Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Aš iš karto įsivaizduoju, kaip tos akutės kliūna visur, kabinasi už rūbų.  :unsure:​ 

Atsakyti

Limcamca,manau jei gali tureti tokį žiedą tai nelabai ir suki galva apie tai,plius ne kasdienai nešioti skirtas :B 

Atsakyti
LAbukas

As kazkada matavaus zieda uz 10000 sv,na man akytes tai labai blizgejo biggrin.gif biggrin.gif Kaip ir ziedas biggrin.gif
Siaip as turiu ir su cirkoniu viena ziedeli,kuris siaubingai visur kabinas..Ten tokia gelyte padaryta,tai ne akute,o lapeliai visur kliuna..Dezutej dabar guli..Jau keli metai biggrin.gif
Ir pandoros apyrankej turejau M raide,nu labai grazi,nu labai daug siulu istampe biggrin.gif Atidaviau dukrai-pavarde ta pati biggrin.gif Tai ta sulauze ja,kazkur taip uzkabinus...DAbar turiu vienaragi,kuris irgi visur kabinas biggrin.gif

Varau dirbt..Dabar ir sestadieniais iki kaledu varysiu..

Patranka,o tu jungsies i kaledini meeta?
Atsakyti
Labas rytas

Giega, ir iki keliu sestadieniais dirbi?

Nu blizga, blizga graziai tie briliantai biggrin.gif

Ka pietums darysit skanaus? Kai toks oras, norisi raugintu kopustu su kiaules koja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2017 11 18, 08:52)
Labas rytas

Giega, ir iki keliu sestadieniais dirbi?

Nu blizga, blizga graziai tie briliantai  biggrin.gif 

Ka pietums darysit skanaus? Kai toks oras, norisi raugintu kopustu su kiaules koja  tongue.gif

Siandien trumpai mirksiukas.gif Va jau po darbo vaziuojam pas draugus cepu valgyt mirksiukas.gif
Atsakyti

Laba,

jau oras tik ant peciaus sedet. Verdam cepelinus, prisiesiu ir eisiu i darba  :rolleyes: 

Mrs Patranka, kokios ilgos tavo darbo valandos, nors mano irgi 12 val , tik moka uz 11. 

Atsakyti
Butent.. Oras toks blink.gif Kine nieko idomaus nerodo,boulingai uzmusti visi.. Ka veikt g.gif Planavom i Wonderlenda,bet ka ten per lietu veikt..
Ka jus idomausveikiat siandien?
Atsakyti
As kaip visada mirksiukas.gif mano sestadieniai nesikeicia biggrin.gif MB dar miega, bet jau tuoj eisiu kelt. Pavalgysim ir vaziuos i darba. As tvarkysiuos likus mirksiukas.gif

Klausykit, gal zinot ko reikia apsauginiu eit dirbt. Ar uztenka tik kursu, ar dar ko reikia?
Atsakyti

MB šį savaitgalį daug dirba. Aš vakar buvau mokyklinėje diskotekoje. Šiandien futbolas, vakare turėjo pusseserė atvažiuoti. Paskambinto, kad gal atvažiuos rytoj, po futbolo. Prikepiau žuvies, salotų. Dičkis iš sutaupytų pinigų nusipirko laptopą, tai nosies neiškiša. 

Atsakyti
Sventes arteja,darbu daugeja biggrin.gif Gerai,bus galima dovanom daugiau isleist biggrin.gif
Pamiegojom pietu ir sutingom kur vaziuot.. Atsidarem vyno buteli ir ziurim sokius mirksiukas.gif
Atsakyti

Jums gerai veikia sm? Man taip silpnai krauna, arba isvis paraso kad kazkokia klaida. 

Limcamca, o kaip tavo vaikas jauciasi kai tu disketekoj buni, nesivarzo kad mama yra?

Atsakyti

Labas rytas damos...

Giega,o kurie kada tas meetas?

Heida,na man pagal kontraktą 8 per diena,bet reikia kaverinti kelis žmones užtai tiek ir gaunasi,bet su šautuvu niekas neliepia,jei nenori...plius double money...

Nova,dėl security,tai užtenka kursu,o jų yra visokiausiu,žiūrint kur darbinsiesi,dažniausiai išsilaiko visus,kad platesnis profilis butų,tikrai nėra sunku,kaip ir pats darbas...pas mane darbe dirba kelios moterys,tai su viena kalbėjau,sakė zuikio dainos tie kursai,aišku reikia ir po jų testus laikytis....

As vakar uzmarinavau mėsyte,šnd kepsiu...

Mano princese išsikraustė atskirai gyventi,labai nori pabandyti savarankiškai gyvent..

Atsakyti