Man rodos minėjau,TFL ilgai laukiau šitos vietos.
Sveikos
Mano vaiko vos su vežimu neapvertė bet čia per pietūs, bijojau beit šokau į autobusą šventės praėjo galėtų jau ir pavasaris būt
Ar esate kuri Batlins buvusi? Mes visad į Center parcs važiuojam bet ten mano uogai nebūtų kas veikti, galvoju kur ištrūkt keliom dienom vietoj
Sveikos.
As Butlins nebuvus, nieko negaliu pasakyt, bet Puga, turiu tau klausima, ziurek, as dirbu toj bank pozicijoj, jie man moka uz isdirbtas valandas, bet jeigu as susirgciau, ne siaip kokiu virusu, bet rimtesne kokia liga, negaleciau dirbt keleta savaiciu ar panasiai, kaip tada butu? Jie man kazka moketu, ar tiesiog tik mano darbo vieta butu islaikyta iki kol pasveiksiu?
Nebuvus ir as nei vienam.. Kazkada ziurinejau ta Center park,bet kaina I Ispanija pigiau nuskrist savaitei nei ten 3dienom..
Sveiki,
Aš jau irgi senai žiūriu Center park, man ten viskas labai viliojančiai atrodo. Bet, irgi kaina atrodo labai didele. Butlins nesu buvusi. Mes kazkaip visada Heavens renkamės arba ParkDean.
Mrs Patranka, TFL tai transport fo London? Nea, nesakei. Paskutinį kartą minėjai, kad taksi nori dirbti.
Vakar draugė pasiūlė kartu važiuoti, bet, kad aš dirbu. Pasirodė visai neblogi. Giega, ar esi buvusi šituose outletuose? https://freeport-braintree.com/
Vejas siandien nei vienos kur i krumus nenupute
Limcamca,taip,o dėl Taxi tai juk sakiau,kad su jų licenzija šūds likimas...nu ir va,užsidarė durys,atsidarė langas...dirbu overground pagrindiniame depe,tas pats kas karinėj bazėj pas mus tvarka ,jei sustos darbas pas mus,sustos overground traukiniai man patinka disciplina.Nova,ne juokas,snd atsitrenkiau į stulpą nuo gūsio,jei ne tai gal ir nukritus būčiau...
Ryt turiu dar viena induction,tikiuosi islaikysiu...
Einu gult...
Patranka,ar islaikei?O ka konkreciai tu TFL darai?MB irgi skaitos TFL dirba,o darbas-nuvezt/isvezt metro eskalatoriu taisomas detales..
Siandien anksti darba baigiau,tai ir sriubos spejau isvirt Noreciau cepelinu,kaip ir buvo mintis ryt virt,bet kazi kazi..Nes nieko jiems neturiu
Labas vakaras...giega,taip,išlaikiau,cortrol room servise security.
Sveikinu