Aš iš karto įsivaizduoju, kaip tos akutės kliūna visur, kabinasi už rūbų.
Limcamca,manau jei gali tureti tokį žiedą tai nelabai ir suki galva apie tai,plius ne kasdienai nešioti skirtas
As kazkada matavaus zieda uz 10000 sv,na man akytes tai labai blizgejo Kaip ir ziedas
Siaip as turiu ir su cirkoniu viena ziedeli,kuris siaubingai visur kabinas..Ten tokia gelyte padaryta,tai ne akute,o lapeliai visur kliuna..Dezutej dabar guli..Jau keli metai
Ir pandoros apyrankej turejau M raide,nu labai grazi,nu labai daug siulu istampe Atidaviau dukrai-pavarde ta pati Tai ta sulauze ja,kazkur taip uzkabinus...DAbar turiu vienaragi,kuris irgi visur kabinas
Varau dirbt..Dabar ir sestadieniais iki kaledu varysiu..
Patranka,o tu jungsies i kaledini meeta?
Giega, ir iki keliu sestadieniais dirbi?
Nu blizga, blizga graziai tie briliantai
Ka pietums darysit skanaus? Kai toks oras, norisi raugintu kopustu su kiaules koja
Giega, ir iki keliu sestadieniais dirbi?
Nu blizga, blizga graziai tie briliantai
Ka pietums darysit skanaus? Kai toks oras, norisi raugintu kopustu su kiaules koja
Siandien trumpai Va jau po darbo vaziuojam pas draugus cepu valgyt
Laba,
jau oras tik ant peciaus sedet. Verdam cepelinus, prisiesiu ir eisiu i darba
Mrs Patranka, kokios ilgos tavo darbo valandos, nors mano irgi 12 val , tik moka uz 11.
Ka jus idomausveikiat siandien?
Klausykit, gal zinot ko reikia apsauginiu eit dirbt. Ar uztenka tik kursu, ar dar ko reikia?
MB šį savaitgalį daug dirba. Aš vakar buvau mokyklinėje diskotekoje. Šiandien futbolas, vakare turėjo pusseserė atvažiuoti. Paskambinto, kad gal atvažiuos rytoj, po futbolo. Prikepiau žuvies, salotų. Dičkis iš sutaupytų pinigų nusipirko laptopą, tai nosies neiškiša.
Pamiegojom pietu ir sutingom kur vaziuot.. Atsidarem vyno buteli ir ziurim sokius
Jums gerai veikia sm? Man taip silpnai krauna, arba isvis paraso kad kazkokia klaida.
Limcamca, o kaip tavo vaikas jauciasi kai tu disketekoj buni, nesivarzo kad mama yra?
Labas rytas damos...
Giega,o kurie kada tas meetas?
Heida,na man pagal kontraktą 8 per diena,bet reikia kaverinti kelis žmones užtai tiek ir gaunasi,bet su šautuvu niekas neliepia,jei nenori...plius double money...
Nova,dėl security,tai užtenka kursu,o jų yra visokiausiu,žiūrint kur darbinsiesi,dažniausiai išsilaiko visus,kad platesnis profilis butų,tikrai nėra sunku,kaip ir pats darbas...pas mane darbe dirba kelios moterys,tai su viena kalbėjau,sakė zuikio dainos tie kursai,aišku reikia ir po jų testus laikytis....
As vakar uzmarinavau mėsyte,šnd kepsiu...
Mano princese išsikraustė atskirai gyventi,labai nori pabandyti savarankiškai gyvent..