Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

QUOTE(Limcamca @ 2017 11 15, 10:07)
<p>Giega, ar vaikai sveikino? Ka viens kitam dovanu padovanojot? </p><p></p><p>Tame brazilu restorane esam buve. MB tai patiko, man nelabai. Kazkaip mazas mesos pasirinkimas, salotos nelabai skanios. </p>

atsauke mano app blink.gif O negavau jokio laisko jokio skambucio.. Ir oasake,kai jau ligoninej buvau..Jauciu nebesidarysiu as tos operacijos.. Ner man taip bligai..

Vaikai zodziu tik pasveikino biggrin.gif Mb deimantinius auskarus padovanojo,o as jam tokia Thomas sabo apyranke is lavos karoliuku ir sidabrines kaukoles.. Dar du auksinius karoliukus jis pats dasipirko-as nemilijoniere biggrin.gif

Nu nemazas tas mesos pasirinkimas.. Tik kai pirma iesma nese jis labI sultingas buvo,o paskui jau padziuves..
Atsakyti

Kokie smikiai, net nesugebejo pranest, kad atsaukta operacija  :blink:  

Parodyk auskarus  :ax:​ 

Atsakyti
Giega, sveikinimai didziuliai Jums abiems love.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsauke tavo app? Nu cia tai geras. Be perspejimo, be nieko unsure.gif
As ir kazkaip neskubinsiu su ta opp. Ziuresiu kas darysis su ra koja. Nors paskutiniu metu lyg ir legviau vaikscioti mirksiukas.gif

Mes vakar tik is LT gryzom. Oras visai neblogas papuole. Pasibuvom su SB kelias dienas, aplankem savus ir namo...

Heida, kaip darbai tau sekasi bigsmile.gif
Atsakyti

Paziurejau, kad musu baznycia Londone visai neblogus renginius paskutiniu metu organizuoja. Pvz si savaitgali bus Seimu svente 2017. Nu, labai faina ideja. Gal susiviliosit kas dalyvauti. 

GIEGA, ir nesiskundei nieko, del atsaukto app? AS tai buciau pasiutus. 

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2017 11 15, 12:36)
<p>Kokie smikiai, net nesugebejo pranest, kad atsaukta operacija  blink.gif  </p><p>Parodyk auskarus  ax.gif </p>

Turejo laiskas ateit..Ko jis neatejo,nezinau g.gif Man ligoninej kopija laisko dave,tai praeita sav turejo ateit...

Ilga istorija su tais auskarais biggrin.gif MB isrinko uz 900£,bet internete tokie pat 300£ kainuoja,toj pat pardej..Nu tai aisku intiku uzsisakom..

http://www.ernestjon...amond earrings/
O ateina maziukai..PAskui ir issiaiskinau,kad yra dvieju rusiu tie auskarai-didesni ir mazesni,nuo to kaina ir skiriasi biggrin.gif Nenorejau maziuku ir dar is mazesniu deimantuku..tebunie is vieno akmes..Tai pakeiciau i situos..
http://www.ernestjon...taire earrings/

Sitie tokio pacio dydzio,kaip anie is 9 akmenuku...

QUOTE(Limcamca @ 2017 11 15, 19:27)
<GIEGA, ir nesiskundei nieko, del atsaukto app? AS tai buciau pasiutus. </p>

Nu ka ten ligoninej kelsi suma,jie nieko nezino...DAve NR kuriuo skambint reikia...Aha...Autoatsakovas ijungtas-palik duomenis,mes perskambinsim..DAr niekas neperskambino..

Kazkaip galvoju kad gal mane kas apsaugo nuo tos operacijos biggrin.gif JAu antra karta atsaukia,tai gal ir nereikia jos darytis biggrin.gif
Atsakyti

Nu jo, gerai tu sakai. As viena karta is vakaro gavau zinute, kad rytoj app. Del akiu kai vaiksciojau. Paskambinau, tai irgi tipo, issiunte laiska. Bet, as jo negavau. Kazkodel galvoju, kad negali tie laiskai pastoviai pasiklysti. Nebent su kieno nors pagalba pasiklysta. 

Mes su dickiu pirmadieni ejom prasyti, kad apgama pjautu. Nesutiko. 

Grazus auskariukai. 

Atsakyti
Labas rytas

Limcamca, daktarai nesutiko operuot? O kodel?

Giega, nu labai grazus auskariukai mirksiukas.gif
Atsakyti
LAbukas

Mano vienam draugeliui apgamas per puse kaklo buvo..Ir toks tikras apgamas,ne kokia pigmentine deme..TAi jam irgi tik ar 18m operavo..Vaikams kazkodel neoperuoja g.gif Nepamenu dabar kodel jam ten anksciau neoperavo...

Issimiegojau biggrin.gif Vakar keliausi 5 ryto i ta ligonine,paskui pasiskambinau i darba,pasakyt,kad atsaukiu atostogas,tai isprase,kad ir kaip vakar atvaryciau,nes biziakas,tai tokia mieguista ir buvau visa diena..Uz tai 21h jau ne tik lovoj gulejau-jau miegojau biggrin.gif

Kaledinis meetas,kaip suprantu bus gruodzio 9d mirksiukas.gif Dovanelemis keisimes kaip visada,ane?UZ kokia suma?Nenoriu pasilikt paskutinei minutei,nes tikrai labai uzsiemus busiu,tai kokia diena jau ir nupirkciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Meetas 9-to tiktu mirksiukas.gif

Giega, dirbi siandien?
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2017 11 16, 08:04)
Meetas 9-to tiktu  mirksiukas.gif 

Giega, dirbi siandien?

jau darbe biggrin.gif
Atsakyti

Heida, kaip darbai tau sekasi bigsmile.gif

Neblogai man sekasi, vienam skyriui padirbu, kitam, treciam, nezinau kuriam nusesiu visam laikui, o gal taip ir keliausiu po visus. Vienam skyriui is kokiu 17 darbuotoju as viena balta, tai truputi keistai jauciuosi, tarsi buciau ilindus kur man nepriklauso, tarp kitko kai kurie taip ir galvoja, net garsiai tai issake,bijo kad as valdzios atsiustas snipas :D  na o ka dabar, tegul bijo ir graziai elgiasi.

Atsakyti

Giega, mieli auskariukai, nesu deimantu rankose laikiusi, reiks paciupint kai susitiksim  :D​ 

Atsakyti