As ziuriu per langa kaip vaikas ir sypsausi, D kaip as pasirodo pasiilgau ziemos....
Tiek to sniego ir tebuvo. Sirdi tik sugraudino.
Giega, kaip jus?
Nu, kaip salta, siaubas. Temperatura net pasididinau namie. Buvau fermoje, ten toks saltis, kaip ten moterys dirba, neisivaizduoju. Yra visokiu egluciu. Mazos po 12 svaru, vidutines po 20. Na, nera pigu, bet man visai grazios.
JAuciames neblogai Tuoj turi advokatai atvaziuot,ziuresim ka sakys..I ligonnes dar nesikreipem,neskaitant tu greituju..
Gyvas eglutes jau nuo vidurio lapkricio pardavineja..Tai kaip jus manot-kas is ju bus pries Kaledas?As pabandziau 3metus gyva puost,uzkniso spygliai ir nusipirkau labai grazia dirbtine egle Dabar ji gali ir istisus metus stovet pas mane
Snargliuoju ir galva skauda kad tik neiisisirgt
Nova, kita savaitgali christmas party. Jokiu sergu. Grieztai.
Oi kaip durna ryt verkiant i darba reikia....
Nors as ir truputi serganti jauciuos.. Ir vakar susalom,ir siandien-masinoj silta,lauke salta.. Tiek ir tereikua,galva skauda..
Dovanas meetui ar turit jau
Dovanu dar neturiu,dar ir kitoj temoj keiciames dovanelemis,reikia butinai si savaitgali issiust..Bet idoju galvoj sukas
Labas rytas..aš jau vakar susirgau,dar išėjau iš namų į darbą sveika,o darbe viso,nosis upeliais teka,peršto gerklę,kosėja..žodžiu visa puokštė,o etapo darbo turejau neatidėliotinus reikalus tai maliausi webey ,ten skersvėjis baisūs,namuose 9 gryžau,iškaliau tablete ir liulia,šnd ne ką geriau,tik guodžia kad penktadienis...nesirkit. Lauke šalta ir šnd...
Nesirkit