Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Labas rytas 4u.gif

Gaila kai tokie jauni pasitraukia is gyvenimo. Bet dabar tiek tu savizudybiu padaznejo. Sunku matyt prisitaikyt prie gyvenimo ritmo. Baisu...

As ir nesvaigau del aktoriu ar daininku. Tik vienas patiko. Thomas Anders, nu toks gazuolis buvo, neispasakytas mirksiukas.gif

Limcamca, guzas praejo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 20 gruodžio 2017 - 09:46

Mano puseserė to korėjiečio muzikanto gerbėja, jinai iš viso pamišusi dėl korėjiečių kultūros, moka kalbėti jų kalba, pusę metų studijavo Pietų Korėjoje, labai domisi jų kultūra ir įtariu kad norėtų vyro koriejiečio :D tai aš įlindau pas ją į instagramą, liūdesys irgi baisus..

Giega, aš nominuota esu SWPP (The Society Of Wedding & Portrait Photographers). Esu šios bendruomenės narys, moku kas mėnesį narystės mokestį. Kas mėnesį visus metus jie daro konkursus, į juos siunčia nuotraukas fotografai iš įvairių šalių ir iš kelių šimtų nuotraukų tą mėnesį atrenka Gold Awards ir Highly commented nuotraukas (iš viso jų atrenka 10-20 plius minus per mėnesį). Vien kad gauti tą Gold Award reikia oj oj kaip pavaryt. Metų gale visos foto gavusios Gold Award turi galimybę būti nominuoti ir gauti metų geriausio apdovanojimą. Tai aš patekau tarp 3-jų geriausių nominuotų Bump To Baby kategorijoje. Tai čia man jau yra vau, nes įveikiau tikrai daug konkurentų per visus metus. O laimėti būtų iš viso nerealu. Nu bet matysim, vien bus faina sudalyvauti awards dinner, jau rezervavom bilietus abu su MB.

Laimėtojus renka fotografų komisija.

Atsakyti

NOVA, pats guzas praėjo. Paspaudus dar skauda. Kažkaip mano visa šeimyna ant ribos: tai tas, tai anas. Tai sloga, tai kosulys, tai jau žiūrėk vienas sirgti nori, tai kitas. Kažkoks virusas matyt ore. 

Šiandien galvoju greit užbėgsiu į Tesco, nes reikalų milijonas. Ir užtaikiau ant lašišos pusė kainos. Jėzau 1,5 val eilėje prastovėjau  :hmm: prieš mane tik  6 žmonės, bet pirko po 3-4 vnt. Pjaustytojas tik 1, tai užtai ir užtruko taip. Kaži ar benorėsiu aš tos lašišos valgyti. 

Atsakyti
Oi,kiek darbu...Siandien dar daugaiu nei vakar turejau..Na bet ryt poryt jau ramiau turetu but...O dovanu kiek gavau bigsmile.gif Is vienu -sampano buteli ir sausainiu deze,is kitu-braskes baltam soklade(galetu but juodam biggrin.gif ) ir is buvusios bendradarbes,dabar is jos sunaus siuntinius surinkineju,saldainiu su likeriu,o MB,nes irgi pazista is senu laiku-bielyj aist konjako mirksiukas.gif

O kada vaikams atostogos prasideda?
Atsakyti
Giega, nu nieko sau kiek dovanu bigsmile.gif as ir gavau is tiekeju darbe vyno buteli ir didele saldainiu deze mirksiukas.gif aisku, saldainiu deze is karto atidariau, tai nekas ir liko, kai bendradarbiai prasisuko biggrin.gif

Ryt darbe kalediniai pietus. Penktadieni iki puses 1 dirbam, ir vsio....iki 2 sausio rolleyes.gif

Atsakyti

Mano vaikams šiandien prasidėjo. 

Atsakyti
Limcamca, gaudyk 4u.gif neiisirkit ant svenciu mirksiukas.gif as dar vis pakosciu
Atsakyti

Limcamca, nu turit atsilaikyt ant švenčių! :4u:

Giega, už kokį gerą tau tiek dovanų :D nors aš irgi gavau, keitėmės dovanom su fotografėm, šiandien atėjo siuntinukas, faina tokios staigmenos.

Jetau kada maisto apsipirkti, visai nėr laiko :unsure:  lašišos ir man reik...reikia į lietuvišką pardę nes šiandien nespėjau.

Šiandien sugebėjau apie 20 min klaidžioti liftais ir laiptais po parkingą nes pamiršau kur mašiną palikau shopinge :mad2:

Atsakyti
lotuliukas.gif as ir teskines aikstelej su troliu vazinejau ratais, kol masina radau
Atsakyti

Bet tas yra labai baisus dalykas kai tu pasiparkuoji mašiną ir tada droži savo reikalais, o protas baisiai užimtas kažkuo, ką veiksi, kur eisi ar šiaip kokiom mintim apkrautas ir tada net nemąstai, nei kokiam aukšte esi, nei į kokį liftą įlipai..   Ir jau kai po visko grįžinėji į mašiną ir staiga...UPS.. kažin kur aš ją palikau!????  :hmm:  Nu nafik! :oh:  aš kažkada seniai prie Vilniaus Akropolio pasistačiau ir po to negalėjau prisiminti iš viso net kuriam gale (o parkingas eina aplink visą didžiulį Akropolį), nežinau kiek ten vaikščiojau aplink kol radau, bet dar iki dabar tą pamenu  :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 20 gruodžio 2017 - 23:27
Labas rytas

Vakar ziurejau zinias, ir pasidare kazkaip nesmagu del ateities. Visos salys stengiasi ivest i darbus kuo daugiau robotu. Robotai bus visur, nes senukus prirglaudose priziures. Prognozuoja didele bedarbyste...
Atsakyti

LAbukas

QUOTE(gotte @ 2017 12 20, 21:03)

</p><p></p><p><strong>Giega</strong>, už kokį gerą tau tiek dovanų :

Cia is tokiu pastoviu klientu,is kuriu beveik kasdien surenku siuntinius mirksiukas.gif Vis pasnekam,pajuokaujam,tai ir gavau biggrin.gif

Masina ir mes pamete esam biggrin.gif Net apsauga iskviete buvom,nes galvojom,kad pavoge..Buvom Alten Tower parke,aiksteles ten kelios,pravaziavom pro rodykle i tolimesne,pasistatem masina prie tokio stulpo,atbuvom visa diena parke,griztam atgal-ner masinos blink.gif JAu aikstele potuste,jau daug kas issivazinejo...Nu ka,skambinam apsaugais..Atvaziuoja jie,sako-davai pavaziuojam iki kitos aiksteles..Iki kokios kitos,jei cia plyta,jei vaziuot negalima,vadinas tikrai ten nevaziavom..O pasirodo jie ta zenkla sukioja biggrin.gif Ryte,kai visi ivazineja i parka,buna rodykle,o vakare-rodykle is anos puses,o is tos puses plyta biggrin.gif Stovi musu masinyte viena visoj aikstelej prie stulpo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti