Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Klausyk,o kodel tu savo vaika laidai i zydu mokykla?Ten rankingai geri?Jie abudu pas tave ten eina?
Sveikutes visos.

Mano mazius dar pradineje. 

Taip, man viskas patiko. Ir ju poziuris, ir rezultatai ir siulomi mokslai. 

Siandien dickis grizo nelaimingas, mat vakar klase neklause mokytojos, uz bausme gavo visi 10 myliu begt ratus :) kaip musu laikais :)

Laba! Zada atsalima, mazum sniego bus. 

Atsakyti
Atsalimas tai dar dar,bet sniego tai visai nenoriu ax.gif Nu blyn,viskas sustos..Gi nepavaziuoja cia jie...JAu negana tie streikai,tai dar sniego cia sugalvojo...
O metro dar streikuoja ar jau nebe?Kiek info ziurejau,tai ryt lygtai jau viskas normaliai..MAn ryt iki S.Paulo baznycios vaziuot reikia,ten kazkur bus venu skanas...

Atsakyti

Metro vaziuoja, dabar Southern rail traukiniai 3 dienas streikuoja. 

Reikia man pradet ieskoti kokios sukneles sventei. Nuo kur cia pradet? Gal TKMaxxo, kokio?

Atsakyti
Kokia cia svente?
As ir pradedu nuo TKMaxxo mirksiukas.gif DAbar dar visur nuolaidu yra,gal kokiam House of fraser kas gero liko mirksiukas.gif O siaip megstu i outletus nulekt mirksiukas.gif TA zalia suknele pirkau uz 69sv is Guess Marciano,naujiems metams ted Bakerio suknele uz 50sv mirksiukas.gif KA?Neapsimoka?

Beje,vasarai as ir pakvietima i vestuves turiu biggrin.gif Vel sakau,kad nieko neieskosiu,turiu dvi toj gimines pusej nematytas sukneles,kazka is ju issirinksiu...Nebent rasiu kazka naujo,grazaus bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Duktereciai gimtadieni-siurpriza organizuojam. Uzsakyta LT. 

Dar nuolaidu yra, jo. Bet, man reikia, kad butu greitai ir geriausiai pirmoje vietoje. Nes paskui istinka alergija parduotuvems, zmoniu masems aplink :)

Atsakyti

Laba diena

Aš jau po kirpyklos, esu raudonai ruda nuo labai tamsios prie šaknų iki šviesesnių galų. Ombre toks ale. Labai super jaučiuosi :B  sekantį kartą daugiau dės raudonos, nes dabar sunkiai pasidavė juodas plaukas, sako reikia laiko, jei iš karto stirpiai nušviesint tai labai suės.

Limcamca, tau reikėjo žiūrinėti suknelę on line, kol dar SALE yra, dabar dar kai kur jie vyksta, jei paskubėsi, gal dar ką rasi :4u:

Atsakyti

I.Elija, HELP!!!!!!!! Įmesk man dar kartą tos raudonplaukės mergytės mamos numerį (arba močiutės). Nes man visi projektai žiauriai nusikėlė dėl darbų gausos. Dabar turiu nerealią idėją ir noriu pasikviesti tą raudonplaukę. Bet bėda, kad vyras tvarkė mano nusigrybavusį tel ir dalis numerių dingo :( pasirodo ir jos mamos tel dingo :hmm: Žodžiu, būk daugas, pagelbėk! :4u:  :4u:  :4u: 

Kas nematė mano vienos paskutinių fotosesijų su raudonplauke, Red Riding Hood: http://ievosfoto.blo...rpretation.html

Atsakyti

Laba.

As tai kaip vaikas laukiu sniego, pasiilgau labai.

Gotte, turetu graziai atrodyt tavo plaukai is aprasymo. Pasirodyk  :ax: 

Grazios nuotraukos, grazi mergyte, o is kur toki vilka gavot?  :bigsmile: 

Nova kazkur dingusi  :hmm: 

Atsakyti

Žodžiu, užspaminsiu aš čia savo postais :D

I.Elija, nebereik tel, susisiekiau jau :4u:

Heida, vilką vilkų forume susiradau (čia čekoslovakų vilkšunis), tokia anglė kuri savo gyvenime gelbėja žirgus man jį vežė į Londoną net 2 val! Buvo superinė pažintis. Beje vilkas vardu Moon irgi išgelbėtas iš blogų šeimininkų ir dabar gyvenantis gerą gyvenimą.

Atsakyti
LAbukas

MAciau jau tas raudonkepuraites nuotraukas-nerealios bigsmile.gif KAip atvirukai bigsmile.gif Parodziau SB,tas ir klause-o is kur ta vilka gavo biggrin.gif LAbai tikroviskas mirksiukas.gif

O tu rasyk,rasyk-o tai i diena pora postu tik...

As va siandien varau venu skano darytis,ziuresiu ka paskui nuspres..Sekantis mano appoitmentas vasario 11 lygtais g.gif

Cia visai netoli manes..VAkar kaip tik tuo keliu vaziuot reikejo,isvarom,o jis uzdarytas,policijos pilna...Ir dar ilgai uzdaryta buvo,as is gymo apie 20h grizinejau,maciau,kad dar uzdaryta buvo...
http://tiesa.com/nau...klininkas-25562
Atsakyti

Labas,

Vakar ir prie musu namu, netoli motociklininkas uzsimuse. 

Neiseis suknele online pirkti, vistiek cia toks daiktas matuotis reikia. Teks kt savaite i parduotuves ruostis. 

Gotte, labai grazi foto, o ir vilko istorija kokia idomi. Paziurejau pas tave foto toliau, labai grazu. Klausyk, kaip jus ta nescia moteriske tarp levandu ant zemes paguldet? Juk ten tiek biciu  :bijau2: 

Atsakyti

Giega, kaip skanas praejo?

Limcamca, nebuvo bičių. Ta diena buvo labai karšta, jau10 ryte man rodos buvo kokie 25 laipsniai. Tai visos bitės buvo ant saulės. O nėštukė pavėsy guli.

Tiesa, kas liečia fotosesijas tai galvoju dabar susiplanuoti sesiją su vaiku ir pelėda. Jau žinau kur pelėdą gaut! Ir ateity labai noriu su lape kažką sugalvoti. Reikės mąstyt iš kur lapę gaut... :hmm:

Atsakyti