Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Labukas

MAn ir atrodo,kad lt viska daro,kad tik viskas blogyn eitu...Kazkada Palangoj istrauke akmenis is juros ir kur pliazas dabar?Visam pasauly stato molus,kad pakranciu bangos negrauztu,o Lt atvirksciai...DAbar medziai pamaise ant Gedimino kalno..Nu nugenek juos,kad tas vaizdas matytus,bet saknis palik,vis laikytu...

Atsakyti
Sveikos

Tik ikisau i orkaite marmurini keksa su bananais. Pirma kart kepu, tai ziuresim kas gausis rolleyes.gif
Atsakyti

Man tai keista, kad niekas net nekelia jokiu kaltinimu tam gudruoliui sugalvojusiam tuos medzius israut. 

Atsakyti
Apie LT as net negaliu sneket. Ten kaltinimai yra keliami tik paprastam zmogeliui.
Ivardinamos pavardes, pagaunami uz ranku imantys kysius. Ir ka - nieko... taip ir bus su gedimino kalnu... pikta iki begalybes .... ar ne pati prezidente pritare kirtimui?
Atsakyti

Labas rytas. Apserknyje musu ziemos ❄❄❄ Salta salta, masinoms gramdyt jau reik siandien gero gremztuko, su banko kortele nelabai pavyks  :D​ 

Atsakyti

Taip, taip, taip. Šiandien šalta. Iš ryto puoliau pirštinių ieškoti. Šiandien mažiaus gimtadienis, ir mes turim tradiciją per jo gimtadienį ledus valgyti prieš mokyklą. Tai jubiliatas atsisakė, sausainių išsirinko. Net jam per šalta buvo.  :D 

Heida, o kaip tu po naktinių jautiesi? Pailsi dieną nors kiek?

Atsakyti

Su Gimtadieniu jusu mazyli, Limcamca  :birthday2: 

Kaip as jauciuosi po nakties, ogi kaip maisu trenkta.  :laugh:  Pamiegu paprastom dienom nuo 9 iki 2, tai lyg ir mazoka, vakar ryte gryzusi nuo 8 ryto iki 4 dienos pamiegojau, bet nuo to nebuvo nei kiek geriau, nors ir paros norma ismiegojau.  Bet cia mano toks organizmas, nemegsta jis naktim dirbt, Lietuvoj ir jauna visai be vaiku dirbdavau naktimis, galedavau kad ir puse paros po naktines pamiegot, bet nuo to geriau nebuvo. 

Atsakyti

Laba diena....su tortadieniu Limcamciuką :4u: 

Heida,tikrai nelengva tau...aš galiu anksti keltis,bet va miegoti turiu ,tiksliu merkiasi akys 8-9 val.

Kaip vadinasi dujų balionėlis kur savigynai,apipurškia raudonais dažais...dabar turiu plaukų lako mažą flakonėlį,bet mažas manau pageljėjimas iš jo...labai nedrasu rytais,o po šio ryto tai visai....

Atsakyti

Jau radau eBay....

Atsakyti

Kas nutiko Mrs Patranka? Kas isgasdino?

Atsakyti

Ana savaite,ketv išniro iš krūmų ir sekė mano kaimynę,ji papasakojo,kas kaip,kaip atrodo,o snd mane sekė,tas pats tipas,net odos spalvos nesimato,su pirštinėmis,ant galvos beisbolo kepurė,kapišonas ant galvos ir šalikas ant veido...

Atsakyti

O jetus, kaip nesmagu. 

Cia gatveje jusu? Tu kai iseini, dar tamsu buna?

Atsakyti