Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Laba,

Mums yra taip buvę Lakeside. Pasistatėm, auto iš tolo matėm, o kaip prie jos prieiti nebesupratom. Kokias geras dvi val davėmes, irgi prašėm apsaugos pagalbos. Nuo to karto visada, išlipi iš auto, iš karto ant delno užsirašom nr kur auto stovi, ir kaip rasti. Va, Westfielde labai gerai. Suvedi auto nr ir parodo kur mašina. 

Giega, na pradėsim ir mes įkyrėti? Kaip marti? Nieko? 

Atsakyti

Sveikos.

Ai Nova, nepamatysim mes jau tu robotu kad net zmogu pakeistu, gal pramone, fabrikai, zemes ukis ir greiciau juos pasistatys, bet aptarnavimas ir paslaugos, tai nemanau. Dabar kiek zmoniu truksta kad ir UK, rode kaip sodai/laukai liko siemet nenuimtu derlium, nes nebeatvaziavo laikini emigrantai tu darbu daryt, i viesbuti, valymus, restoranus, gali nuo siandien pradet eit dirbt, visur zmoniu truksta, valymuose isvis jau valandinis pakilo iki 12 £ per valanda, nera kam dirbt.  Man tai labiau nerima kelia visokiu dirbtiniu intelektu kurimas, bus kaip is fantastiniu filmu, kur dirbtiniai protai pasauli uzvaldo, o zmonems lieka i pozemius lyst  :D 

Reik eit patikrint Morrisona, mazu lasisu yra, reikia ir man.

Ir sveikatos visiems, sutikit sventes sveiki  :4u:​ 

Atsakyti

Na va, visa laiminga is Morrisons su lasisa  :didis:  kilas po 5£, eile buvo, bet tiems kur pjaustyt ja visaip reikejo, kas eme visa nedorota zuvi, eilej stovet nereikejo, dalino iskart. 

Atsakyti

Nu va, tau labiau pasiseke. Zodziu, vel visi lasisa valgysim :) 

Tu robotu pakeicianciu zmones jau ir dabar gan nemazai. Ziurek bankuose, parduotuvese savitarnos. O, kai paskambini kur i kokia ar parduotuve ar imone, tai dar prasimusti pro tuos robotus reikia. Visus automatini servisa siulo. Nemiela man tai. 

Atsakyti

Limcamca, o kaip kepi lasisa? As tai visa ciela orkaitej zadu kept.

Dabar galvoju, kad visai gerai butu dar kokiu pora pasiimt, tokios fainos nedidukes, pasideciau i kamera, Naujiems issirukint butu super.

Dar prisiminiau, Gotte klause ar gera koja avies is Lidlo, mes esam pirke ir is Lidlo, ir is Aldi, tai tikrai geros buvo. Paziurek is kur raso, ar vietines avytes, ar is Naujosios Zelandijos, mano visai profanisku pastebejimu, is Zelandijos skonis buna intensyvesnis, kaulai didesni, tai reiskia kad gyvunas buvo jau vyresnis, angliski vietiniai dazniausiai buna spring lamb, tai visai jaunuciai ir skanuciai.

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 12 21, 09:39)
Giega, na pradėsim ir mes įkyrėti? Kaip marti? Nieko? </p>

biggrin.gif Nieko dar...16d jos terminas,bet pilvas dar nenusileides ir visai nesiruosia gimdyt..JAu dare viena karta ta swipa,sake per 48h turetu pagimdyt,tai va,jau baiges tos 48h ir visiskai nieko..Ryt jos tevai atvaziuoja...Na gal iki svenciu pagimdys..Nesinori lekt i ligonine 25d biggrin.gif

QUOTE(Heida @ 2017 12 21, 15:46)
<p>Limcamca, o kaip kepi lasisa? As tai visa ciela orkaitej zadu kept

vietines avytes, ar is Naujosios Zelandijos, mano visai profanisku pastebejimu, is Zelandijos skonis buna intensyvesnis, kaulai didesni, tai reiskia kad gyvunas buvo jau vyresnis, angliski vietiniai dazniausiai buna spring lamb, tai visai jaunuciai ir skanuciai.</p>

Kepiau pora kartu ciela orkaitej,graziai atrodo,bet labai kaulu daug...As turiu lasisos file,tai zadu rukinti,jei MB nesutings..Jei ka,tai i orkaite ikisiu biggrin.gif Dar samuka noreciau nupirkt,jei bus laiko iki pardes nulekt...O tai ir siandien darba tik 18h baigiau,kol dar namo parvaziavau,jau nieko nebesinori..

O,reiks atkreipt demesi biggrin.gif DAbar Sainsbury pirkau,bet neziurejau kokia..Ryt istrauksiu is kameros,paskaitysiu mirksiukas.gif
Atsakyti

Dar prisiminiau, Gotte klause ar gera koja avies is Lidlo, mes esam pirke ir is Lidlo, ir is Aldi, tai tikrai geros buvo. Paziurek is kur raso, ar vietines avytes, ar is Naujosios Zelandijos, mano visai profanisku pastebejimu, is Zelandijos skonis buna intensyvesnis, kaulai didesni, tai reiskia kad gyvunas buvo jau vyresnis, angliski vietiniai dazniausiai buna spring lamb, tai visai jaunuciai ir skanuciai.

iš Zelandijos kojos ... :)

Atsakyti
Labukas

MAno irgi Naujosios zelandijos..Nu atkreipsiu demesi i skoni ir kita kata ieskosiu vietines avytes biggrin.gif JAuciu tos vietines ir buna visada brangesnes,nenukainuotos..
Atsakyti

Limcamca, o kaip kepi lasisa? As tai visa ciela orkaitej zadu kept.

Dabar galvoju, kad visai gerai butu dar kokiu pora pasiimt, tokios fainos nedidukes, pasideciau i kamera, Naujiems issirukint butu super.

Žinok viską darau labai paprastai. Lašišą pamarinuoju druska, pipiras, alyvuogių aliejus, citrinos, kartais krapų. Labai retai kada kokios sojos užpilu ir viskas. Kepu folijoje arba orkaitėje arba ant laužo. Valgom dažniausiai su karštom daržovėm. Kas nori kokio padažo užsipila, aš dažniausiai su česnakiniu sviestu.  :4u: 

Atsakyti

Labas.

Bus skanios tos kojos, mes ne karta kepem, cia tik siaip toks pastebejimas buvo, tie kurie nelabai megsta aviena ar pirma karta jos ragauja, geriau pradet nuo jaunutes angliskos mesytes.

Mano dar kuciukai nekepti, dar taip nera buve  :D bet cia lietuviu parduotuve kalta, neturi mieliu, reiks siandien patikrint, netures normaliu, teks kept is sausu mieliu.

Pati sau galvoju, gal as cia per daug issipleciu su tais kalediniais kepiniais, gal tik man vienai to ir reikia, gal pasiprastint ir kazko nebedaryt. Ramiai sau nieko nedarau, pirma vyresne uzklause, kodel mes dar meduoliu nekepem, na ka, iskepem. Vakar vakare mazoji jau klausia, kazkaip tu mazyciu rutuliuku siemet nekepem, na cia kuciukai, sakau gal nupirkim....ji, oj neeee, reikia kept, visada kepi, truputi smagu pasidare, kad visgi ne man vienai to reikia.

Atsakyti

Tegul Dievas duoda sveikatos tam, kas išrado Biržų duonos mini šližikiukų receptą  :laugh:  :laugh: jau tokie skanūs, antrą pakelį kramsnoju. 

Heida, aš manau, kad rūpi tiems vaikams. Gal nemoka jie parodyti, bet laukia, pasiilgsta. Jiems lyg savaime suprantama. Mano dičkis šiandien irgi sakė laukia Kalėdų. Paklausiau dėl ko. Galvojau, atsakys, kad dėl dovanų. O, jų visai nepaminėjo. Ai, sako man taip smagu būna, mes kartu valgom ir pan. Nors mes kasdien kartu valgom, bet matyt ta šventinė nuotaika labai patinka. 

Vsio, liko pora smulkmenų. Apėjau šiandien Tesco, paundinę, lietuvius ir daržovių fermą. Belieka gamyba užsiimt.  :essen:​ 

Atsakyti
As tai nemoku nei kuciuku,nei meduoliubkept,tai ir neuzsiimu biggrin.gif Kuciukus pirkau,kaneles(pirktines) bus vietoj meduoliu mirksiukas.gif

O matet,kad sidmet ant Kuciu stalo gali but mesos bigsmile.gif Todel,kad katalikai sekmadieniais nepasnikauja mirksiukas.gif Ir dabar kiekvieno asmeninis reikalas-des mesa ar ne.. Vyskupai leidzia biggrin.gif
Atsakyti