Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

LAbukas

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2017 11 19, 07:09)
<p>Labas rytas damos...</p><p>Giega,o kurie kada tas meetas?

Mano princese išsikraustė atskirai gyventi,labai nori pabandyti savarankiškai gyvent..</p>

Gruodzio 9,sestadieni,pas Lotuliuka Hornchurche mirksiukas.gif Keiciames dovanelemis iki 20£ mirksiukas.gif

Primink,kiek jai metu dabar?O tai viena gyvens ar su kokia drauge/u?

Nova,kiek zinau,tai tik kursai securiciams buna..Ir tas CRB patikrinimas..

Saulyte sviecia,bet salta blink.gif
Atsakyti

Giega,Ok turėsiu omeny,jei neisiu į MB darbo party..

Jai 18 dabar,sako gyvens viena,o kaip iš tiesu nežinau,pas mus sudėtingas su ja bendravimo laikas...

Atsakyti
O tai taip susirinko daiktus ir isejo?MAniske kazkaip pamazu issivezdavo biggrin.gif Budavo grizta,persirengia,dar koki ruba pasiima ir vel pora dienu negrizta..Paskui 3 negrizta,paskui 4...Ir taip kokius 4metus biggrin.gif Aciu D,kai pagaliau susipyko ir grizo namo su visais daiktais biggrin.gif
Atsakyti

Nu taip,susirinko ir išsivežė...manau gal viena greičiausiai nes pasiėmė ir pagalve ir antklode.

Labai pergyvenu,bet ar jiems rūpi...

Atsakyti
Na taip,kaip staigiai issikrausto,tai kazkaip sunku susitaikyt..MAno abu po truputi issikraustinejo,nebuvo taip,kad per diena issikrauste..
Dukra jau grizo,visai galetu ir sunus parsikraustyt...Is vienos puses suprantu,kad seimai reikia atskirai gyvent,is kitos-nu jie taip toli nusikrauste,1h vaziavimo iki ju..
Atsakyti
Dekui panos mirksiukas.gif MB kaip ir noretu darba keist rolleyes.gif galvoja ka cia galetu toliau daryt...

Patranka, uzjauciu tave 4u.gif galgi tuoj pareis su visa patalyne namo mirksiukas.gif

Giega, kaip dukra gryzo bigsmile.gif namie, pas jus gyvena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2017 11 19, 15:07)

Giega, kaip dukra gryzo  bigsmile.gif  namie, pas jus gyvena  bigsmile.gif

Susipyko su savo juoduliu ir grizo namo biggrin.gif Jei i prieki po biski issivezinejo,tai atgal grizo iskart su visai 8 lagaminais biggrin.gif Ans buvo atvaziaves ala taikytis,bet nei zodzio,kad as be taves negaliu gyvent,bla bla bla...O tik-tu man skolinga,buta per puse nuomuojam,tu man turi duot puse nuomos..Vnz,juodis ir yra juodis..

Buvom Dagenhamo turguj..Jus man pasakykit-ka zmones ten perka blink.gif Tempia maisais..O gal tik 3-4 skyriai,kur kazkas padoriau,nei kinietiskas slamstas...

Nova,o tai atsibodo taksuot?Ner lengva ir tuom apsauginiu but-stovet visa diena ant koju ir vaidint dirbanti...Tegu eina i deliverius mirksiukas.gif MAn tai visai patinka tas darbas mirksiukas.gif
Atsakyti

O, kiek naujienų. Mrs Patranka, stiprybės tau dukros kaprizus atlaikyti. Kita vertus, kol nesėdi vaikai ant savo šiknos, tol sakyk-nesakęs, niekuom netiki. Geriausia sava patirtis. Paskui ir mamas pradeda labai vertinti, ir jų patarimus. 

Giega, gal susitaikys dar? Ar jau daug laiko praėjo po skyrybų? 

Apsaugoje dirbti, man atrodo licenzijos reikia. 

Atsakyti
Giega, jie ir nemazai laiko kartu pragyveno? Kokius 5 metus, ania?
Nu jo, jau noretu jau ka nors kita daryt. Nelabai jau kas iseina is taksavimo. Nera jau tiek darbu kiek anksciau... po nauju jau nori kazka kito ziuretis.
As tau gal pasuksiu kuria diena, snektelsim apie deliverius mirksiukas.gif

Atsakyti

Dekui damos už paguoda..lai ji daro kaip mato jai tuo momentu geriau,nes aš tik ale jai blogo noriu savo patarimais,sunkus ji vaikas kas liečia supratima,man tik baisu kad kas neišnaudotų ...

O aš pas save darbe matau apsauginius,man stogas nuvažiuotų nuo to senėjimo po 12 val....

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 11 19, 15:33)
<Giega</strong>, gal susitaikys dar? Ar jau daug laiko praėjo po skyrybų? </p><p></p><p>Apsaugoje dirbti, man atrodo licenzijos reikia. </p>

Tikiuosi nebesusitaikys mirksiukas.gif Matyt jau ir paciai jis atsibodo.. Kada jie cia issiskyre g.gif Vasara..
Tai kai kursus islaikai ir gauni ta licenzija mirksiukas.gif

QUOTE(*nova* @ 2017 11 19, 15:58)
Giega, jie ir nemazai laiko kartu pragyveno? Kokius 5 metus, ania? 
Nu jo, jau  noretu jau ka nors kita daryt. Nelabai jau kas iseina is taksavimo. Nera jau tiek darbu kiek anksciau... po nauju jau nori kazka kito ziuretis.
As tau gal pasuksiu kuria diena, snektelsim apie deliverius  mirksiukas.gif

Jie nuo 16 pazistami,nuo 18 pradejo likinet nakvot po 1-2naktis.. Paskui namo geizdavo 1-2naktis biggrin.gif O jau taip grynai kartu nuomavos tai tik kokius metus.. Va ta buitis matyt ir uzkniso..

Atsakyti
LAbukas

Lyja..Bjauru per lietu dirbt...
Atsakyti