Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Labas,

Man irgi šventės prabėgo žaibo greičiu. Tiek planuota, pirkta, lėkta... o tik šast ir nėr :huh2: aš dar galvojau po Naujų vaikai visą savaitę neis į mokyklą, sėdžiu ramiausiai sau...jokių projektų nepadarius jokių namų darbų. Ir sugalvojau internete pažiūrėt kada joms į mokslus. Žiūriu kad ryt - antradienį! Tai tik staigiai ruošti pamokas su vaikais...nafik...iškart kažkoks nervas paėmė, kad viskas baigės jau.

I.Elija, įdomus pasakojimas iš kelionės. Dėl mamos apgailestauju, labai nelengva tau ...tiek dėl priežiūros, tiek kas liečia kovą prieš medikus. Tikrai suprantu kaip pikta!!! :4u:

Limcamca, suprantu kad yra nerimo dėl to MRI, bet neprisigalvok iš anksto, viskas bus gerai :4u: 

Aš šiąnakt sapnavau kad pas mane krūty guzai du.. kaip buvo baisu tame sapne... :unsure:

Beje, susigalvojau keisti plaukus... paskaičiavau kad jau 16-ką metų esu juoda... tai net baisu pasidarė. Einu antradienį dažytis, gal ir kirptis, bandysiu konkrečiai atsiduoti į kirpėjos rankas, net nežinau realiai kokio noriu rezultato, ką patars su tuo sutiksiu :D

Atsakyti

Gotte, o kokia spalva darysi? Sviesinsi? 

Atsakyti

Limcamca, ka cia mes bepasakytume tu vistiek nerimausi iki pat tyrimo, tai pabandykim surast pliusus.

1) rimtesnius tyrimus cia gauti nera lengva, buna kad tenka gerai pakovot del to, o tu gavai brangius ir tikslius tyrimus be kovos, va jau pliusas.

2) jei butu kazkas labai blogai jie jau butu pamate, vadinasi nera nieko kas butu jau pazenge, dedam pliusa.

3) gal tavo anamneze pateko i geras rankas ir nusprende padaryt ta tyrima be jokiu "stebesim, ziuresim, bla bla bla"

Kolkas daugiau nesugalvoju :)

Atsakyti

Labas,

Man irgi šventės prabėgo žaibo greičiu. Tiek planuota, pirkta, lėkta... o tik šast ir nėr :huh2: 

Beje, susigalvojau keisti plaukus... paskaičiavau kad jau 16-ką metų esu juoda.  :D

Va va as ir taip jauciuosi, matyt neatsisvenciau pa polnaj pragramie 😂 nors rodos ir labai neblogai buvo, o naujus sutikom super smagiai.

Pasikeitimai idomu, as ir jauciu panasiai tiek metu juoda, bet iki tol turejau daugybe spalvu ir ilgiu, na blondine nebuvau nes netinka. Labai idomu ka tau pasiulys  :bigsmile: 

Atsakyti
As ir tik blondine nesu buvus,nors bandziau biggrin.gif GAvos geltona,kaip visciukas.O kadangi galima sakyt pusiau pati daziau,tai nesugalvojau uzdet to violetinio sampuno,kuris butu gal prigesines ta geltonuma biggrin.gif Bet as uzdejau ryskia raudona spalva ir labai graziai gavos mirksiukas.gif
DAbar visai nesenai,pries pora men as ant juodos perejau biggrin.gif Iki tol tamsiai sokoladine buvau,kokius metus laiko biggrin.gif
Atsakyti

Gotte, o kokia spalva darysi? Sviesinsi? 

uj man šviesi netinka...esu buvus blondė 12-toj klasė kai blondinausi prieš dažymą raudonai. Tai blondė buvau lygiai vieną dieną :D

Va va as ir taip jauciuosi, matyt neatsisvenciau pa polnaj pragramie 😂 nors rodos ir labai neblogai buvo, o naujus sutikom super smagiai.

Pasikeitimai idomu, as ir jauciu panasiai tiek metu juoda, bet iki tol turejau daugybe spalvu ir ilgiu, na blondine nebuvau nes netinka. Labai idomu ka tau pasiulys  :bigsmile:

aš kažką su raudona noriu :B bet kad rupūžė greit nusiplauna.. na šiuo momentu man dzin, noriu bet kokia kaina išlįsti iš juodos...o paskui jei užknis nusiplaunanti raudona, tada kažką kito galvosiu.

As ir tik blondine nesu buvus,nors bandziau biggrin.gifGAvos geltona,kaip visciukas.O kadangi galima sakyt pusiau pati daziau,tai nesugalvojau uzdet to violetinio sampuno,kuris butu gal prigesines ta geltonuma biggrin.gifBet as uzdejau ryskia raudona spalva ir labai graziai gavos mirksiukas.gif
DAbar visai nesenai,pries pora men as ant juodos perejau biggrin.gifIki tol tamsiai sokoladine buvau,kokius metus laiko biggrin.gif

man netiktų blondiniški aš manau... aš net ir nebandyčiau iš tiesų. Užtenka jau kad sesuo blondė :ax:

Atsakyti

Limcamca, ka cia mes bepasakytume tu vistiek nerimausi iki pat tyrimo, tai pabandykim surast pliusus.

Fainai tu cia. Aciu  :4u:

Matet LT salciai kokie. O, pas mus lietus lyja. 

Varom pas dukterecia pietu. Nesimatem dar nuo keliones jos ir svenciu visu. 

Laba. 

Atsakyti
KAd ne tik LT tie salciai..Va kaip tik zinias ziuriu-Sicilija uzsnigta,Romoj nematyti salciai,Lenkijoj -30,Rumunijoj matomumas nulinis...KAzkokia mergina vaziavo i ligonine gimdyt ir pagimde pakeliui gelbetoju masinoj...O cia Londone +11,ne nesitiki biggrin.gif
Atsakyti

Eik tu sau, masinoje pagimdyti  :blink: 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 01 06, 14:18)
<p>Laba,</p><p></p><p>Jo, genai labai daug ka duoda. </p><p>Gavau kvietima MRI skanui, nei is sio nei is to. Gi, sake paleido mane 4 menesiams, ko kazin cia persigalvojo ir ta galva skanuos  hmm.gif </p>

Sveikos visos.Uz kiek laiko tau skanas?Nes jeigu iki 2 sav begyje tai skaitosi emergence ir viskas eina po raudona velaiva.Jeigu veliau,tai tai daro profilaktiskai.Kaip sako just in case.
As jau pradejau savo darbini maratona.
Atsakyti

Sausio pabaigoje. 

Atsakyti

Laba,

Na, ar jums daro itaka metro streikas? Siandien jau net mums marsrutai stovi, nes centras auto uzkimstas, jezau, iki Vakaru 2 valandas rodo vaziuoti. Chaosas.  :hmm: 

I.ELIJA, ar tau atveze pianina?

Atsakyti