Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Man rodos minėjau,TFL :B ilgai laukiau šitos vietos.

Atsakyti

Sveikos

Mano vaiko vos su vežimu neapvertė bet čia per pietūs, bijojau beit šokau į autobusą smile.gif šventės praėjo galėtų jau ir pavasaris būt biggrin.gif
Ar esate kuri Batlins buvusi? Mes visad į Center parcs važiuojam bet ten mano uogai nebūtų kas veikti, galvoju kur ištrūkt keliom dienom vietoj rolleyes.gif
Atsakyti

Sveikos.

As Butlins nebuvus, nieko negaliu pasakyt, bet Puga, turiu tau klausima, ziurek, as dirbu toj bank pozicijoj, jie man moka uz isdirbtas valandas, bet jeigu as susirgciau, ne siaip kokiu virusu, bet rimtesne kokia liga, negaleciau dirbt keleta savaiciu ar panasiai, kaip tada butu? Jie man kazka moketu, ar tiesiog tik mano darbo vieta butu islaikyta iki kol pasveiksiu? 

Atsakyti
Labukas

Nebuvus ir as nei vienam.. Kazkada ziurinejau ta Center park,bet kaina blink.gif I Ispanija pigiau nuskrist savaitei nei ten 3dienom..
Atsakyti

Sveiki,

Aš jau irgi senai žiūriu Center park, man ten viskas labai viliojančiai atrodo. Bet, irgi kaina atrodo labai didele. Butlins nesu buvusi. Mes kazkaip visada Heavens renkamės arba ParkDean. 

Mrs Patranka, TFL tai transport fo London? Nea, nesakei. Paskutinį kartą minėjai, kad taksi nori dirbti. 

Vakar draugė pasiūlė kartu važiuoti, bet, kad aš dirbu. Pasirodė visai neblogi. Giega, ar esi buvusi šituose outletuose? https://freeport-braintree.com/

Atsakyti
Nebuvus situose outletuose.. As tik Bichestery,Ashforde ir Swindone buvus mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras mirksiukas.gif

Vejas siandien nei vienos kur i krumus nenupute biggrin.gif

Atsakyti

Limcamca,taip,o dėl Taxi tai juk sakiau,kad su jų licenzija šūds likimas...nu ir va,užsidarė durys,atsidarė langas...dirbu overground pagrindiniame depe,tas pats kas karinėj bazėj pas mus tvarka :rolleyes:,jei sustos darbas pas mus,sustos overground traukiniai :B  man patinka disciplina.Nova,ne juokas,snd atsitrenkiau į stulpą nuo gūsio,jei ne tai gal ir nukritus būčiau... :huh2: 

Ryt turiu dar viena induction,tikiuosi islaikysiu...

Einu gult...

Atsakyti
LAbukas

Patranka,ar islaikei?O ka konkreciai tu TFL darai?MB irgi skaitos TFL dirba,o darbas-nuvezt/isvezt metro eskalatoriu taisomas detales..

Siandien anksti darba baigiau,tai ir sriubos spejau isvirt mirksiukas.gif Noreciau cepelinu,kaip ir buvo mintis ryt virt,bet kazi kazi..Nes nieko jiems neturiu biggrin.gif
Atsakyti

Labas vakaras...giega,taip,išlaikiau,cortrol room servise security.

Atsakyti
Patranka,sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2018 01 05, 18:07)
<p>Labas vakaras...giega,taip,išlaikiau,cortrol room servise security.</p>

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti