Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

QUOTE(Limcamca @ 2017 11 27, 11:53)
<p>Laba,</p><p></p><p>O <strong>Nova</strong>, kaip fainai, kad jau visas dovanas turi. </p><p></p><p><strong>Giega, Heida</strong>, ar matėt Yves Rocher geras nuolaidas juodo penktadienio proga turi. </p>

Nu jo. Vakar nulekiau ir supirkau viska. MB pirty buvo, tai va turejau laiko rolleyes.gif klausyk, tai kiek laiko dukterecia uzstrigus penktadieni pratupejo? Nepasitvirtino tie saudymai centre mirksiukas.gif false alarm
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2017 11 27, 10:39)
Labas rytas

Giega, smear test  mirksiukas.gif  jei vaziuosi pro sali uzsuk kavos  mirksiukas.gif  busiu namie visa diena - dovanas pokuosiu. Vakar Romforde buvau, supirkau viska  rolleyes.gif  ramu  jau  rolleyes.gif

Oi,as tokiam biziake,kad zingsnio i sona negaliu padet..Be to tu man visiskai nepakeliui mirksiukas.gif MAn Limcamca pakeliui buna,bet kai pro ja vaziuoju,keikiu jos gatve ir trafika biggrin.gif

Oi,kaip faina,kad jau visiems dovanas turi bigsmile.gif As dar tik ipusejau..Pusei dar net nesugalvojau,ka pirkt...

O meetas jau si sestadieni ar kita?Pasiemciau datose biggrin.gif

QUOTE(Limcamca @ 2017 11 27, 11:53)
<p>Laba,</p><p></p><p>O <strong>Nova</strong>, kaip fainai, kad jau visas dovanas turi. </p><p></p><p><strong>Giega, Heida</strong>, ar matėt Yves Rocher geras nuolaidas juodo penktadienio proga turi. </p>

JAu papirkau biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

Pas mus statybos, tuos sandėlius stato, ir aš juos keikiu. Šiandien išvis juoduką vieną su penkiais kapišonais iškoliojau. Nu, taip užvirė kraujas, naglumas neišpasakytas, su savo lyg gulbe plaukiančiu bmw. Toks instinktyvus pasiutimas užėjo, kad dėjau garo. Ans, tik sulindo į savo kapišonus, mol sorry, sorry. Paskui tik daėjo, kad aš jam lietuviškai pavariau  :laugh:  :laugh: nėra taip buvę per visą vairavimo laiką  :laugh:​ 

Atsakyti
Nebeturiu savo masinos... I tooookia avarija papuolem,kad nebevaziuoja..Dar gerai kadbe traumu ir ne mes kalti.. Bet jei buciau as vairavus,butu buve baisiau...
Atsakyti

O jetau Giega, negazdink, kas nutiko, kaip? 

Atsakyti
Merga issoko i priesinga eismo puse,nubrsuke viena masina. Mb vairavo,jau traukes i sona,bet ta juode merga apsuko ir ji tiesiai i mus trenkes..
Atsakyti

O jetus. O kaip jus: neuzsigavot, sveiki? Issigande tik? 

Ar jus vertetes?

Atsakyti

Giega, o tu siaubeli, kaip jus patys? 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 11 29, 13:40)
<p>O jetus. O kaip jus: neuzsigavot, sveiki? Issigande tik? </p><p>Ar jus vertetes?</p>

Nesiverte nei viena masina.. Mb su galva stikla iskele,man zandikauli skauda,lygtai danti nuskeluau,kazkaip kabina,bet nesimato.. Lupa praskelta.. Neatsidaro bardaciokas,matyt kelienais taip istumiau,bet ju kazko neskauda dar..
Bet labai baisu.. Klykiau... Ilgai dar neatsigVau... O dar mb liepe greit is masinos lipt,maza,kad nesprogtu..O jo durys neatsidaro dar...
Atsakyti

Eina sau , kaip baisu, vaziuokit i ligonine butinai, dabar adrenalinas sukiles jums, galit nejaust skausmo soko busenoj. Laikykites ir kad nieko rimta nebutu.

Atsakyti

Tikrai jums reikia iki ligonines pavaziuoti, tegul patikrina, nu maza kas. Laikykites abu!

Atsakyti
Vaziuosim paskui,kai su masina issiaiskinsim.. Policijos pilna,bet kol kas su kitais kalba..
Mb su galva stikla iskele,du guzai,pet jam labai skauda.. Man ranka nepasikelia,bet nemanau kad luzus.. Greitoji atvaziavo,einu pasirodyt.
Atsakyti