Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Sugalvojo MB brolis i svecius atvaziuoti. Arba gruodzio 2 arba 8, savaitgaliui. 

Laukiu sprendimo, tikiuosi nebus musu Kaledinio myto savaitgalis. 
Nagus nusigrausiu, jeigu negalesiu dalyvaut. 

Klausykites, buitinis klausimas: gal zinote kokius lauko duru kilimelius, kurie nesusinesiotu per menesi? butu gerai valomi, ir pan.? Kur jus saviskius perkat? 

Laba  :4u: 

Atsakyti
Del Kaledinio meeto,tai as prisiderinsiu,ziurekit,kaip jums patogiau mirksiukas.gif MAn tinka ir 2 ir 8..Va veliau jau biski nelabai..

duru kilimeli B&Q nusipirkus,bet mes kazkaip nelabai valom koju i ji..Tai jis nenusibruzines visiskai,tik siaip uzsineses nuo lietaus..Del to ir perziangiam,nes batai svaresni buna,nei kilimelis po lietaus biggrin.gif Pas mane koridoriuj geras kilimas-ant jo nieko nesimato,gerai valosi mirksiukas.gif
https://www.amazon.c...5...=UTF8&psc=1
Atsakyti

Labas rytas.

Mrs Patranka, sveikinimai islaikius testus, sekmes naujame darbe.

Limcamca, mes nenaudojam kilimelio is lauko puses, o koridoriuke paprasti medziaginiai,pigus,  nusiperku koks man tuo metu grazus, atitarnauja ir ismetu.

Vakar juk buvo Statkeviciaus sou, o niekur jokio komentaro, straipsnio ar nuotrauku, kas cia per samokslas, susipyko su zurnalistais ar ka?  :hmm:​ 

Atsakyti

Sveikos, 

Va, ir aš šiandien nuo ryto puoliau info ieškoti, nė kriukt. Tai turbūt specialiai, PRIEŠ susimokė? 

Ačiū, dėl kilimėlių. 

Atsakyti
Sveikos

Kilimelio lauke ir mes neturim.
Va paziurek, kaip tau sitas? Atrodo gan solidziai mirksiukas.gif
https://www.google.c...LxQSa27xCtJYXM:
Atsakyti

Labas,

Kaip sestadieniaujat damos? Mes buvom iki Aldi nuvaziave, papirkom avies koja, MB suprieskoniavo, rytoj bus skanus pietus, dar i Tkmaxx uzsukom, tiek visokiu grozybiu privezta Kalediniu. Man kaip kokia liga, kiekviena rudeni uzsinoriu raudonos rankines, viena visai krito i aki, bet dar pagalvosiu ar tikrai man jos reik. 

Atsakyti

Laba, 

Jep, man kilimelio kaip kaime gyvenant, vos ne metalinio reikia. Pripili akmenuku, bet kazkaip smarkiai zeme seda, jie sukrenta ir kai lietus lyja, vel slapia. Kartais net bijau, kad kokia smegduobe neatsivertu. 

Savaitgali, kaip visada futbolas/futbolas/futbolas. Ner laiko raudonom rankinem  :D  :D Buvo dukterecia, mano gimtadieni ir maziaus gimtadieni pazymejom. Smagiai pasedejom. Vo, a rankines ir man naujos reikia. Teks, gal ir man TKMaxxa aplankyti. 

Atsakyti
LAbukas

Begime siandien...16h pas dantiste turejau eit..KAip ir laiku darba baigiau,bet as turiu i depa parvaziuot ir....Vsio..A13 uzsikises..JAu matau kad veluoju,perskambinau,perspejau..25 min velavau..Butu viska sutvarke,o dabar dar karta teks eit..

Ka cia savaitgali veikem g.gif Kine,pas draugus sveciuose..Dar restorana per grupona uzsisake buvom..Steikai..As jau ir taip tu steiku nemegeja,tai emiau pilnai iskepta,o pilnai iskeptas jau nekoks..Nors MB sake,kad ir jo medium lievas buvo..Tai suvalgiau salotas ir vazavau i macdonalda pavalgyt biggrin.gif
Atsakyti

Oi, Giega, kokia graži šventė pas jus  :4u: 

Sveikinimai nuoširdžiausi, linkiu dar daug metų kartu  :wub: 

happy-anniversary-flag-3x5-3.jpg

Atsakyti

Giega, su grazia sukaktimi Jus  :heart:  :heart:​ 

Atsakyti

Aciu uz sveikinimus 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Ilgai dirbau,velai grizau,bet MB vistiek ikalbejo vaziuot kur pavalgyt..Tai nuvarem i Romfordo braziliska restorana...Kazkada buvom analogiskam O2 arenoj,tai labai nusivyliau juom..Viskas sausa..O cia visai skaniai pagaminta mirksiukas.gif Beeet,mes atejom praktiskai valandos begy nuo atidarymo,tai viskas sultinga buvo..O va kai nese jau antra karta,jau irgi posausiai...
Atsakyti

Giega, ar vaikai sveikino? Ka viens kitam dovanu padovanojot? 

Tame brazilu restorane esam buve. MB tai patiko, man nelabai. Kazkaip mazas mesos pasirinkimas, salotos nelabai skanios. 

Atsakyti