Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Giega, o galvoji prieisi iki paciu pardu Bichesteri bigsmile.gif isivaizduoju kas ten darysis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2017 11 23, 22:03)
Giega, o galvoji prieisi iki paciu pardu  Bichesteri  bigsmile.gif  isivaizduoju kas ten darysis  mirksiukas.gif

Buvus ir ne karta per boxing dienas mirksiukas.gif Viena karta jau 8 ryto ten buvom,tai sunkiai i aikstele ivaziavom,nes visi tik i prieki dar.. O kitais metais mazdaug 12 atvarem,tai jau ir isvaziuojanciu buvo,tai vieta greiciau radom.. Dar yra viena aikstele toli nuo shopingo,bet atveza nemokamas autikas,tai ir ten karta stateme..O zmoniu ,nu daug,bet praeinama biggrin.gif I kai kurias pardes eile ieit,bet kokia 10-15min.. O kai as turiu savo megiamas,tai neinu per visas is eiles..
Atsakyti
Labukas

Ryanaire gana neblogos kainos mirksiukas.gif Net ant nauju metu galima suskraidyt uz 100sv i abu galus mirksiukas.gif Specialiai zadinau SB,paklaust ar nenupirkt,nes kaip ir buvom nusprende siemet nebevaziuot..Tai ir nenori vaziuot biggrin.gif Bet man noras jau sukilo biggrin.gif Jei iki vakaro issilaikys tokios kainos,gal dar ir visai susigundysiu biggrin.gif
Atsakyti

Niekur nematau tokiu kainu. Visada ziuriu per skyscanneri. Giega, tu tiesiogiai ryannair ziuri?

Atsakyti
Aha, gruodzio 31 ir sausio 1 i Kauna gali nulekt uz £26 bigsmile.gif bet gryzima man meta virs £100
Atsakyti

Labas damos... Naujienos tokios,kad snd 5:50 am šalia mano namų per pora gatvių,buvo užpultas pieninkas...užpuolė iš nugaros,prismaugė ir ištraukė     pinigine su telefonu,tada pabėgo,iš pasakojimo tai tas pats tipas...baisu.

MB man uzfundijo abonementą į soliariumą,naujas atsidarė prie namų ErgoSun lovos ir stovimi,taip min 65 centai,o snd už 100 min sumokėjo 30£,good ...

Dirbu iki 4 snd,galvoju į eestfield pakeliui,bet jaučiu žmonių begale,nors man tik gap ir m&s reikia...

Atsakyti
Patranka, nu tai jau dabar tikrai policija imsis kokiu priemoniu. Gal jau pagavo ji, nezinai?
Stratforde gan ramu. Net nepasakyciau kad siandien Black Friday. Gal zmoniu net maziau kaip sioki penktadieni.

Vaziuoju namo rolleyes.gif pirmadieni offas, einu pas gp mirksiukas.gif
Atsakyti

Uztai mano dukterecia uzstrigo Oxford Circus. O, jos draugas ofise, isjungtom sviesom sedi. Kas per velniava vyksta? 

Mrs Patranka, nu siaubas. Nu, bet va gi galejo kelia uzkirsti tam. Kazin jie suves galus, kad kazkas jau skundesi?

Atsakyti
Labukas

Patranka,gal jau sulaike ta juoduli?Nieko nezinai?

QUOTE(*nova* @ 2017 11 24, 16:16)

Vaziuoju namo  rolleyes.gif  pirmadieni offas, einu pas gp  mirksiukas.gif

Ka darysi pas GP?

Veu,koks slykstus oras...Tikiuosi nebus siandien labai daug darbo...Nors...Sventes arteja,tai abejoju ar baigsiu anksti...
Atsakyti

Labas pirmadieni...fui tikrai koks oras..Giega,ne niekas nieko nesulaikė ir abejoju ar isviso pagaus,isviso nelabai suprantu kaip ir kam dirba ta policija

Tau dabar pats darbymetis...

Atsakyti
Labas rytas

Giega, smear test mirksiukas.gif jei vaziuosi pro sali uzsuk kavos mirksiukas.gif busiu namie visa diena - dovanas pokuosiu. Vakar Romforde buvau, supirkau viska rolleyes.gif ramu jau rolleyes.gif
Atsakyti

Laba,

O Nova, kaip fainai, kad jau visas dovanas turi. 

Giega, Heida, ar matėt Yves Rocher geras nuolaidas juodo penktadienio proga turi. 

Atsakyti