Gotte, as kojine LT pirkau. Mano ilga, iki pat uzpakalio. Pirkau Kaune, prie kliniku vokieciu pardej. Irgi pagal ismatavimus. Vargas nusiimt ta kojine. Nusiimdama visada galvoju apie senukus, kaip jiems sunku tokias kojines ir uzsidet ir nusiimt jau tooookia kieta
MB isvare i pirti - vyru meeta tuoj eisiu balandzius sukt
Heida, tik pradejei ir jau naktimis dirbt reikia? Suprantu toks jau cia darbas, na bet vistiek dienom gal lengviau butu isivaziuot
Matai as konkreciai i naktines ir ejau, prase eit dienomis dirbt, bet man netinka. 12 valandu pamaina, man reik dar ir i mokykla suvaiksciot, ir valgyt padaryt, o gryzus 8 val vakaro jau ne kazka bepasidarysi.
Heida, o kiek tu laiko dabar buvau visai nedirbusi?
Beveik 8 metus.
Labas iš vakaro...
Limcamca,su tortadieniu tave!!!
Aš šnd sulaužius paskutinius savo akinius,buvo treji,nafik...kaip akla.... reiks naujus daryti,o kainos tai jo-apatinio...
Ryt 12 vėl einu į pokalbį dėl darbo,antras bus tikiuosi,tai irgi ne kažką su laisvu laiku,bet taip reikia svaru,kad net negalvoju apie tai poilsį ...
Sekmes tau Mrs Patranka pokalbyje
Mrs Patranka sėkmės tau
Heida, aš manau, kad nelengva bet kam būtų po tiek laiko įsivažiuot, bet prabėgs mėnesiukas kitas ir turėtum pajusti ritmą, susidėliot savo darbus kaip patogiau ir linkiu kad darbas neštų gerą pelną ir kuo mažiau nuovargio
Panos koks pasvordas į sekso puslapy supermamoj? Kažkada esu buvus, bet nebepamenu, o reik užsukt kai ką pačiokint parašykit man až please
Laba.
Taip Gotte, tu aisku teisi, viskas susidelios, tokio pobudzio darbas man nera visai svetimas. Siaip kas labai nepatiko, tai prastas mokymas, man atrodytu labai logiska, naujam darbuotojui pradet nuo duru kodu, kur reikia butinai pasirasyt ateinant i darba ir iseinant, na o toliau kokia yra kasdiene rutina, viskas is eiles, o dabar viskas pripuolamai, jokio nuoseklumo, pagrindinius dalykus pati susizinojau is zmoniu, kuriems visai nepriklause man kazka sakyti, tiesiog draugiskai pasake. O ypac nepatiko, kad nepasake jog du lugoniukai su kuriais turesiu kontakta, turi AIDS, pati zinau kad turiu saugotis istisai ir kiekvienas potencialus nesiotojas kazko, na bet kai dirbau ligoninej, visada viena kita ispedavom pirmiausia apie ypac pavojingas ligas. Na cia jums nelabai idomu
Gotte, parasiau ko prasei.
Heida, dėkui
Klausyk, bet tai blyn nefaina kai toks išsitaškymas, nes kai ateina naujokas turi būti viskas sistemingai paaiškinta, nes kitaip tikrai labai sunku kai reikia pačiam susidėlioti, išsiklausinėti ir t.t. Man įdomus tavo pasakojimas, gali ir išsiplėsti O pas tave ten senų žmonių slauga ar šiaip sunkių bet kokio amžiaus pacientų slauga?
Labas rytas...
Pas mane kaip ir gerai vakar viskas,tik 08/11 reiks išlaikyti testą,ir jei išlaikysit galiu pradėti...bet va vakar dar ir susibalamutinau,nes tipo sako,kad dirbti dvejuose kompanijose nelabai apsimoka,nuskaičiuoja daug,gal kuri tiksliau žinote?
Heida,tikiu ir suprantu,kad pikta jog nepaaiškina iki galo visko,sakau iš savo patirties,nes va dirbu mėnesį naujam darbe ir irgi,pamokint viena diena,ir viso,o paskui kaip nori....tai tik dabar jau galiu pasakyti,kad žinau visus niuansus,nes pas dauguma ko konkrečiai klausi nelabai rasi atsakymo,toks vaizdas kad sunku ar gaila pasakyti,tai taip po viskiu ką ir susirankioji žmogus viską,vos ne pro kampą slapčia stebėdamas “ draugiškus” kolegas...
Geos dienos visoms...
PAtranka,o tu dar kazka dirbi be veziojimo i orouostus?
Girdejus ir as,kad atskaiciuoja daugiau mokesciu,kai dvejose kompanijose dirbi,bet nieko konkreciau negaliu pasakyt..
O va slaugoj as negaleciau dirbt Dar koki suduka ir isvalyciau,bet jei kas vemtu,as salia vemciau Ir nrs kraujo vaizdo nebijau,bet visokios zaizdos man ispudzio nekelia
Giega,taip...oro uostus dabar derinu su pagrindiniu darbu,o jei dat=r antram pradėsiu dirbti,tai liks tik naktim važinėti...kaip ilgai temsiu nežinau,bet reikia....
Na gal dar kuri žinos apie mokesčius...
i O pas tave ten senų žmonių slauga ar šiaip sunkių bet kokio amžiaus pacientų slauga?
Visokiu yra, yra ir jaunesniu uz mane, bet didzioji dalis zmones jau pagyvene, yra ir visisku seneliuku. Ten keli skyriai yra, tai paskirstyti, kur po sunkiu ligu, kur nusene su demensija ir panasiai.
Giega,taip...oro uostus dabar derinu su pagrindiniu darbu,o jei dat=r antram pradėsiu dirbti,tai liks tik naktim važinėti...kaip ilgai temsiu nežinau,bet reikia....
Na gal dar kuri žinos apie mokesčius...
Pervargti labai blogai, visokiu ligu galima prisirinkti, bet suprantu, kad kartais kitaip tiesiog neiseina, patausok save kiek tik imanoma
LAbukas
PAtranka,o tu dar kazka dirbi be veziojimo i orouostus?
Girdejus ir as,kad atskaiciuoja daugiau mokesciu,kai dvejose kompanijose dirbi,bet nieko konkreciau negaliu pasakyt..
O va slaugoj as negaleciau dirbt Dar koki suduka ir isvalyciau,bet jei kas vemtu,as salia vemciau Ir nrs kraujo vaizdo nebijau,bet visokios zaizdos man ispudzio nekelia
Ai tokiu reikalu as nebijau, na buna kad vaizdas nemalonus, bet tokiu jau retai pasitaiko. Man tas tampymas ir vartymas sunkiau, nes nugara pas mane tai ne kazka.
Heida, buk atsargi darbe nu negaleciau ir as tokio darbo dirbt. Saunuole tu pas mus
Limcamca dingus kur gimtadieni visdar svencia