Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Labas damos... mano mažiukas nuo vakar su 39,8 temp...aš padariau snd pirkinius,neblogai nuslaviau tkmaxx,staline lempa gražia gavau...darau balandelius ir namie būnu,o MB lėks su kartingais ir restoranas vakarui..

Jums linksmo pasibuvimo!

Atsakyti

Kazkodel ta pati posta antra kart idejo unsure.gif

Negaliu miegot. Kosulys kankina. Kimarinu ir as...

Heida, nekreipk demesio 4u.gifkimarink toliau mirksiukas.gifkada pamaina tavo baigiasi?

Rimtas pas tave kosulys kad neduoda miegot, manau vaistu rimtesniu reiktu. Ai as stengiuosi reaguot ramiai kiek iseina, su sypsena  :D ji man kazkokia nesamone, o as ramiai nusisypsau atgal. Iki 7:30 a.m.

Labukas

Oho,tai visai nekaip jauties Nova,jei tokiu laiku i sm ilendi 4u.gif

Heida 4u.gifO tai cia kokia virsininke ar ligonis tiek kviecia tave?
Kaip del meeto?busi?

Buna ir ligoniai ijungia iskvietima, bet retai. Jokia ji virsininke, tokia pat kaip as, tik primeta virsininke.Praeita nakti po eilines padjobkes priejo, ranka ant peties uzdejo ir sako, tikiuosi tu supranti kad as tau tik gero noriu, as ta ranka paemiau ir sakau, taip suprantu, aciu jums labai, tai po sito mano issisokimo buvo ramu visa likusia nakti  :laugh: 

Labas rytas, 

Miego noriu kaip ciucka. Vakar buvom Dreamgirls, užskaitau ir rekomenduoju  :4u: Atsikėliau anksčiausiai, nuvažiavom pusė kelio, ir gaunam sms, kad futbolas atšauktas, nes užšalę laukai. Nei bėgt, nei rėkt dabar  :unsure:

Heida, turbūt visuose darbuose būna tokių keistenybių. Ar tu savaitgaliais dirbi?

Dirbu ir savaitgaliais, turiu visiskai laisva savaitgali karta per menesi. Nors esu bank pozicijoj, tai lyg galiu rinktis kada dirbt, bet realiai nezinau ko galiu noret/ nenoret.

Atsakyti

Sninga 💙💙💙

Atsakyti
LAbukas

Aciu uz faina meeta 4u.gif 4u.gif UZ labai geras dovanas bigsmile.gif bigsmile.gif KAip tik tokiam orui mano dovana labai tinkama biggrin.gif

Nemegstu as to sniego ax.gif Slapia,slidu...MB isvare pas babajus,gal tures kokiu padangu,nes sitos jau labai nuvazinetos..O tokiu oru truputi pavojinga...Paskui ziuresim-ar i shopinga,ar eglute puost biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Meetas vakar wub.gif Lotuliuk, dekui tau mirksiukas.gif
Nu fainai, kad jau tampa tradicija kalediniai meetai ir dovanu keitimasis wub.gif be galo smagu wub.gif
Vel visa nakti pusiau sedom praleidau blink.gif Tikiuosi neuzkreciau ne vienos savo "kaledine dovana" ax.gif

Tai va, turiu facebooka ir as mirksiukas.gif kvieciu visas i draugus mirksiukas.gif
Atsakyti
TAi parasyk,kaip vadiniesi,kaip tave susirast mirksiukas.gif Arba mane susirask-Giedre Misur mirksiukas.gif
Atsakyti

O, Nova, kaip smagu! Kaip tave rasti parasyk. 

Musu vaikai ir kaimynu vaikai nuo 8 kieme. Man smagu. Futbola atsauke, niekur nereikia eiti, namai silti. Senai tokia iseigine turejau. Po pietu virsiu barscius, vyrai laupys krevetes, dar karsto vyniuko pasidarysim. 

Atsakyti
Limcamca, Giega suradau as jus mirksiukas.gif
Atsakyti

Laba.

Einu ieskot Novos, gal rasiu. Mes lauke pasivaiksciojom, egle pasipuosem. Egle puosiam, o uz lango sninga, toks mielas vaizdas, karsto vyno uzsikaitinom, superinis sekmadienis.

Mrs Patranka, kaip tavo vaikas?

Atsakyti

Nova, as tau siulausi, priimk  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2017 12 10, 15:03)
<p>Nova, as tau siulausi, priimk  smile.gif​ </p>

mirksiukas.gif

Norejom uzsisakyt pica, ir nepavyko. Del blogu oro salygu nedaro deliverio.
Teko uzsisakinet kebaba. Sitie daro deliverius. O taip norejosi picos rolleyes.gif
Atsakyti
Grynai kaipmes-norejom picos,bet neveze,tai kebabu uzsisakem biggrin.gif
Na ka ,dapirkom dar dovanu,mb striuke Geox nusipirko,man pirstines labai praverte biggrin.gif Dar pagalveles ant sofos ir pas draugus vyno pagert biggrin.gif jau namie.. Pailset..
Atsakyti