Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Labukas

Patranka 4u.gif Man tai buba,kad ismiegu visa nakti,bet vistiek oavargus atsikeliu.. Vitaminu kazkokiu truksta. Bet as tais sintetiniais netikiu..Dienos ilgeja,pavasaris ateina-as atsigausiu biggrin.gif Labai nepernesu tokio tamsaus laiko..

Augint vaikiuko ir as nebenoreciau biggrin.gif Uztenja ir man tik pazaist biggrin.gif Tik dar ir zaist nelabai yra su kuo-miega arba valgo biggrin.gif
Atsakyti

Kaip miela skaityti Giegos žinutes. Taip, jauku. Net anūkų užsimaniau  :D 

Mrs Patranka, tu jau gan senai su nemiga kovoji, ane? Gydytojai kažko rimčiau nesiūlo? 

Atsakyti

Sveikos gyvos, šimtas metų 4u.gif skaičiau kokias porą sav jūsų žinutės ir dar neprisivijau karsta.gif bus man kokį pusmetį nesilankyti biggrin.gif

Heida sveikinimai su pirmu darbu bigsmile.gif šaunuolė

Giega sveikinu tapus močiute bigsmile.gif

Patrankos persekiotojas kažkaip man nesmagiai į galvą įstrigo, tikiuos jis bus pagautas greit...

Ir visoms linkėjimai 4u.gif

Mano mažiukė gimė liepos 28 tai jau beveik visa panelė, auga taip greit kad nespėju aš ja atsidžiaugti, bet tie vaikai tai kažkoks stebuklas wub.gif wub.gif
Atsakyti

Limcamca,ką Joe gali pasiūlyti?!...sako,tau reikia gerti arbatas priešmiegą,jei žinai yra tokia camomile  :D ...o nemiga kankina mane jau tokia rimtesnė,keli mėnesiai,sakau išprotėsiu tuoj,dirbu kaip arklys po 11/12 val.,va tik pliusas iš nemigos,tai kai turiu naktiniu klientu vežimui,o taip tai marazmas. Migdančių negaliu paprastai iš lt naudoti,nes darbe belekada gali daryti testą ant drugs,o ir apdujus nenoriu darbe būti,koks ten darbas....

Giega,jo greitai pailgės dienos....

Pūga,smagu!!! :wub: 

Skauda galvą,manau nuo soliariumo :unsure: 

Atsakyti
Sveika sugryzus Puga 4u.gif sveikinimai didziuliai su mazosios gimimu 4u.gif koki varda isrinkot bigsmile.gif

Atsakyti

Sveikos

Maniškis per Naujus dirbs, tai aš ramiai namie būsiu su vaikais, per daug nepergyvenu :mmm:

Pūga_ sveikinu :dovana: :4u:

Patranka, gal depresija kabinasi? Jei nemiga, nuovargis ar silpnumas... man buvo pradėjęs čiuožti stogiukas aną žiemą, nenoriu net prisimint, gal per pusmetį išsikapsčiau, GP siūlė antidepresantus, bet atsisakiau, pati gerdavau xanaxa kai jau visai šikna būdavo. Paskui buvo panikos priepuoliai ir dar daug visokio šūdo. Sportas labai padeda, sako net kai atrodo kad neturi jėgų niekam jau  po darbų, vis tiek padeda jei randi laiko sportui. Linkiu rast sprendimą :4u:

Giega, o nedarys fotosesijos mažiukei? Nes rekomenduojama kol baby yra 5-12 dienų amžiaus. Kartais ateina pas mane klientai sako, nepagalvojom kad galėjom dovanų fotosesijos prašyt, pridovanojo rūbelių, kurių net neuždėjom, pampersų tortų, nors tie pampersai netiko.. Kiti net nesusimąsto, kad fotografas gali atvažiuoti į namus, pafotografuoti ir pačiam niekur nereikia tystis su tuo vaikučiu. Žodžiu, aišku aš čia pasakoju iš savo bokšto, nes mano gyvenimas neatsiejamas nuo fotografijos ir nuotraukos man atrodo didelė šeimos vertybė. Tikrai ne visiems tas įdomu ir svarbu kaip man. P.S. negalvok kad čia save siūlausi ar kažką, aš mažai imu mažiukų fotosesijų, daug vargo su jais.

Jaučiu kaip dvigubėju per šventes :unsure: , iš tiesų jau laukiu kada eisiu į gym'ą ir pabėgioti palei kanalą :)

Atsakyti

Labas rytas..byra paskutinė 2017-ujų para...aš tuo džiaugiuosi,nes metai man tikrai nebuvo tie kuriuos pavadinčiau įsimintinais (gerąja prasme,apart darbo)...daug sudužusių planų,pykčių,nusivylimų ir širdies skausmo,ne sveikatos.

Linkiu Jums ir sau,kad naujieji mums atneštų daug sveikatos,saulėtų dienų,nepaprastai gerų emocijų,skalsos namams ir raukšlių kurios liktų tik nuo juoko...Su artėjančiais Visas :yahoo:  :wub:  :mirksiukas:  :oro_buckis: 

Atsakyti

Rytas

Vardą uždėjom Anabel Louise wub.gif

Pritariu dėl fotosesijos manaja fotografavo kai buvo 10d bet tartis reikėjo prieš kelis mėn ir kalėdinę fotosesiją jau apturėjo, bet aišku čia su angliukėm tai foto nėr ko lyginti su gottes darbu smile.gif

Mūsų naujieji namie kaži ar 12os sulauksiu rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas

O kokua kaina fotosesijos,Gotte? Valar mes gavom tokius remelius kaip seneliai,reiktu foto biggrin.gif Nors man tai nelabai patinka tie leliukai kreosiukuose ax.gif Nu nenaturalus ax.gif

38’... Neveikia mano stebuklingi vaistai.. Kas namus sutvarkys,kas valgyt padarys.. Ir kaip sveciu neuzkrest.. Kazin buna vaistinese tos kaukes,nu kaip kinieciai nesioja?
Atsakyti

Giega,yra jų vaistinėse,bet matau ta vaizdą kaip tu su ja svečius priiminėji Ira prie stalo sėdi...ar tu gal jas svečiams dalinsi?...gera mintis,kiek visko sutaupai :D Sveik...

Pūga,labai gražus vardas....

Gotte,sportui laiko nėra,kai dirbi tokias valandas,o ir vidutiniškai darbe nueinu nuo 9 iki 11 myliu per dieną....silpnumo nejaučiu,o ir apatijos nėra. Su xanax aš jau prisižaidus,man nuo jo baisu,o ir dar atminti slavai trūkinėja,betkokiu atvėju sakau,kad dėl darbo specifikos negaliu vartoti psichotropiniu vaistų.

Atsakyti

Sveikutes, 

pas mane namai pilni sveciu, dar ir dirbu, ir dar siaubinga sloga uzpuole.

Puga, sveikinimai jums, grazus labai vardas dukrytes.

Mrs Patranka, jei nebandei dar, pamegink melatonino papildus, jie skirti miegui butent, naturaliai sureguliuoja paros ritma, geriausia kaina gal butu iherb.

Giega, nesirk.

Nauju metu sutikimui stirnos kumpis keptas orkaitej.

Atsakyti
Sveikos

Puga, labai grazus mergaites vardas wub.gif ar rami mergyte? Leidzia naktim miegot bigsmile.gif

Giega, liga tikrai nelaiku tave uzpuole 4u.gif sveik 4u.gif

Heida, is kur stirnos kumpi gavot bigsmile.gif

Atsakyti