai namai kepiniais kvepia. 

Mrs Patranka, daug dirbi, bet įmonė kur dirbi, tai visai nebloga atrodo. Mano kaimynas metro vairuoja, tai labai džiaugiasi. 

Aš sakau, taip šiltai skaitosi Giegos pasakojimai apie anūkę  :D  :D 

Sugalvojau, kad man reikia to mandro multifunkcinio ar daugiafunkcinio kaip jis ten vadinasi, puodo. AR turit kas?

Atsakyti

Giega, o tai tavo sūnus prie pat manęs gyvena! Geras! :rolleyes: Man iki Angel 7-10 min pėsčiom.

Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2018 01 08, 11:39)
<p><strong>Giega</strong>, o tai tavo sūnus prie pat manęs gyvena! Geras! rolleyes.gif Man iki Angel 7-10 min pėsčiom.
</p>

Na jiems irgi iki stoties panasiai eit.. Bet kokua ju gatve,tai nezinau.. Reiktu vienai nuvaziuot,be navigacines nei is vietos nepajudeciau biggrin.gif Nors ir daug kartu buvus,bet man ten taip klaidu..

Ziniu LT ir nelabai seku.. Delfy kiek paskaitau,tiek..

Apir ta multivarka vis pagalvoju,bet dar neperku.. Kazkaip pilna ir taip tu puodu namie.. Dar jei namie duju nebutu,o elektra,vel kitaip ziureciau..
Atsakyti

Giega, žinai klaidu kol pats negyveni. Kai jau gyveni - nebeklaidu :D Lietuvių pas mus mažai labai, tai smagu girdėti kad kažkas netoli gyvena, nors jų net nepažįstu  :lol: Čia prieš porą metų fotografavau lietuvės leliuką, irgi gyveno prie Angel, tik aš vienoj pusėj o jį - kitoj, važiuot apie 10 mjn vienai iki kitos. O nuo šios vasaros tiek ji, tiek aš persikraustėm, tai per vieną namą viena nuo kitos gyvenam :D ).Taip taip ir bendraujam iki šiol jei jai kokios mini sesijos reikia, tai užtenka man striukę užsimest, fotikas į rankas ir ateinu. Jos vaiko gimtadienio sesiją vietiniam skveriuke padariau. Porą Kalėdinių foto  irgi užlėkiau, pusvalandukas ir namo.

Kaip pagalvoji faina būtų kad daugiau tokių paslaugų galėtum savo rajone gauti. Man visad keista atrodydavo kai FB kas nors rašo "ieškau blakstienų meistrės iš Becktono". Nu blyn atrodo tai ką žmogus toliau savo rajono nieko nemato  :D Bet realiai nafik tau kažko toliau ieškoti jei prie vietos ir lietuvių parduotuvė, ir kirpykla, ir nagų meistrė, ir blakstės..

Aš visad labai džiaugiausi kad šitam rajone gyvenu, ramus, gera, gražu, prie pat mano pamėgtas kanalas. Nu bet va nėr jokios LT pardės šalia. Va ryt trenksiuosi į Dagenhamą pas savo kirpėją dažytis, tai man apie 45 min į vieną pusę važiuot. Nu o ką darysi, gera meistrė - reika važiuot.

Artėja apdovanojimų ceremonija, vis dar neturiu suknelės ir žalio supratimo ką rengsis vyras :oh: Iš asos atkeliavo viena suknelė - per daug aptempta, vyrui striukę užsakiau - per maža. Iš House Of Fraser vyrui paltas - per mažas. Ryt laukiu turi iš Next 4 suknelės ateiti, tikiuosi kuri nors viena tiks.

Atsakyti
As kaip tik is House of fraserio prisirinkau visokiu sukneliu,bet as tokiu kasdieniniu biggrin.gif Bet kelios krito i aki ir vakarines..Tik aisku,jei reiktu pirkt,turbut rasciau prie ko prisikabint biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif

Tai siaubiat House of Fraser'i biggrin.gif mes ruosiames i lakeside pavaziuot, bet kol susiruosim ir sale baigsis biggrin.gif

Giega, o kur ten TKmaxx? Ikejos pusej?

Atsakyti

Labas rytas.

Lakesido Tkmaxx  nedavaziavus didziojo shopingo, ten kur Matalan, Dekatlonas, Gap, Nike, M&S isparduotuves.

Tas multifunkcinis puodas man ir labai patinka, toks truputi kosminis laivas, na gal kaina maziausiai patinka. Nezinau kiek daznai ji naudociau, bet su malonumu priglausciau savo virtuvej, dar labai noreciau skaravarkos​, tik gailiu pinigu.

Atsakyti

Laba,

Man suknelės reikės liepos pradžiai vestuvėms. Bet, greičiausiai eisiu parduotuvėse rinktis. Taip siuntinėtis pirmyn/atgal gan sudėtingai atrodo ir ilgai užtrunka. 

Heida, man kitoje temoje patarė apie puodą, dabar galvoju, gal vistik pirksiu. Sako, FB grupė yra, dalinasi receptais. O, beveik visi pataria iš šitos parduotuvės pirkti: https://multicooker....7169.1515430262Pažiūrėjau, nu nėra labai brangūs. 

Galvoju, gal Velykoms į kokią Maljorką nuskristi.  :hmm:  :hmm: 

Atsakyti