Labas damos... mano mažiukas nuo vakar su 39,8 temp...aš padariau snd pirkinius,neblogai nuslaviau tkmaxx,staline lempa gražia gavau...darau balandelius ir namie būnu,o MB lėks su kartingais ir restoranas vakarui..
Jums linksmo pasibuvimo!
Kazkodel ta pati posta antra kart idejo
Negaliu miegot. Kosulys kankina. Kimarinu ir as...
Heida, nekreipk demesio kimarink toliau kada pamaina tavo baigiasi?
Rimtas pas tave kosulys kad neduoda miegot, manau vaistu rimtesniu reiktu. Ai as stengiuosi reaguot ramiai kiek iseina, su sypsena ji man kazkokia nesamone, o as ramiai nusisypsau atgal. Iki 7:30 a.m.
Labukas
Oho,tai visai nekaip jauties Nova,jei tokiu laiku i sm ilendi
Heida O tai cia kokia virsininke ar ligonis tiek kviecia tave?
Kaip del meeto?busi?
Buna ir ligoniai ijungia iskvietima, bet retai. Jokia ji virsininke, tokia pat kaip as, tik primeta virsininke.Praeita nakti po eilines padjobkes priejo, ranka ant peties uzdejo ir sako, tikiuosi tu supranti kad as tau tik gero noriu, as ta ranka paemiau ir sakau, taip suprantu, aciu jums labai, tai po sito mano issisokimo buvo ramu visa likusia nakti
Labas rytas,
Miego noriu kaip ciucka. Vakar buvom Dreamgirls, užskaitau ir rekomenduoju Atsikėliau anksčiausiai, nuvažiavom pusė kelio, ir gaunam sms, kad futbolas atšauktas, nes užšalę laukai. Nei bėgt, nei rėkt dabar
Heida, turbūt visuose darbuose būna tokių keistenybių. Ar tu savaitgaliais dirbi?
Dirbu ir savaitgaliais, turiu visiskai laisva savaitgali karta per menesi. Nors esu bank pozicijoj, tai lyg galiu rinktis kada dirbt, bet realiai nezinau ko galiu noret/ nenoret.