Ir Kalediniu premiju negaunat?
Oi ne. Nauji investuotojai pereme kompanija rugsejo men. Daug zmoniu neteko darbo. Tai apie bonus nei galvot neta ka. Gal kitais metais
Ka skanaus ruosit kaledoms
Mano darbo balius siandien, vietiniam naktiniam klube, kuris vos ne tam paciam kieme kaip ir darbas 😂
Heida, jeigu mokslai darbe, tai jauciu faina. Patiktu man.
Man ir labai patinka, labiau nei dirbt, alga moka ta pacia ir dar kavytes/arbatytes su sausainiukais duoda, plius pietus, ko dar geriau benoret
Laba,
Baisu, Kalėdos kitą savaitę o aš meniu dar nesugalvojau. Mažius mano apsirgo. Nežinau net ar dalyvaus ryt rungtynėse. Pati esu ant ribos. Vakarykštį gumbą irgi skauda. Važiuojant iš futbolo užsukau į Lidl, žmonių masė. Jau masė, nors Kalėdos už savaitės.
Sveikit
Limcamca, sveikit musu teskinej kazkaip tuscia. Siandien buvom nueje, tai visai nedaug zmoniu.
MB isvaziuoja keliom dienom i LT, tai jau apsipirkinesim kai grys. Kiek cia mus trim reikia
Kalakuta ar kepsit
Sveikos,
Limcamca, sveikatos jums, sveikit ir nesirkit. Maistus darysiu kaip visada, vieni busim, tai minimaliai, kucioms kokias 3 rusis silkiu, spanguoliu kisieliaus isvirsiu, zuvies iskepsiu, baltos misraines, dar labai sprotu uzsimaniau, tai kazka su jais padarysiu, gal dar pupeliu/duonos misraine. Kaledoms dar nesugalvojau, gal kokia lasisa orkaitej, torta sokoladini sutepsiu jei neaptingsiu.
Nova, o kodel trims, sunus issiskyre su drauge?
Kalakuto nekepsim, nemegsta maniskiai, tiesa sakant, man ir nelabai jis, jau tada geriau vista ar antis, zasies visai noreciau, bet kainos ju nelabai draugiskos.
As tikriausiai ir vista kepsiu. Perku du maziukus visciukus. Perskiriu per krutine, pamarinuoju ir su obuoliais, ar dziovintais vaisais kepu.
Tepsiu ir as torta
Gerai kai jaunimas dabar neskuba susizenyt, pagyveno, netiko kazkas ir gali laisvai skirtis, jauni dar labai, atras kas jiems skirta.
Uzmaisiau tesla meduoliams, sedi panos formeles pasiruose, laukia kol atves tesla
Papuosem eglute lauke, sudegem lemputes - nu grazu reikia dar paskutines dovanos suvyniot ir vsio
Sia savaite atidirbu ir i atostogas - grystu i darba sausio 2