Buvus ir ne karta per boxing dienas Viena karta jau 8 ryto ten buvom,tai sunkiai i aikstele ivaziavom,nes visi tik i prieki dar.. O kitais metais mazdaug 12 atvarem,tai jau ir isvaziuojanciu buvo,tai vieta greiciau radom.. Dar yra viena aikstele toli nuo shopingo,bet atveza nemokamas autikas,tai ir ten karta stateme..O zmoniu ,nu daug,bet praeinama I kai kurias pardes eile ieit,bet kokia 10-15min.. O kai as turiu savo megiamas,tai neinu per visas is eiles..
Ryanaire gana neblogos kainos Net ant nauju metu galima suskraidyt uz 100sv i abu galus Specialiai zadinau SB,paklaust ar nenupirkt,nes kaip ir buvom nusprende siemet nebevaziuot..Tai ir nenori vaziuot Bet man noras jau sukilo Jei iki vakaro issilaikys tokios kainos,gal dar ir visai susigundysiu
Niekur nematau tokiu kainu. Visada ziuriu per skyscanneri. Giega, tu tiesiogiai ryannair ziuri?
Labas damos... Naujienos tokios,kad snd 5:50 am šalia mano namų per pora gatvių,buvo užpultas pieninkas...užpuolė iš nugaros,prismaugė ir ištraukė pinigine su telefonu,tada pabėgo,iš pasakojimo tai tas pats tipas...baisu.
MB man uzfundijo abonementą į soliariumą,naujas atsidarė prie namų ErgoSun lovos ir stovimi,taip min 65 centai,o snd už 100 min sumokėjo 30£,good ...
Dirbu iki 4 snd,galvoju į eestfield pakeliui,bet jaučiu žmonių begale,nors man tik gap ir m&s reikia...
Stratforde gan ramu. Net nepasakyciau kad siandien Black Friday. Gal zmoniu net maziau kaip sioki penktadieni.
Vaziuoju namo pirmadieni offas, einu pas gp
Uztai mano dukterecia uzstrigo Oxford Circus. O, jos draugas ofise, isjungtom sviesom sedi. Kas per velniava vyksta?
Mrs Patranka, nu siaubas. Nu, bet va gi galejo kelia uzkirsti tam. Kazin jie suves galus, kad kazkas jau skundesi?
Patranka,gal jau sulaike ta juoduli?Nieko nezinai?
Ka darysi pas GP?
Veu,koks slykstus oras...Tikiuosi nebus siandien labai daug darbo...Nors...Sventes arteja,tai abejoju ar baigsiu anksti...
Labas pirmadieni...fui tikrai koks oras..Giega,ne niekas nieko nesulaikė ir abejoju ar isviso pagaus,isviso nelabai suprantu kaip ir kam dirba ta policija
Tau dabar pats darbymetis...
Giega, smear test jei vaziuosi pro sali uzsuk kavos busiu namie visa diena - dovanas pokuosiu. Vakar Romforde buvau, supirkau viska ramu jau
Laba,
O Nova, kaip fainai, kad jau visas dovanas turi.
Giega, Heida, ar matėt Yves Rocher geras nuolaidas juodo penktadienio proga turi.