Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Nesuprasi. Pas mus šiandien rajone buvo viena mokykla uždaryta. Nesuprantu kam, nes jokios tragedijos. Va, rytoj jeigu šaltukas, keliai slidūs, tai gali ir uždaryti. Netrukdys. 

Atsakyti
As siandien irgi i viena mokykla vaziavau,tai mokiniu nebuvo,nors stafas dirbo..Pro kita mokykla vaziavau apie 10h,tokiu laiku pamokos jau buna,o ten tik ejo vaikai i mokykla..Ir aisku trafikas nepravaziuojamas...

Ai,dar nepapasakojau biggrin.gif Vnz vaziuoju is tos tuscios mokyklos,o ji tokia nuosali,ner salia gyvenamu namu..Ziuriu bega per gatve seskiukas-toks kaip as turejau bigsmile.gif Lindo grynai man po ratais..Sustojau,bijau pradet vaziuot,nes ji grynai po masina palindo,bijau suvezint..Siaip taip isbaidziau,noriu paimt ant ranku-buciau tikrai namo vezusis,o ta kai kando man biggrin.gif JAu pamirsus buvau,kad jos piktybines buna,ypac issigandusios...Tai nuvijau ant saligatvio,kad ant vaziuojamos dalies nebutu..Tai ta pro tvora ir pralindo...Bet ten ir negyvenami namai,o kazkokia gamykla...Gal nebeisbegs atgal i gatve...
Atsakyti
O as ana savaite norejau kaciuka parsinest. Einu is darbo, o jis nabagiukas, kudas kudas toks, sedi ant saligatvio ir kniaukia. Kita diena gryzdinejau jau su mintim kad imu ir nesiuos namo, pamaitinu ir paleidziu i lauka. Bet va dinges visa si laika. Dar siandien dairiaus, bet ne nera jau.
Atsakyti

Kazin ar Novos senbuvis bepriimtu naujoka i seima? Piktai reaguotu turbut. 

Atsakyti
LAbukas

QUOTE(Limcamca @ 2017 12 11, 19:45)
<p>Kazin ar Novos senbuvis bepriimtu naujoka i seima? Piktai reaguotu turbut. </p>

MAniskis tai tikrai nepriimtu ax.gif KAzkas buvo zaislini kaciuka atsineses ir ta puole baisiausiai urgzdamas...Kieme pro tvora nepraeina jokia svetima kate,jei katinas lauke buna..Ir nesvarbu-nei kaciu,nei katinu neprisileidzia...
Nors..Parsinesciau,gal ir susigyventu po kurio laiko...Bet vienas mano katinas taip ir isejo is namu,kai sita maziuka parsinesem...

Na ka..-2..Salta..
Atsakyti
Labas rytas

Nu rytas tai labai grazus. Gerai kad nesnigo per nakti, nes butu buvus beda.

Katinas musu tikrai neprileistu svetimu. Kirpeja buvo suniuka maziuka atsinesus, tai ka tu kaip Bartas riaumojo ant jo biggrin.gif tas vargsas ir pratupejo salia seiminkes koju biggrin.gif jei parnesciau kita kaciuka, turbut uzverstu letenas is streso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 12 gruodžio 2017 - 10:42
Sveikos..

Si tema aktyvesne, todel tikiuosi nesupyksite, jei paklausiu cia.

Jeigu cia yra vienisu mama/teciu auginanciu vaika/-us, ar galetumete pasidalintumete savo patirtimi kaip Jus dirbdama/dirbdamas pilnu etapu tvarkotes su vaiku/-ais gyvenandami UK be artimuju salia ar draugu kurie galetu pagelbeti? Suprantu jog galima vaikus leisti i mokama rytini mokyklos bureli pries pamokas ir bureli po pamoku, bet kas jus GELBEJA kai vaikai turi atostogas, kuriu pilnai per mokslu metus, ar kai pavz, mokykla 1 dienai uzdaryta ar vaikas/-ai susirgta? Aciu.
Atsakyti

Kad lyg ir nėra pas vienišų mamų. 

Kiek teko pastebėti  mokykloje, tai tiesiog susiranda auklę, arba kokią lietuvę mamą kurios vaikai kartu eina į mokyklą ir kuri nedirba. Tai ta mamytė vedžioja vaikus kartu su savo. 

Aš ir pati pastebėjau geriausia yra susidraugauti su klasiokų mamomis, arba bent iš tos pačios mokyklos. Labai pagelbėja.  :4u:​ 

Atsakyti
Neisgelbejau vakar to seskiuko,siandien suvezinta jau maciau...Gaila...
Atsakyti
Eina sau, nabagiukas
O kada pas tave sveciai suvaziuoja bigsmile.gif jau si savaitgali bigsmile.gif
Atsakyti
LAbukas

QUOTE(*nova* @ 2017 12 12, 19:36)
Eina sau, nabagiukas
O kada pas tave sveciai suvaziuoja  bigsmile.gif  jau si savaitgali  bigsmile.gif

Oi ne..Jie atskrenda 22d,bet bus pas sunu,ka jiems cia pas mane veikt biggrin.gif Atvaziuos tik Kucioms,liks nakvot ir Kaledom vel pas sunu vaziuos,nes mes i svecius i kita miesta isvazuosim mirksiukas.gif

Bet siaip tai is baliaus i baliu biggrin.gif 15d uosviene gimke,paskui Kucios,paskui draugo 50metis...
Atsakyti
Nu tikrai busy gruodis pas tave biggrin.gif o kur naujus sutiksit? Namie?

As tai kaip visada - su katinu dviese biggrin.gif nu manau kitos sventes bus kitokios, kai MB pakeis darba. Tada ir savaitgaliai bus kaip savaitgaliai rolleyes.gif
Atsakyti