Nu jo. Vakar nulekiau ir supirkau viska. MB pirty buvo, tai va turejau laiko klausyk, tai kiek laiko dukterecia uzstrigus penktadieni pratupejo? Nepasitvirtino tie saudymai centre false alarm
Nu jo. Vakar nulekiau ir supirkau viska. MB pirty buvo, tai va turejau laiko klausyk, tai kiek laiko dukterecia uzstrigus penktadieni pratupejo? Nepasitvirtino tie saudymai centre false alarm
Giega, smear test jei vaziuosi pro sali uzsuk kavos busiu namie visa diena - dovanas pokuosiu. Vakar Romforde buvau, supirkau viska ramu jau
Oi,as tokiam biziake,kad zingsnio i sona negaliu padet..Be to tu man visiskai nepakeliui MAn Limcamca pakeliui buna,bet kai pro ja vaziuoju,keikiu jos gatve ir trafika
Oi,kaip faina,kad jau visiems dovanas turi As dar tik ipusejau..Pusei dar net nesugalvojau,ka pirkt...
O meetas jau si sestadieni ar kita?Pasiemciau datose
JAu papirkau
Laba,
Pas mus statybos, tuos sandėlius stato, ir aš juos keikiu. Šiandien išvis juoduką vieną su penkiais kapišonais iškoliojau. Nu, taip užvirė kraujas, naglumas neišpasakytas, su savo lyg gulbe plaukiančiu bmw. Toks instinktyvus pasiutimas užėjo, kad dėjau garo. Ans, tik sulindo į savo kapišonus, mol sorry, sorry. Paskui tik daėjo, kad aš jam lietuviškai pavariau nėra taip buvę per visą vairavimo laiką
O jetau Giega, negazdink, kas nutiko, kaip?
O jetus. O kaip jus: neuzsigavot, sveiki? Issigande tik?
Ar jus vertetes?
Giega, o tu siaubeli, kaip jus patys?
Nesiverte nei viena masina.. Mb su galva stikla iskele,man zandikauli skauda,lygtai danti nuskeluau,kazkaip kabina,bet nesimato.. Lupa praskelta.. Neatsidaro bardaciokas,matyt kelienais taip istumiau,bet ju kazko neskauda dar..
Bet labai baisu.. Klykiau... Ilgai dar neatsigVau... O dar mb liepe greit is masinos lipt,maza,kad nesprogtu..O jo durys neatsidaro dar...
Eina sau , kaip baisu, vaziuokit i ligonine butinai, dabar adrenalinas sukiles jums, galit nejaust skausmo soko busenoj. Laikykites ir kad nieko rimta nebutu.
Tikrai jums reikia iki ligonines pavaziuoti, tegul patikrina, nu maza kas. Laikykites abu!
Mb su galva stikla iskele,du guzai,pet jam labai skauda.. Man ranka nepasikelia,bet nemanau kad luzus.. Greitoji atvaziavo,einu pasirodyt.