Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Giega, parasyk vakare, kai busit namie po visko, kaip jus abu laikotes. 

Atsakyti
Giega, baisu .... 4u: 4u.gif 4u.gif duok zinot kai tik galesi

Atsakyti
NA ka,jau namei...Gerai laikomes,sokas didesnis buvo,nei tos traumos..Bet pagalvojus,kiek nedaug tereikia...Jei musu ne vanas butu,o lengvoji,jei ten ne lengvoji butu,o kokia fura..Galejom ir nebegrizt namo..
https://scontent-lhr...amp;oe=5A98B146

As tai nesuprantu,kaip tai mergai nieko,kai ji pirma nubrauke viena masina nuo priekio iki galo,paskui tiesiai i mus trenkes..O tik keleivei guzas,o paciai visiskai nieko..

Galvojam,kad ji nestabde,o kaip tik gaza paspaude,nes greicio ten ir taip nelabai buvo,pirma masina dar ja pristabde,o i mus pyle visu smugiu..

Atsakyti

O kaip ji jusu juostoje isvis atsidure? Kokio perkuno?

Atsakyti
Ryskiai ka nors pasilenke paimt ar snekejo su ta keleive..O ten toks ne posukis,o lengvai lenktas kelias,na ne visiskai tiesus..Ir matyt nebespejo istiesint vairo...As matau,kaip pries mus vaziuojancia masina nutarkuoja nuo priekio iki galo ir galvoju,kad ji sustos pries mus..MB vairavo,jau stabde vana,o ji matyt ne stabdi,o vel gaza paspaude ir ja grynai uzmete i mus.BAisu zinok..Esu gavus i sikna masinos bet ten toks lengvas bakstelejimas buvo,o cia tokia gana rimta avarija.
3 greitosios,kokios 4 policijos,du rekoveriai...
Atsakyti
Nu svarbu kad viskas tik taip pasibaige 4u.gif strioko tai isivaizduoju kiek.
Pries kokius kelis menesius man visai pries pat nosi dvi masinos susitrenke. Gerai kad priletinau zingsni prie gatveles prieti. Galejo kliudyt... kad net kazkoks skystis is trukusio masinos radijatoriaus svarka mano aptaske. Viena is salutines gatves issoko i pagrindine. Ir gavo per nosi. Gan stiprus smugis buvo, kad net nuo susidurimo, ta kuri pagrindine gatve vaziavo, ant saligatvio uzsoko. Niekas nenukentejo. Gryzau namo visa drebedama... atrode va tik poros zingsniu truko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 29 lapkričio 2017 - 23:47

Labas rytas..

Giga,koks siaubas,na bet svarbu gyvi ir nesuluošini..

Atsakyti
Labukas

Siandien kazkaip blogiau jauciuos,nei vakar..Tokia serganti,matyt vakar persalom,kol laukem tu policiju ir greituju...Bet MB sako,kad jam bloga,vemt noris..Sakau,gal rimtai koks smegenu sutrenkimas...Jei diena nepageres,varysim i GP ar ligonine..
MAn vakar ranka tik skaudejo,o siandien melyne islindo..Bet niekaip nesumastau,kur as ja galejau trenkt..Greiciausiai MB man uzvoze su savo ranka..
Atsakyti

Gali buti po kurio islenda viskas. Varykit aisku, pas daktarus. Geriau be reikalo, nei paveluotai. 

Ar tau draudimas duoda pakaitine auto?

Atsakyti

Labas rytelis.

Salta lauke, bet visai smagu, kol nelyja.

Giega, aisku vaziuokit pas gyd. kad ko nepraziuret, o be to, paskui kiekvienas skundas draudimo bus ivertintas svarais.

Atsakyti

Sninga 😍❄❄❄❄

Atsakyti

Aha  :yahoo:net vaikas is mokyklos parase  :yahoo:​ 

Atsakyti