Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Skaiciavau as savo dienas. Sunus gime diena i diena.

Giega, martcikei tavo 4u.gif ir jums visiems 4u.gif
Atsakyti

Mano irgi abu gime butent ta diena, kada buvo nustatyta. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 12 18, 18:09)
<p>Mano irgi abu gime butent ta diena, kada buvo nustatyta. </p>

Gydytoju nustatyta ar pacios?
Siaip sakau,LT gan tiksliai pasakydavo laika,bent jau kiek atsimenu tai 2-5d maximum pernesiodavo..O cia toks jausmas,kad specialiai atminusuoja 2 savaites ir paskui leidzia tiek pernesiot..Na anksciau veliau pagimdys biggrin.gif Tik va tos sventes..Tikiuosi negimdys 25d ar per pacius naujus metus biggrin.gif

Na ka,visos dovanos supakuotos mirksiukas.gif Visos taures perplautos..Maistai beveik supirkti,beliks tik viska suruost..Lauki lauki tu svenciu,o jos taip greit prabega...
Atsakyti
Labas rytas

Kaip slidu siandien. Saligatviai visi apsale, vos nuciauziau iki stoties.

Vakar mano drauge "gera kaledine dovana" gavo is gp.
Itaria cukralige.

Atsakyti
Labukas

NA svarbu,kad dar randa kazka,o ne siaip paracetamolio israso 4u.gif Sveikateles draugei 4u.gif

Gal greit atleis ta pikledi...O tai tikrai sunku vaziuot per ji..O siandien dar tiek darbo daug bus..

Atsakyti

Sveikutes,

aplekiau Romforda, paskutines dovanos jau namie, tik supakuot liko, vakar ir i LT iskeliavo tasiukas, ramu  :newyear: 

Nova, nesmagu tokios ligos, bet jei bandyk izvelgt kazka pozityvaus, tai galima galvot jog yra daug blogesniu diagnoziu, plius gyvenimo eigoje igytas CD nebuna labai arsus, daznai pakanka maista pasikoreguot ir gyvent be vaistu. 

Mano vyresne baisiai nelaiminga, vakar pats pasitrauke is gyvenimo jos mylimiausios grupes dainininkas, zodziu liudesys ir gedulas, atsauktas net mergaitiskas prieskaledinis pasisopinimas su draugemis. Maniske tai dar vaziuotu, bet drauges jos jautresnes, verkia, ir nieko nenori, vargsiukes, taip nuliudo pries sventes  :(​ 

Atsakyti

sveikos

aš baiginėju retušuoti fotosesijas, koks palengvėjimas bus prieš šventes :yahoo:

šventėms jokio maisto dar neturiu išskyrus vieną kameros stalčių jorkšyro pudingų ir porą avies kojų. beje, kas pirkę LIDL avies kojas, kaip jos? pirkau pirmą kartą iš ten, radau po 10-12 svarų už koją, taip pigu pasirodė. Kažin nebus koks š... :hmm: Ryt varau į East London su reikalais, tuo pačiu užšoksiu į lietuvinę šventėms kažką pagriebsiu. Pas mus nėr aplink lietuviškų parduotuvių, tai kai nuvažiuoju dažniausiai pilnais maišais išeinu  :B

bandysiu šiemet per boxing day nusipirkti kokią gražią suknelę on line, nes sausio 13-tą varau į fotografų apdovanojimus :angel2: , mano viena nėštukės nuotrauka atrinkta tarp geriausių (o konkurencija buvo milžiniška, siuntė šimtus nuotraukų per visus metu iš visų pasaulio šalių), tai varžysiuosi su dar 2 fotografais dėl metų Bump To Baby fotografės vardo. Būtų žiauriai nerealu laimėti... na bet jei nelaimėsiu tai teks kitais metais dar labiau pasistengti :B bet vien jau šitas išrinkimas į apdovanojimus yra didžiulis laimėjimas.

kas liečia gimdymus tai dabar nepamenu, bet man rodos mano vyresnioji vėlavo 5 dienas, o mažylė lyg ir daugiau :hmm:

Heida, oho kaip paauglės reaguoja į savižudybę. Tai tik parodo koks jautrus paauglių pasaulis ir kaip emocijos liejasi per kraštus, jei net šopingas atšauktas. Kažkaip kai esi subrendęs visai kitaip tokius dalykus vertini, atrodo kad nereik sureikšminti tiek daug. O va mergitės taip jautiai sureagavo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 19 gruodžio 2017 - 18:50
Gotte, nu saunuole tu musu 4u.gif laikysiu spygas kad laimetum. Bet ir tai jau labai didelis laimejimas - papult i trejetuka geriausiu. Duok zinot kaip sekes mirksiukas.gif

Heida, o tas vyrukas nusizude?
Atsakyti

Heida, o koks cia dainininkas nusizude?

Atsakyti

Korejieciu vaikinu grupe, labai populiari tarp paaugliu, ypac mergaiciu

http://www.dailymail...ed-suicide.html

Gotte, sekmes tau dideliausios, laimek!!!!!

Atsakyti

Matytas berniukas. 

Aš paauglystėje nei svaigau labai dėl dainininkų, aktorių, nei ką. Dabar kai miršta koks mylimas dainininkas atrodo labiau liūdna būna. Užtai mano pusseserė už mus abi ir mylėjo visus iki begalybės, ir plakatais apsikabinus gyvendavo, o jau kai mirdavo koks, tai ir ji mėnesiais žliumbdavo. Kaip man keista būdavo.  :D​ 

Atsakyti
Labukas

Gotte,sekmes 4u.gif Tikrai jau nemazas pasiekimas vien i trejetuka patekt bigsmile.gif O kas ten nubalsuoja?Zmones ar komisija kokia?

As tai ne nezinau tokio dainininko...

As irgi nesvaigau nei apie jokius dainininkus,nei apie aktorius..NA kabejo plakatu kambary,atviruku kazkokiu rutejau,bet buvo visiskai nesvarbu kokios tai grupes-koki radau,toki ir pasikabinau..Mes rasydavom tokius dainu zodziu sasiuvinius,ten graziai apipavidalindavom,tai budavo priderini kokio dainininko iskarpa prie jo dainos ar siaip del grozio biggrin.gif
Ir dabar neturiu jokio mylimiausio dainininko..VA Mikutavicius patinka,Scooteriai..LAbai labai noreciau i Mylenos FArmer koncerta,bet ji gal nebekoncertuoja g.gif Bet jei kas is ju mirtu...Nu liudna butu,bet shopingo neatsaukciau rolleyes.gif
Ai,mes turejom bilietus i Dzeksono koncerta ir numire jis..TAi man pikta buvo rolleyes.gif
Atsakyti