Giega, kaip tu ? Ikaliau paracetamolio vakar, ir va siandien visai nieko. Lyg nosis dar uzgulus, nu bet tempos nors nera. Vakar 37.5 buvo
Gerai as jauciuosi..Siandien prisirengiau daugiau,tai nesusalau..
Bet turim problemu su avarija..Ta kaltininke neturi draudimo,tai eisim per savo draudima,o ne per advokatus..Tikiuosi po to nepakils mums draudimo kaina...Ir nezinau ar gausiu pakaitine masina...
Sveikit visos
Neturi draudimo?? Dar ir tokiu važinėja, nieko sau
Ar apdrausti jūsų NCB?
Kas jai už tai gręsia?
Kaltininkes masina -jos darbovietes,turi draudima,bet pati vairuotoja-ne.Kas jai gresia,ne neisivaizduoju..Teismas koks...
Labas rytas...sergu žiauriai,niekas nepadeda,nežinau ką daryti,reikia iki pirm pasveikti,o ir visa savaitgalį lovoj nesinori praleisti..
Hida,kaip darb sekasi?
Vaje jei gerai susuko, manau teks kelias dienas praleist lovoj sveik
Nesirkit,merginos
Mes padirbom,su reikalais pavazinejom,truputi apsipirkom,paziurejau ka dovanu kalediniam vakareliui,bet toj pardej nieko grazaus neradau..Ryt reiks butinai nupirkt,nes paskui nebebus laiko...
Sirguliuoju... durna taip... galva sunki, kvepuot sunku, tai karsta tai salta... nu bet gal nieko, tikiuosi neteks lovoj vartytis.
Hida,kaip darb sekasi?
Neblogai visai man sekasi, paciai keista kad jau greit bus 2 menesiai kai dirbu, taip greit laikas eina. Pats darbas nera sunkus, tik kad naktis man nelabai tinka, nemegsta mano organizmas dirbt naktimis, galvoju nuo vasaros ar rudens pereit i dienas, nebereiks man mazosios i mokykla vedziot, pati gales eit, tai man nebebus butina naktim darbuotis.
Kaip ligoniai laikotes? Tikiuosi geriau jau, sveikite.
Labas rytas,naujoj savitėj....aš išgyvenau,nors šeštadienį buvo visai riesta..vakar puošiasi namus,pirkom tikra eglutę,paskui gaminau biškiuką,va ir savaitgalis.. Heida,taip,laikas bėga,aš ir jau 5-a sav naujam darbe... Nova,kaip tu,nesusirgti rimčiau? ...geros dienos...
O as vakar nieko doro nenuveikia..Bandem i ligonine nuvaziuot...MB ta ranka visiskai nepraeina,gal kas skile bet jau zmoniu zmoniu,o dirba tik 1 gyd..Pralaukem 3h ir galo nesimato..Geriau nuvaziuot siokia diena,nei savaitgali i ligonine..
Tai va likau ir be dovanu,reiks kokia diena po darbo isderint..Kuria diena Romfordo shopingas ilgiau dirba?Lygtai treciadieniais
Giega, manau ir siokia diena ne ka trumpiau lauksit. Mane paryciais greitoji isveze su nukritusiu spaudimu, ir tai tik po kokiu keliu val gydytojas atejo ir spaudimas atsistate ir nusnaudem su SB belaukdami
Isgyvenau ir as. Vaziuoju i darba