Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Neblogai pasidarbavo šuniukas  :D 

Mrs Patranka, įdomu ką policija sakys. DAbar kai galvoju, gi galėtų atsiųsti mašiną, kuri pašlifuotų gatves tamsiu paros metu. Bet, jaučiu, kol konkrečiai nieko nepadaryta, negali prisikabinti. O, nesigirdėjo, kad jis prie ko nors kabinėtųsi? Būk saugi  :4u: 

Koks vėjas, net stogą plešia.  :unsure:​ 

Atsakyti

Nu ką jie pasake,kad jei puls pradėti rėkti pagalbos ir kuo daugiau įsidėmėti požymius,tada kuo greiciau susisiekti 999 :D 

Atsakyti

Nu tai va, nieko gero, jokios pagalbos. O, galėtų kažką prevenciškai daryti, reaguoti. 

Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2017 11 22, 19:43)
<p>Nu ką jie pasake,kad jei puls pradėti rėkti pagalbos ir kuo daugiau įsidėmėti požymius,tada kuo greiciau susisiekti 999 biggrin.gif </p>

Nu ir patarimas - rekt pagalbos. Jei jis puls is nugaros, visai netiketai... ar spesi koki garseli isleist... nezinia kokiu tikslu jis persekioja unsure.gif kas pas ji ten galvoj dedas.
Saugokis Patranka 4u.gif

Vejas tai tikrai blink.gif
Atsakyti

Labas rytas, nenupute per nakti? Eina sau, neisivaizduoju kaip as eiciau jei buciau Mrs Patrankos vietoj, siaubas. Prevenciskai tai aisku nieko nedarys, lauks kol koks nusikaltimas ivyks, o tada jau reaguos, tai gerai jei tik rankine griebs, brrr. Saugokis Mrs Patranka, negali kas nors is seimos taves iki stoties pavezt ar palydet? 

Giega, kada pas jus anukele jau turetu gimt, ant Kaledu kazkada? 

Atsakyti

Heida,MB kaip ir galetu ,bet man gaila kelt ji,per du darbus dirba nuo 7 am iki 11 pm...

Atsakyti

Eina sau, koks sunkus juodas darbas išsirinkti ilgus odinius kokybiškus batus. Visą dieną prasimaliau Westfielde ir nieko neradau. Pirksiu online, žiūriu ir yoox ir clarks nuolaidas meta, tikiuosi tiks. 

Atsakyti

sveikos

Mrs Patranka, net šiurpas eina skaitant. O čia Woodforde šitie dalykai dedasi? :bijau2: Ar jūs nebe ten gyvenat?

Limcamca, man visad sunku su batais on line ką perku tai dažniausiai viską atgal parsiunčiu :laugh: nebent būna kokie minkšti sportbatukai... o šiaip sunku nesimatavus pirkti, atrandu daug minusų. O matuotis tai tyngiu, iš viso man po parduotuves vaikščioti nepatinka.

Aš vakar Westfielde buvau, jau reikėjo nuvažiuoti mirk gyvenk, nes return'us turėjau į tris parduotuves + norėjau kai ką nusipirkt. Nu bet načiort beveik 7 svarus suplojau už parkingą! Eina velnio tas Westfieldas. Man užtenka vietoj nulėkti į TKMAXX arba į Woodgreen shopingyną.

Panos ką pirksit per Black Friday? Gal kur gerų nuolaidų užmatėt? Aš bandysiu žiūrėti auskariukus vaikams. Daugiau net nežinau ką griebti, ryt sėsiu prie kompo pasidairyt kas gero :ax:  Nors tų nuolaidų sufalsifikuotų daug būna. Šian pažiūrėjau Holland&Barret on line kažkokios grybiško kainos (neva nukainavimas, bet man atrodo ten iš tų variantų kur padidinta kaina o po to atseit sumažinta buvo :oh:

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 11 23, 16:33)
<p>Eina sau, koks sunkus juodas darbas išsirinkti ilgus odinius kokybiškus batus. Visą dieną prasimaliau Westfielde ir nieko neradau. Pirksiu online, žiūriu ir yoox ir clarks nuolaidas meta, tikiuosi tiks. </p>

Rekomenduoju Dune mirksiukas.gif labai patenkinta. Dregmes netraukia, minksta oda, labai patogus. Kita porai tikrai pirksiu vel tos pacios firmos mirksiukas.gif
Atsakyti

Hollands siandien buvau uzejusi, pirkau vyrui proteinu. Tai pas juos kabo, kad tipo kiekvienas penktadienis yra fainas penktadienis. Gal nebus nuolaidu  :unsure: 

Mes nieko nenusiteike pirkt. Kaip ir nieko nereikia  :blink:  isskyrus man batus. Bet, gyvai nieko neradau, aukot daugiau dienu, nebegaliu. Pirksiu online. Dickis taupe laptopui. Planavo pirkti rytoj. Bet, pries savaite uzejo i parduotuve, kur pardavineja naudotus, supirktus is zmoniu, ir rado labai geros kokybes laptopa. 8GB ramas  :blink: geru duomenu. Tai griebe nebegalvodamas, tikrai vykes pirkinys. 

Jo, Dune zinau, kad geri batai. Bet, neradau nieko tinkamo. 

Atsakyti
LAbukas

Nieko ir as neplanuoju pirkt per black friday..Nieko nereikia..As per boxing day busiu Swindone,ten yra outletu shopingas..O jei netingesiu ir iki Bichesterio paleksiu-1h nuo ten..Va tada ir apsipirksiu..

Westfieldo labai nemegstu..Del zmoniu mases ir brangios aiksteles..MAn Lakesidas arba bluewateris ir arciau,ir aiksteles nemokamos,ir zmoniu maziau mirksiukas.gif O pardes viso tos pacios..

Dune as megstu,turiu ir pusbaciu,ir basankiu mirksiukas.gif Bet man ten matuotis reikia,nes labai dydziai sumakaluoti..Pvz pusbaciai is ten 7 dydis ir sakyciau,kad tik tik,o basanke 6 ir vos ne perdideles..Jiems labai reiktu pusiniu dydziu,tada is vis idealu butu..

Graziu ilgaauliu ir as niekur nemaciau...Bet TKMaxxe pirkaus Geox pusbaciukus,gal prasisuksiu...Jei labai salta bus,turiu UGG..
Atsakyti

Gotte,taip ten pat..labai nusikaltimu padaugėjo pas mus...

As nieko nepirksiu,nereikia man,o kai reikia tai ir be penktadienio nusiperku...

Limcamca,pažiūrėk CAMPER batus,beproto patogus,ilgaamžiai ir gražus...

Atsakyti