Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Laba, oj kaip as noriu gyvos egles  :wub:  Limcamca, gal kainas mazdaug pameni, na tokiu didesniu, kur apie 1.80 ugio. Mes sestadieni planuojam puostis namus, nors jau ant zidinio truputi pasideliojau siandien, neiskenciau. Geriausia, kad niekaip nerandu vainiko ant lauko duru, garantuota esu kad pirkau pernai nauja, MB sako kad tik kalbejau jog pirksiu, na blyn atrodo pirkau  :B 

Vidines ramybes ir as noreciau....

Atsakyti

Labas rytas...

Heida,mes pirkom praeita savaitgalį,aukštis 190,mokėjom 55 pinigus,grožis neišpasakytas,nors kvapo kaip ir nelabai yra,nebent aš nejaučiu,nes dar nepraeina mano diegimas,net ausys užgultos...

Pabandysiu foto egleš įkelt,nes kur turiu tai per didelis failas....

Koks vėjas lauke,brrr,o rut dar šalčiai prasideda ...

Atsakyti

Priedas  20A490F1-61DE-4ABB-A00C-A22DE17A0B6C.jpeg   276,47KB   1 Parsiųsta kartų nu va...

Atsakyti
Labukas

Tikrai grazi,Patranka,tavo eglute bigsmile.gif Mes 3m puosem gyva,bet vis nepasisekdavo su ja..Tai sudziuna,tai nubyra..Sausio 1d nebebuvo nei vieno spygliuko ant egles..Tai nebevargstu..O ir kvepia ji tik parsinesta,paskui isgaruoja tas kvapas ax.gif

Mano drauge visada eglutes perka Ikejoj.Nu tikrai,pas ja jos nenubyra..Bet pas ja ir namie vesu..O mes uzsikaitine,sako,nepatinka eglem karstis..
Tai va,Ikejoj egles kainuoja 25£ ir gauni dovanu ceki,kuri turi per menesi isleist uz 20£..Bet turbut jos visos nelabai aukstos,nes kaina tai tikrai viena..

Dar kai as vazineju,tai matau pardavinejamas egles..Non drop reklamuoja tokiam gelyne/fermoj,kur netoli Auxxes namu,na kur carbotke buna..
Atsakyti
Kokia grazi eglute wub.gif reiks ir man uzmest lemputes ant eglutes. Tegul ziba lauke unsure.gif

Patranka, kaip dukra tavo laikosi? Neparejo dar namo?

Giega, turbut darbo iki kaklo pas tave bigsmile.gif non stop varai smile.gif
Atsakyti
Butu vanas,tai tikrai non stop varyciau biggrin.gif DAbar tiek neprisikraunu ax.gif
Atsakyti

Mrs Patrankos egle grozis  :wub: 

Ora tai joo, pagerinta labai zada, vejas, saltis, sniegas :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 12 07, 07:59)
Butu vanas,tai tikrai non stop varyciau biggrin.gif DAbar tiek neprisikraunu ax.gif

biggrin.gif teks pirkt vana kitiems metams mirksiukas.gif

QUOTE(Heida @ 2017 12 07, 08:12)
Ora tai joo, pagerinta labai zada, vejas, saltis, sniegas rolleyes.gif​ </p>

Aha, tikrai kad. Gerai kad ant iseiginiu, nes butu problema i darba vazinet mirksiukas.gif
Atsakyti

Laba,

Labai labai grazi egle.  :wub:  :wub: 

as nemoku taip lygiai, graziai papuosti. O, ir vaikai nuolat nori prisideti, tai is mano idejos kokios vienos spalvos zaisliuku, gaunasi margumynas ir zaisliuku ivairove. Nu, gal kada jie uzaugs :) 

Heida, kitokiu kainu apart: 12, 20, 30 nemaciau. Tos po 30 jau nemazos, tokios skarotos, ne kudos egles. 

Atsakyti
Man ir neiseina viena spalva papuost...Pirmus metus Londone nusipirkau tik baltus bumbulus,bet paskui vis marginau marginau,paskui visokiu pauksciuku prisipirkau...Taip ir gaunas marga ta egle biggrin.gif Siemet sakiau dar papuosalu pridesiu biggrin.gif O tai irgi is ebejaus prisisakiau kolje,foto grazu,o kai ateina biggrin.gif biggrin.gif Tik ant eglutes ir tinka biggrin.gif
Atsakyti
Ryanairas vel pigiu bilietu ismete bigsmile.gif Nusipirkau kovo pradziai savaitgaliui dviem zmonem i abi puses uz 122£ mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas...

Nova,ne negeyžo...

ui kaip šalta,brrrr

Atsakyti