Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

As dirbsiu 25 nakti, pagalvojom su MB kad busim vieni, tai per kucias kartu pabusim, po to Kaledu rytas, dovanos, o vakare galiu ir i darba eit, mokes dvigubai. Per naujus nedirbsiu, turesim sveciu is LT  :wub:​ 

Atsakyti
Nu neblogas visai darbo grafikas mirksiukas.gif MB pavalges Kucias vaziuoja, o jau kaledu abi dienas nedirba. Ir nauju metu nakti dirba - dviguba kaina.

Mes sausio 1 pas draugus vaziuosim. Ir ka, antro i darba. Ilgai lauktos atostogos praeis net nepastebesi rolleyes.gif

Kas is LT atvaziuoja bigsmile.gif
Atsakyti
LAbukas

Man irgi sausio 2 i darba..Galvoju,gal laisva pasiimt g.gif Biziako jau nebebus,o svest planuojam linksmai biggrin.gif

Kalakuta kepem viena karta..TAda daug zmoniu buvo,kepe jis ten ar 4h ir vistiek nedakepe..Paskui gabalais supjaustem ir pabaigem kept biggrin.gif O valgem irgi kokia savaite laiko...Ne ne,geriau jau vista biggrin.gif
Siemet Kaledom nelabai ka ruosiu..Mastau gal avies koja,bet dar tik mastau...Siaip Kaledoms mes isvaziuojam i svecius,bet namie irgi sveciu bus nemazai,kazka valgyt duot reiks..

Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

Tik is kirpyklos. Susalau baisiai. Kad tik vel kosulys neatsigautu unsure.gif

Giega, o dirbsi tarp kaledu ir nauju?
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2017 12 17, 11:31)

Giega, o dirbsi tarp kaledu ir nauju?

As dirbsiu 28 ir 29d..
Atsakyti
Limcama, kaip jauties?

O siandien nedirbi? Pas mus siandien paliko deliveris kaimynui siuntini.
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2017 12 17, 14:14)
Limcama, kaip jauties?

O siandien nedirbi? Pas mus siandien paliko deliveris kaimynui siuntini.

Ne,musu depas sekmadieniais nedirba.

NA ka,dovanos jau visos supirktos.Beliko supakuot.Staltieses irgi nusipirkau home sense..Dar galvojau pirkt medziaga ir pasisiut pati,bet padoresne medziaga 6£ uz metra,o man 6m reikia...O cia gatava staltiese 260x150 uz 12.99£ mirksiukas.gif
Atsakyti

Laba, 

Mes siandien su drauge vaziavom i geliu turgu, paskui pietavom. Nuostabi diena, labai pailsejau. Turguje pasirinkimo mazai, viskas kaledoms pritaikyta, nu tai perka visokias sakas, iskaitant ir kaciuku. Bet, kai sukomponuoja labai grazu. Zodziu, diena liuks! 

Atsakyti
Labukas

As noreciau kazkokios puokstes is saku ant stalo,bet bijau,kad nebus vietos jai...Nors gal reiks nupirkt g.gif jei ne ant pagrindinio stalo,tai bent ant saldumynu staliuko padesiu..

Planavau vakar dovanas supakuot,bet atsidarem vyno ir sutingom biggrin.gif Na svarbu nupirktos visos,o supakuosiu greitai as jas mirksiukas.gif

Musu temoj nera gimdziusiu cia UK g.gif Man toks itarimas,kad jie cia kazkaip ne taip laika apskaiciuoja...Nu visos,kiek pazistu,gimde 2-3 sav po termino..Mano marti ne nesiruosia gimdyt,nors laikas jai 16d buvo..Jos tevai atvaziuoja 22d jau anukes lankyt,o gali but,kad ji tik po nauju pagimdys biggrin.gif NA as kazkaip taip jauciu,nors siandien sapnavau,kad jau skambino ir sake,kad gimdo jau biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas.

O Giega, jus dabar kokiam laukime  :bigsmile:  as pati ir LT abi pernesiojau, vyresne beveik 3 savaites, labai tik tas laikas prailgo laukt, rodos kad tik greiciau, jau net ir gimdyt nebebijojau, o dar visi skambina, "tai tu dar nepagimdei!!!!!".  Gal dar ir pagimdys iki svenciu tavo martele.

Atsakyti

Mano dukterėčios dvi draugės dabar gimdė, abi pernešiojo. O pati nemoka pasiskaičiuoti, ten gi labai paprasta. Kokia data jai gaunasi? 

Laba  :4u:​ 

Atsakyti
Nezinau,skaiciavosi ji ten ar nesiskaiciavo..GAl neprisimine nuo kurios dienos..Pvz as savo irgi nesiskaiciavau,pasitikejau gydytojais..Dukra diena i diena gime,sunus 2 sav anksciau,bet zinau del ko-vaziavom is Kauno i Klaipeda autiku 3h,atsikrate biggrin.gif
Atsakyti