KAd ne mes cia kvietem KAzkam taise,o atjunge visiems..O kad taise supratom tik is to,nes buvo atejes meistras pas mus,klaust kieno masina palei stulpa stovi,negali jis prieit...
KAd ne mes cia kvietem KAzkam taise,o atjunge visiems..O kad taise supratom tik is to,nes buvo atejes meistras pas mus,klaust kieno masina palei stulpa stovi,negali jis prieit...
Aaaa, viskas aisku. Mums kai neveikdavo, tai visa teorija turedavai praeiti, kol jie nuspresdavo mechanika siusti.
Laba diena...
gotte,dėkui už palinkėjimus...
Šnd trumpiau dirbau,einu maudytis ir į lovą,nes dirbsiu iki kito penk be išeiginių po 12 val.,žodžiu reikia susikaupti.
Giega,kaip sveikata,Nova,kaip tau darbai po atostogų,Heida jau gal ir tu dirbi?...
Ryt vaikams jau į mokyklą....
Sveikos Naujuose metuose drauges. Dirbau as ir per Kaledas, ir vakar dirbau, ir siandien va darbe. Sunkoka per tas visas sventes dirbt, na bet viskas jau pasibaige, gryztam i vezias. Mano panos ir jau siandien i mokykla iseina, kazko abi raukosi, nelabai nori Lauke vetra didziausia, tiesiai i langus pucia.
Labas rytas. Vėjas belekoks,pas mane kieme išvartyta viskas,galvojau palapine pakels kur prisukta prie plytelių..
Make up’o šnd nesidedu,nes per veja man labai ašaros bėga..žodžiu,geriu kava ir į darbà,gal nenupūs kur į krūmus pakeliui...
Geros dienos.
Laba,
Jooooo, naktį ir pas mus ponia Eleonora užė, drąskėsi, trankėsi. Tarpais ramiau, nu, bet tarpais gūsiai tokie buvo, kad tikrai maniau stogą pakels.
Patranka, sveikatos tau sitiek valandu dirbi
Ir man teko pora kart prabust nuo vejo. Kaimynu puse murines tvoros isverte.
Raukausi ir as,kai taip anksti keltis reikia...Per tiek laisvu,o ir per sirgimus ipratau miegot iki 11..
NAkti ir as pabudau nuo uragano..et sapne pas mane vetros pute..Labai uze pro duru apacia,tai keliausi,uzmeciau kazka is rubu..Bet tada uz lango visi garsai skambejo..
Bet namie lygtai niekas neisvartyta..Ir konteineriai vietoj,net nuo nauju fejerverku dezutes,kaip paliktos vidury pievos,taip ir tebestovi
As maniau, kad interneto ar elektros laidai tikrai neatlaikys. Bet tfu tfu tfu kol kas gerai.
Nova,dirba žmones po 4/6 val., ir tada turi juos dengti,kad valandas išnaudoti. Tik va aš tokiu nesuprantu,kam vieta užimti,eik tada per agentūras už minimumą ir vsio,ar taip ar taip benefitai kišenėj,o čia padori vieta,kur tikrai galima dirbti ramiai ir už pakankamai gerus pinigus. Nei sau,nei kitam,pikta man ant tokiu,o svarbiausiai tai,kad prieš ateinant žino kad 8 val reikia dirbti,aišku visko yra ir suserga ar dar kas,bet čia tokio tipo kaip pageidavimu koncerte.
MRS PATRANKA, o jeigu nepaslaptis ka tu kur dirbi?