Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Labukas

Na ar daug vaiduokliuku atejo biggrin.gif As dar tik zvake lauke degiau,o jau eile stovejo biggrin.gif
Atsakyti

Na tai linksmo Helouvyno.

Pridėta:

Atsakyti

Pas mus neina kolkas vaiduokliai, as moliugus vidiniam kieme pastaciau, tai tipo nesvenciam.

Nova, nera cia jokio saunumo pas mane, maciusi as visokiu ligonines vaizdu, nebijau. Siaip man paciai labiau prie sirdies ligonine, o ne slaugos namai, bet neturiu prabangos rinktis.

Atsakyti
Heida, o darbas ar toli nuo namu? Kiek uztrunka kelione i viena puse?

Nesvenciam mes helouvyno. Baladojosi i duris pora kartu, bet neatidarem duru ax.gif nors ir namai nepuosti, bet va vistiek neaplenkia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 31 spalio 2017 - 23:33

Netoli darbas, cia didziausias privalumas, pescia per 20-25 min galiu nueit, na o autiku 10-12 min.

Atsakyti
Nu tikrai kad didelis privalumas kai darbas salia mirksiukas.gif Teko ir man malonumas toks mirksiukas.gif 5 metus pareidavau namo pietu valgyt biggrin.gif su masina 5 min vaziavimo, o peskom per kiemus 10min eidavau biggrin.gif
Atsakyti

Priedas  1835682-bigthumbnail.jpg   128,33KB   0 Parsiųsta kartų

Labas rytas. Visai neblogas oras, kaip lapkricio menesiui.

Atsakyti
Labukas

Oras tikrai grazus bigsmile.gif Nors cia kuria diena buvo langai serksnu aptraukti..
Va tik tie laikrodzio sukiojimai ir automatiskai anksti temsta man labai nepatinka..

Ar darysim Kaledini meeta bigsmile.gif Nelabai kas cia is musu beliko..
Atsakyti
Mane kazkaip pradeda veikti tie laikrodzio sukiojimai. Anksciau kazkaip nejusdavau, o paskutinius kartus jauciasi. Negaliu uzmigt, pora naktu prastai miegu, vis bijau pramiegot ax.gif zodziu...

Darysim darysim meeta. Nu kaip dabar be meeto biggrin.gif kad ir 3-4 busim mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikutes grazuoles :4u:

Kiek cia fainu visokiu naujienu :wub:

Limcamca pasakok greit kaip buvai islepinta per gimtadieni :wub:

Heidaaaaaaa  sveikinimai milijoniniai su nauju darbu !!! :4u: :4u: Be galo uz tave dziaugiuosi :4u:  Metai kiti ir galesi ligonineje dirbti :yahoo:

Mrs Patranka  vienareiksmio atsakymo i tavo klausima deja nera. Jeigu trumpai tai taip: antrame darbe mokesciu mokesi tiek pat kiek ir pirmam, t.y. 20% bet tau atrodys kad moki daugiau, nes pirmame darbe tau neskaiciuos mokesciu nuo neapmokestinamu pajamu. Na pvz. Pirmam darbe uzdirbi 10k, antrame uzdirbi 10k. Pirmame darbe (priklausomai nuo tavo tax code) neapmokestinamos pajamos pvz yra 8k, tai mokescius mokesi tik  20% nuo likusiu 2k, o antrame darbe jau mokesi 20% nuo visos sumos (10k)  todel atrodys kad daugiau, bet jeigu visus tuos pinigus uzdirbtumei vienoje darbovieteje tai mokesciu sumoketum lygiai taip pat (t.y. 20% nuo 12k nes 8k neapmokestinami)

Vienintelis atvejis kai mokesi daugiau mokesciu yra kai pirmame darbe tu neuzdirbi daugiau negu tavo neapmokestinamos pajamos ( na pvz jos yra 8k, o tu tenai uzdirbi tik 6k)  nes antrame darbe autmatiskai vis tiek skaiciuos 20% nuo visu pajamu. :rolleyes:

Tikiuosi aiskiai cia surasiau :huh2:

Kaledinis meetas pas mane ? :D nes Horchurch patogiausia vieta :P kokia data? napaliekam gal paciam galui... Ka manote apie 9ta gruodzio? :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotuliuke: 02 lapkričio 2017 - 16:07

Labas rytas, 

Ačiū visoms už sveikinimus ir linkėjimus  :4u: Mes jau po atostogų  :4u: 

Tenerifė labai patiko, būtinai lankysimės dar kartą. Negalėjom visko pilnai apžiūrėti, viską aplankyti, nes ir vaikai šiek tiek stabdė. Labiausiai sužavėjo Masca tarpeklis, po pravažiavimo juo, jaučiausi kaip antrą kartą gimusi, tikra to žodžio prasme.  :D Maistas ten - idealus. Dovanų gavau Flamenko pasirodymą, labai patiko, neįtikėtinai gražu.  :wub: Ir, šiaip šiemet dovanos - miuziklai. Kuom labai džiaugiuosi  :4u: 

Kalėdinis mytas - privalomas. Jeigu visoms tinka pas Lotuliuką ir ta data, - rašau į vyro knygą  :4u:​ 

Atsakyti
Labukas

Gruodzio 9 iseina sestadienis.. Gali atsirastvreikalu.. O nenorit penktadieni? Nirs as prisiderinsiu prie daugumos biggrin.gif Siaip man ir geriau anksciau,nes paskui gimdymai,dar marcios tevai atvaziuos ,bus iki svenciu..

Rasykit Mainly,dalyvaus ne. Gal Astai eilini karta pabandyt parasyt biggrin.gif
Atsakyti