Taip,mūsų ...išeinu 5:30
Eina sau Mrs Patranka, kaip baisu, privaryciau i kelnes 😨🤤 Man kolkas baisiausia buvo sestadienio vakare einant, isleke is sonines gatves su motoroleriais pora pacuku, be sviesu, varo zigzagais, o mano vaizduote jau dirba, va dabar sliukstels man i veida rugsties, ciups rankine, joje tik vandens buteliukas ir dzemperis, bet jie juk to nezino, nu labai neramu vaiksciot.
Oi tie su mopedais pacukai irgi siaubo kosmaras.
Aciu uz sveikinimus, Heida. Vaziuosim visi i tramplynu parka pasokinet.
Limcamca,sveikinimai mazajam su gimtadieniu!!!
Patranka,oi kaip baisu KAzkada fabrike dirbau,eidavom i darba prie 6 ryto ir vienoj vietoj pro tokius angarus praeit reikdavo..Tai irgi keliom moterim rankinukus isplese yra..As rankinuka tuscia nesdavaus,pinigine telefas kisenese budavo..Tegu griebia ta rankinuka ir bega...
Heida Mb tai praktiskai visi darbai naktiniai..Ir cia UK tik metus diena dirbo,ir LT gal tik 3-4,o daugiau visada naktim Jis iprates..O as kazi ar nakti padirciau...NA nebent labai judesy buciau,o jei tik prisesciau,tai ir uzmigciau
Tai pas mane irgi tlf vidinei kelnių kišenėj,maiše vanduo...bet esmė tame jei tam antram darbe įsidarbinsiu,treč testas,tada jau su maišu neprilakstysi,reiks rankinuką ir t.t. neštis....o ir tai sūdas,nežinia kokie pas ji kėslai,gal jam ne daiktu reikia...fui...
Man ir tie su motoroleriais nafik...niekur nesi saugus šiais laikais...
Man net kartais nejauku ryte gardesne sėdėti su kava ir cigarete,nes nežinai kas Gardino gale gal tupi...
Su gimtadieniu jusu vyruka kur vaziuosit? Gal link musu puses kur
Aciu, Nova. Taip, jusu puseje buvom.
Grizom is Costco. Nu, labai senai buvom buve. Tai to, tai ano pirkom. Fainu ideju Kaledoms yra.
Labukas.
Mrs Patranka, ueji kaip baisu. Rytais dabar tokiu metu tamsu.. eina sau. Aš į kelnes dėčiau kaip turi būt.
Limcamca, su gimimo diena dar kartą!!!
Nova, cia bus kokiu kinieciu parduotuve, nera jokiu kontaktu, gali tik zinute rasyt, jau tas rodo kad bus ne originalai.
Koki tu modeli is MK issirinkusi?
Kartais Brandaley turi MK rankiniu, uzmeciau aki, tai siyo metu nera, bet va Trusardi didelis pasirinkimas geromis kainomis