Laba,
Aš tai jau vakaro laukiu, noriu miego. MB grįžo labai vėlai, tai man vienai nesimiegojo. Serialą žiūrėjau, užtai šiandien akys limpa.
sveikos,
Giega, pavėluoti sveikinimai
Prie tos pačios temos apie papuošalus, gal patarsit iš kur vaikams pirkti auskariukus, gali būtų ir sidabriniai, reikia paprastučių, tiesiog akutė kad būtų. Nes kol kas jos nešioja vasarą pravertus gydomuosius. Aš visai nesusiduriu savo gyvenime su papuošalais
Kas liečia deimantus, tai pas mane yra ant žiedų tokių mažyčių, kad ten praktiškai deimano dulkės įsodintos
Vakar Epinge fotografavau tokios angliokės nėštumą, tai ji pasirodo yra filmų prodiuserė. Atvažiavo pasiimti jos boyfriendas kuris filmuoja, tai blyn pats stebėjo, kaip ją statau, kaip šviesa sklinda, čekino viską biškį man jau įtampa gavosi, aš jiems sakau - aš bijosiu jums foto atiduoti, nes tyrinėsite po krislelį, kur kokia šviesa, kaip apdirbta ir t.t. Tai abudu puolė teisintis ir sakyt kad nepergyvenčiau, kad jie taip nedarys, kad mano foto nerealios ir kad nėštukės jose atrodo kaip iš fashion fotošūto. labai tikiuosi kad nepradės kabinėtis prie rezultato
Laba.
Gotte, pasakyk paskui kaip ivertino fotosesija, saunuole tu, grazu ziuret kaip skaityk is hobio isvystei versla, zodis gal netinkamas, bet nesugalvojau kaip uzvadint. Zodziu, maladiec
Giega, isivaizduoju kaip TB dziaugiasi kad namo dukra gryzo
Mrs Patranka, tau tik kantrybes, greit vaikai uzauga, gaila kad proto ir supratimo igauna veliau, o mamoms sirdi taip lengva iskaudint
Nova, man tai FB daznai ismeta apsauginiu kursus, buna tik kursai, arba padeda su kursais ir is karto idarbina, bet alga siuloma, tai ne kazka, apie 8£ valandai. Na bet manau buna ir geresniu pasiulymu.
Maniškis ėjo į apsaugos kursus, bet kaip ten gavosi, kad gavo darbą tuo metu ir nebenuėjo į kursų egzą nu ir taip viskas pasiliko. Šiaip, jo, reikia pasibaigti kažkokią ten licenziją/kursus ir tada jau gali oficialiai darbintis.
Dabar vyras labai susidomėjo filmavimu, pats išmoko kurti filmukus su Adobe Premier programa, nerealiai didžiuojuos juo, nes toks jausmas kad save atrado galbūt ateity galėsim kartu dirbti. Vis ieškau jam pafilmuoti vestuves. Tai jeigu žinot kam reikia, jis mielai pafilmuotų už simbolinį mokestį.
Heida, na kiek teko su anglais dirbti tai jie superiniai klientai, nors mėgsta paknisti protą kad va šitoj foto pataisyk tą o anoj - aną. Bet labai nepiktybiškai. Iš esmės tai jiems būna viskas WOW.
Aš pradėjau tam idiotui šaukti ,ko tu nori nuo manęs ,ir atsistojau vidurį gatves,tada pamačiau ta juodi ir jis manęs paklausė kas vyksta,pasakiau,va ir tada abu iki stoties ėjom...guli namie tie dažai,negalvojau,kad jis kaip žiurke visais kampais landžioja.... Va vakar ką mano gražuole padare namie...
0CD84B15-D077-45D6-95F4-31E5B46406EE.jpeg 213,26KB 0 Parsiųsta kartų
0CD84B15-D077-45D6-95F4-31E5B46406EE.jpeg 213,26KB 0 Parsiųsta kartų 6BC28E19-BD7D-42CC-8811-806F974815D5.jpeg 295,99KB 0 Parsiųsta kartų
98B4B019-E001-4E5B-8AA5-60C06768A953.jpeg 222,44KB 0 Parsiųsta kartų