Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Heida, visada gali rasizmo kortą panaudoti  :D 

Taip, Kalėdos gruodžio 9ą, pas Lotuliuką, nes jai kitaip neišeina. Dovanom keistis UŽ. 

Gydytojas sako, kad tokie apgamai visai nepavojingi. Mano vaikis jį būna ir nuplėšia iki kraujo. Bet, sako, - vistiek nepavojingas. Lazeriu NHS nefinansuoja. O, jie kai pjaus, liks randas. Randas, sako dar blogiau: jis bus ryškus ant nugaros, augant vaikui didės, niežtės ir pan. Kai pasakiau, kad mes patys galim susimokėti, tai jis tipo vistiek, net už pinigus nerekomenduoja jo nupjauti. Kažkaip man ne visai įtikinamai tai skamba. REikės gal dar kažkur pasikonsultuoti. 

Atsakyti
o tai uz kokua suma keiciames? 20£? uz 10nelabai jau kas iseina..
Atsakyti
HEida,o gal or tu siemet jungsies i meeta?
Atsakyti

20 svaru tinka. 

Vakar ziurinejau koki  miuzikla ir uzmaciau, kad kovo menesi Londone bus pradetas rodyti miuziklas pagal Tina Turner gyvenima ir muzika. Laukiu nesulaukiu, labai noriu. Butinai reikes nueiti. 

Atsakyti
Ir man tinka £20 mirksiukas.gif

Ka ta NHS dabar kompensuoja? Kazkaip siaureja kompensuojamu ligu sarasas unsure.gif palaipsniu einam prie mokamo gydymo.

Atsakyti

Sveikos pupos upgos  :4u:

Meeta galesim ir kazkur kitur jeigu oro salygos blogos :P nes tada vyras nelips i kalna :D Svarbiausia kad data sutarta :yahoo:

Mes sestadieni buvon Thriller miuzikle... visiskas sh.... niekada neikit. Kasmetinis Kaledinis klausimas - ka vyram perkat dovanu ? :huh2: visiskai siemet issisemiau ....o noriu viska iki gruodzio 1-os supirkti ir buti pasiruosusi :B

Turejo laiskas ateit..Ko jis neatejo,nezinau g.gifMan ligoninej kopija laisko dave,tai praeita sav turejo ateit...

Ilga istorija su tais auskarais biggrin.gifMB isrinko uz 900£,bet internete tokie pat 300£ kainuoja,toj pat pardej..Nu tai aisku intiku uzsisakom..

http://www.ernestjon...amond earrings/
O ateina maziukai..PAskui ir issiaiskinau,kad yra dvieju rusiu tie auskarai-didesni ir mazesni,nuo to kaina ir skiriasi biggrin.gifNenorejau maziuku ir dar is mazesniu deimantuku..tebunie is vieno akmes..Tai pakeiciau i situos..
http://www.ernestjon...taire earrings/

Sitie tokio pacio dydzio,kaip anie is 9 akmenuku...

Nu ka ten ligoninej kelsi suma,jie nieko nezino...DAve NR kuriuo skambint reikia...Aha...Autoatsakovas ijungtas-palik duomenis,mes perskambinsim..DAr niekas neperskambino..

Kazkaip galvoju kad gal mane kas apsaugo nuo tos operacijos biggrin.gifJAu antra karta atsaukia,tai gal ir nereikia jos darytis biggrin.gif

Labai faini tie antri, bet jauciu maziukai labai ane? Man tokiu reikia :D Tai tie uz 900 didesni buvo ?

Heida, visada gali rasizmo kortą panaudoti  :D

Taip, Kalėdos gruodžio 9ą, pas Lotuliuką, nes jai kitaip neišeina. Dovanom keistis UŽ. 

Gydytojas sako, kad tokie apgamai visai nepavojingi. Mano vaikis jį būna ir nuplėšia iki kraujo. Bet, sako, - vistiek nepavojingas. Lazeriu NHS nefinansuoja. O, jie kai pjaus, liks randas. Randas, sako dar blogiau: jis bus ryškus ant nugaros, augant vaikui didės, niežtės ir pan. Kai pasakiau, kad mes patys galim susimokėti, tai jis tipo vistiek, net už pinigus nerekomenduoja jo nupjauti. Kažkaip man ne visai įtikinamai tai skamba. REikės gal dar kažkur pasikonsultuoti. 

Vaziuokite I LT ir su lazeriu pasidarykite geriau, nereikes pjaustyti vaiko...  arba cia kur pasidomekit su lazeriu, jeigu vis tiek moketi reikes tai koks skirtumas :rolleyes:

20 svaru tinka. 

Vakar ziurinejau koki  miuzikla ir uzmaciau, kad kovo menesi Londone bus pradetas rodyti miuziklas pagal Tina Turner gyvenima ir muzika. Laukiu nesulaukiu, labai noriu. Butinai reikes nueiti. 

Bilietus jau dabar gali nusipirkti :4u:

Atsakyti

As nezinau savo grafiko gruodzio menesiui.

Limcamca, bet su tuo rasizmu tai gavau pamokele kaip elgtis su savo bendradarbiais juodziais, ir cia ne juokas, o is tikro. Zodziu, nesigincyt, nekelt balso, net jei kelia balsa pries mane, ramiai atsakyt arba tiesiog pasitraukt, iskart pranest menedzeriui. Stebeti kiek ir ka dirba mano kolegos, paciai dirbt lygiai tiek pat, nei daugiau, nei maziau. Nesistebeti ir nekomentuoti jei kazka daro/nedaro kas mums yra savaime suprantama is bendro issilavinimo. Nesivelt i asmeniskumus, draugystes, nepatarinet, nekalbet nieko apie kitus bendradarbius ir panasiai. Va koks siltas tarpusavio bendravimas  :wub:​ 

Atsakyti
Lotuliuk,tie uz 900 visai padorus,ten kazkur po puse cm gaunas krastine,bet vistiek is 9 akmenuku.. Jau jei leidi sau 900,tai tada biski virs 1000 yra is vieno akmens..

Mb vestuviu proga pirkau thomas sabo apyranke.. Ten jam dar truksta keliu karoliuku,tai va jie ir bus Kaledoms biggrin.gif
Atsakyti

Sunkiai skamba iš psichologinės pusės, Heida  :4u: Liaudiškai tariant, gi nervai nelaikytų  :unsure:  :D 

Lotuliuk, taip, žinau. Vakar mačiau, kad jau galima bilietus pirkti. O, dėl THriller gerai, kad pasakei. Ten pagal Džeksono muziką, ane? Planavau vaikus nusivesti. Jeigu neverta, tai neverta. Reikia kažkaip Liūto Karaliaus bilietus pagaut. 

Atsakyti

Vyro dovana šiemet Kalėdoms - lėktuvo simuliatorius. 

Atsakyti
JAu kazkas sake,kad tas Trileris lievas,bet tada nepatikejau..Vis planavau nueit...Dzeksono dainos tai labai patinka..
O liutas karalius tai labai labai patiko,tikrai verta nueit mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas... Giega,sveikinimai jums,dovanos super... Heida,smagu girdėti tave kas liečia darbą... Aš irgi va šnd baigiu pirmą savaitę naujam darbe,viskas tinka ir patinka nors ir dirbu po 11 valandų,bet koja už kojos,su dviem breikais,ramiu žingsniu ir dirbu... Heida,va žiedas su brilijantais už 12000£,nors jis jokios man euforijos nesukėlè,laikant rankose  :D

Priedas  613328FB-F120-42B4-8717-EDA5403FBFBA.jpeg   68,03KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti