Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Heida,dėkui,paskaičiau,nusipirksiu...

Nu va ir griaustinis pasirodė prieš naujus....guliu,medituoju išsitekusioms kaukėmis,eisiu išsimaudyti ir į lovą,paskaitysiu,gal užkimarinsiu,ir kad kuo greičiau ateitų rytas...

Linksmų sutiktuvių visom...

Atsakyti

Laba,

Giega, sveik! Nepyk, bet labai prajuokinai su kaukem  :laugh:  :laugh: As irgi susimasciau ar tu pati nesiosi ar sveciams dalinsi  :laugh: 

Puga, labai grazus mergytes vardas  :4u: Kaip mazoji auga? Ar tu full time mama dabar ar dirbi?

Mrs Patranka, as tai eiciau pas GP. Negerai vistiek tokia nemiga. Arba, kaip Gotte sako, reikia keisti darbo ritma, gyvenimo buda. Zodziu, laikykis ir kitais metais linkiu issimiegoti  :D 

Man negrazios tos maziuku leliuku fotosesijos. O, dar kai pagalvoju, kad tokie mazuciukai, jau tarp svetimu zmoniu, fotoaparatu, tai dar maziau zavu. As senamadiska tokioje situacijose. Naujagimiams reikia ramybes, savu zmoniu salia. 

Arteja nauji metai ir dabar jau nebesvarbu kokie sie metai buvo. Ar sekmingi, ar sunkus, svarbu, kad atejom prie Naujuju slenkscio. Linkiu, kad geltonasis suo nuvaikytu visas juodas likimo kates ir atnestu jums  kuo didziausios sekmes, stiprios sveikatos, palaikanciu draugu ir artimuju, ikvepianciu atradimu, sparnuotu svajoniu ir dziugiu kasdieniu atradimu! 

Atsakyti

Giega sveikatos 4u.gif bet tu duodi su tokia tempą dar svečius priiminėsi, aš cancelinčiau biggrin.gif

Ačiū , turėjom du variantus bet kai ją padėjo man ant krūtinės buvo tikra Anabelė wub.gif geras ji vaikas, nežinau rami ar nerami pirmą auginu biggrin.gif naktį reik biški pavartyt nes princesė šonus nuguli, bet kiek kartų keliuos nežinau per miegus viskas automatiškai biggrin.gif
Esu full time mama iki liepos galo, po naujų su valdžia eisiu kalbėt kad leistų grįžt porą kart savaitėj, būtų man idealu smile.gif
Atsakyti
Dar karta isitikinau,kad Day and Night nurse stebuklingi vaistai mirksiukas.gif Ryte galus atidavinejau,jau tikrai galvojau,kad naujus lovoj sutiksiu,MB su sveciais uzsiims,bet isgeriau tu nurse ir tiesiog per 5 min viska atleido..Net akyse prasviesejo..Tempos dar 37,5 bet cia jau nebe tempa biggrin.gif KAukes nenupirko,tai nesidesiu,bet ir su niekuom nesibuciuosiu ax.gif

Puga,tikrai labai grazus vardai bigsmile.gif As ri buvau pasiulius dviguba,bet jaunimas nenorejo ax.gif

NA ka,stalai paruosti,MB vienu sveciu atsivezt isvaziavo,kiti peskom ateina mirksiukas.gif
Linkiu visko,ko trokstate 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Nu ka mielosios, nauji jau ne uz kalnu... linkiu kad nauji metai butu geresni uz praejusius, gal issipildytu norai, kurie neisipilde pernai mirksiukas.gif

Limcamca, kaip tu jauties?
Atsakyti

Sveiki 2018 metuose! 

Kaip nuotaikos? Ka veikiat? Tinginiaujat? 

Mes, tai jo, tikra to zodzio prasme. Pradzioje dar buvo mintis vaziuoti prie juros, bet kazkaip kol visi derejomes: nori/nenori, baigesi ir diena :) 

Nova, aciu, jau geriau. 

Atsakyti

Dirbam :huh2: 

Atsakyti
LAbukas

Su naujaisiai metais 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Siandien vel su 38* tempos atsikeliau..Ir si karta vaistai taip nebesuveike kaip vakar...Bet va i vakara jau pagerejo..Gerai,kad ryt i darba nereikia,tai issigulesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Su naujais 4u.gif

Vaziuoju i darba miegodama. Negerai tokios ilgos atostogos. Ismusa is veziu mirksiukas.gif

Giega, sveik 4u.gif

Atsakyti

Sveikos

Nu va baigėsi šventės. Dabar lauksiu apdovanojimų, kurie vyks sausio 13-tą :) O nuo rytojaus į sportą bandau grįžt :angel2:

Giega, linkiu kad iki darbų pasveiktum :4u:

Mrs Patranka, kad šie metai atneštų daug gerų dalykų :4u: ir pamirštum kas buvo blogai 2017-tais.

Visoms linkiu kad šie metai būtų įsiminti gerąja prasme.

Pūga_ gražūs dukrytės vardai :wub:

Atsakyti
Labukas

Siandien jau be tempos,bet dar nepasveikus iki galo.. Gerai kad i darba nereikia biggrin.gif Kazi kaip ryt atsikelsiu,jei dabar be 11 is lovos neislipu biggrin.gif

Taiso Virgin,tai ner nei televizijos,nei interneto,nei emigranto.. gerai kad nors telefe intikas tra..
Atsakyti

Kaip jus cia juos taip greitai prisikvietet?

Atsakyti