Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Na kiek teko darbo sav i ligonine nuvaziuot,visada per 2-3h prieidavom...O savaitgali,pamenu,net kai dukra ranka susilauzius buvo,laukem 6h...
Atsakyti

Laba,

Visiškai miegu po savaitgalio. SVajoju jau apie lovą vakare. Sergančioms sveikatos  :4u: 

Dovanų vakarėliui dar neturiu, reikės kurią dieną pasiorganizuoti ir nuvažiuoti. 

Atsakyti

Labas rytas, ankstyvas paukstis sveikinasi is darbo  :rolleyes: svajoju kaip i savo lova isirangysiu uz kokiu 4 valandu.

Giega, ar pakliuvot pas gyd?

Atsakyti
Labukas

QUOTE(Heida @ 2017 12 05, 04:58)
<p>Labas rytas, ankstyvas paukstis sveikinasi is darbo  rolleyes.gif svajoju kaip i savo lova isirangysiu uz kokiu 4 valandu.</p><p>Giega, ar pakliuvot pas gyd?</p>

MB vienas bendradarbis irgi grizes po darbo niekad miegot neina..Jis irgi nuveda vaikus i mokykla,paskui kokius reikalus sutvarko..O miegot eina kokia 14-15h,keliasi 21h ir tiesiai i darba..Na kaip diena dirbantys zmones biggrin.gif Juk as po darbo irgi nekrentu iskart i lova,o va ryte atsikelus,netvarkau jokiu reikalu dazniausiai mirksiukas.gif

MB vakar i ligonine nuvare..Per nepilnas 2h priejo mirksiukas.gif Stiprus sumusimas..GAli skaudet iki 4-6 savaiciu..
As vakar kelios min pries 8 bandziau i GP skambint,tai autoatsakovas pasake,kad jie nuo 8.30 dirba..OK,skambinu kelios min pries puse devyniu-jau visi app isdalinti blink.gif Sako,skambinkis kita diena 8 ryto blink.gif Siandien darba biziakas,tikrai nespesiu i GP,tai ne neskambinsiu,ryt bandysiu..
Man dabar dar kelienus pradeda skaudet...Va po kiek dienu islindo ir melynes,ir skausmas..As gi kelienais istumiau bardacioka,kad ta tik su lauztuvu atidarem...

Vakar anksti darba baigiau,tai beveik visas dovanas jau ir supirkau...Kam dar nenupirkau,tai bent jau apziurejau mirksiukas.gif Oi,kaip brangiai siemet gaunasi...MB uz tai ir rekia,kad nekencia tu Kaledu,tu beprasmiu dovanu..nes kartais gauni tokio sudo,kad nezinai kur sudet...Pvz as turiu 2 dovanas dar nuo pernai neisardytas..Kazkokios zvakutes ir Asdinis vonios rinkinys...
Atsakyti

Laba,

Heida, jeigu jau pavyksta parašyti iš darbo, vadinasi jau tikrai įsibėgėji  :D kai naujokas, tai žinai, bijai prisijungti prie SM ar FB.  :D 

Giega, o kas tau yra gera Kalėdų dovana? 

Aš tai neišranki, dabar galvoju man ir žvakės tiktų ir gal net Asdinį vonios rinkinį sunaudočiau. Vakar namie apsikeitėm sąrašais kas ko norėtų, tai sunkiausia mažiui. Jam nieko nereikia, tik batų.  :D Lengviausia man nupirkti, man viskas tinka, viskas gerai. 

Atsakyti
As ir neisranki. Man viskas tinka ir patinka mirksiukas.gif

Tai kelinta sestadieni pradedam meeta?
Atsakyti

18 val  :4u:​ 

Atsakyti
Mb KAledu nemegsta,ne as biggrin.gif Man dazniausiai itinka dovanos biggrin.gif Nors siais laikais,kai nebera jokiu deficitu,nelabai iseina nustebint...Ir tas zvakutes geriau as pati nusipirksiu,nei bandysiu priderint kazkieno dovanotas mirksiukas.gif
Man labiausiai patinka va taip,kaip mes keiciames-susitari uz kazkokia suma ir vualia mirksiukas.gif Tada kazkaip nesijauti nei per daug isleidus,nei gavus suduka uz 1£ ax.gif Cia mano uosviene sugeba tokias dovanas atnest...
O siemet kaip niekad labai daug dovanu reikia...Atvaziuos marcios tevai ir brolis,dar draugu seima-5 zmones,gal ir uosviai...O grynai per Kaledas vaziuojam i draugo 50meti,ten dar musu kriksto dukra,jos mama ir dvi seses...Bankrotas biggrin.gif
Atsakyti

Priedas  B4907426-249B-4C76-BBA6-9E423F99A342.jpeg   108,11KB   0 Parsiųsta kartų

Laba diena...

Pas mane dovanos ready,trumpai ir aiskiai,nes žinau kas ko nori,o pati nenoriu nieko nuo nieko,nes metai tikrai nebuvo skūpūs ...va labai norėčiau vidines ramybės,kurios gaila nenupirksi...

Atsakyti
Irgi variantas biggrin.gif Susipyksti ir niekam dovanu nest nereikia biggrin.gif Na bet jau beveik visos nupirktos..Dar i LT sitoki zaisla pasiust reikia..Dabar mada jam,tai nebespeja uzvezt i LT parduotuves..
http://www.argos.co....hBoC3eAQAvD_BwE

Kazi,gal ir kriksto dukra cia UK tokiu patenkinta butu,jai irgi 8m g.gif
Atsakyti

Mrs Patranka, o kas nutiko, kad vidines ramybes neturi?

Parsinesem egle, taip kvepia namai.  :wub:​ 

Giega, esu maciusi ta zaisla, bet nieko apie ji nezinau. 

Atsakyti
Giega, o cia tas pats kaip kinder siurprizas bigsmile.gif tik ne sokoladinis ir didesni zaisliukai viduj bigsmile.gif net nemaciau tokiu ir as zaislu.
Savo kriksto dukrai nupirkom puzle is 200 ir puoduka arbatai su isodintu pliusiniu meskiuku mirksiukas.gif

Patranka, neliudek 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 06 gruodžio 2017 - 22:34