Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

As ziuriu per langa kaip vaikas ir sypsausi, D kaip as pasirodo pasiilgau ziemos....

Atsakyti

Tiek to sniego ir tebuvo. Sirdi tik sugraudino. 

Atsakyti

Giega, kaip jus? 

Nu, kaip salta, siaubas. Temperatura net pasididinau namie. Buvau fermoje, ten toks saltis, kaip ten moterys dirba, neisivaizduoju. Yra visokiu egluciu. Mazos po 12 svaru, vidutines po 20. Na, nera pigu, bet man visai grazios. 

Atsakyti
Fui fui,reikia cia dar to sniego..Salta tai tikrai siaubingai..Ir mano striuke neperpuciama skaitos,bet kiaurai ejo...

JAuciames neblogai mirksiukas.gif Tuoj turi advokatai atvaziuot,ziuresim ka sakys..I ligonnes dar nesikreipem,neskaitant tu greituju..

Gyvas eglutes jau nuo vidurio lapkricio pardavineja..Tai kaip jus manot-kas is ju bus pries Kaledas?As pabandziau 3metus gyva puost,uzkniso spygliai ir nusipirkau labai grazia dirbtine egle mirksiukas.gif Dabar ji gali ir istisus metus stovet pas mane biggrin.gif
Atsakyti
O mes gyva savo eglute turim mirksiukas.gif lauke vazone auga....va ja ir puosim. Leputemis... mirksiukas.gif

Snargliuoju ir galva skauda unsure.gif kad tik neiisisirgt unsure.gif
Atsakyti

Nova, kita savaitgali christmas party. Jokiu sergu. Grieztai. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 11 30, 17:37)
<p>Nova, kita savaitgali christmas party. Jokiu sergu. Grieztai. </p>

Oi kaip durna unsure.gif ryt verkiant i darba reikia....
Atsakyti
Laiku isgertas paracetamolis visai neblogai suveikia nuo tokiu persalimo pradziu.. Laikykis Nova 4u.gif
Nors as ir truputi serganti jauciuos.. Ir vakar susalom,ir siandien-masinoj silta,lauke salta.. Tiek ir tereikua,galva skauda..

Atsakyti
Tiek saltin krecia. Einan miegot sugersiu paracetamolio.

Dovanas meetui ar turit jau bigsmile.gif
Atsakyti
As irgi isgersiu kokiu vaistu pries miega..Lygtai dar turiu Day Nigth nurse-man jie geriausi mirksiukas.gif

Dovanu dar neturiu,dar ir kitoj temoj keiciames dovanelemis,reikia butinai si savaitgali issiust..Bet idoju galvoj sukas biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas..aš jau vakar susirgau,dar išėjau iš namų į darbą sveika,o darbe viso,nosis upeliais teka,peršto gerklę,kosėja..žodžiu visa puokštė,o etapo darbo turejau neatidėliotinus reikalus tai maliausi webey ,ten skersvėjis baisūs,namuose 9 gryžau,iškaliau tablete ir liulia,šnd ne ką geriau,tik guodžia kad penktadienis...nesirkit. Lauke šalta ir šnd...

Atsakyti

Nesirkit  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 01 gruodžio 2017 - 11:58