Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Sveikos...aš šnd po darbo dar namus visus išsiliuobiau,viskas blizga mmmmmm.....

Atsakyti
Bet kaip silta lauke. Nesitiki visai kad spalio galas. Kiek jau cia iki kaledu liko ax.gif baika rolleyes.gif mes kai iseisim atostogu pries kaledas tai grysim tik po nauju rolleyes.gif pailsesiu namie rolleyes.gif

Giega, tai jau dabar opp darys? Tyrimus visus dareisi vel is naujo?

Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2017 10 26, 17:57)

Giega, tai jau dabar opp darys? Tyrimus visus dareisi vel is naujo?

Tokie cia ju tie tyrimai...Krauja paeme,kardiograma padare,spaudima pamatavo,paseiliot pagaliuka reikejo biggrin.gif Ir visokias formas uzpildyt,ka daryt,jei kraujo perpylimo reiks..Ar namie bus reikalinga pagalba ir panasiai...
Operacija lapkricio 15d...O lapkr 14 musu sidabrines vestuves...Nei pries,nei po nepabaliavosim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 10 26, 20:34)
Operacija lapkricio 15d...O lapkr 14 musu sidabrines vestuves...Nei pries,nei po nepabaliavosim ax.gif

biggrin.gif nieko, atsigausi po opp - pabaliavosit su sokiais mirksiukas.gif
Tai tikriausiai apie metus kokius pralaukei? Nu bet sulaukei mirksiukas.gif o as va metaus. Ar cia ar i LT vaziuot darytis unsure.gif Jei i LT vaziuot, tai reiks daugiau atostogu isnaudot. Negalima bus skrist lektuvu apie sav po opp. Tikriausiai po nauju pradesiu cia ieskotis privacios klinikos. Nu galvos skausmas daugiau nieko.
Atsakyti
Labukas

QUOTE(*nova* @ 2017 10 26, 21:32)
biggrin.gif  nieko, atsigausi po opp - pabaliavosit su sokiais  mirksiukas.gif 
Tai tikriausiai apie metus kokius pralaukei? Nu bet sulaukei  mirksiukas.gif  o as va metaus. Ar cia ar i LT vaziuot darytis  unsure.gif  Jei i LT vaziuot, tai reiks daugiau atostogu isnaudot. Negalima bus skrist lektuvu apie sav po opp. Tikriausiai po nauju pradesiu cia ieskotis privacios klinikos. Nu galvos skausmas daugiau nieko.

O ko tu nenori eit i GP..Viena karta pasiskusi,kita karta..Sakyk,nebepaeini..Venu operacija visai ne kosmetine..Cia gana rimta liga..
Atsakyti
Nieko gero tas musu gp. Pora kartu ejau del kojos. Abu kartus - nhs nedengia, eik privaciai.
O tau vaistu jokiu neprirase? Iskart opp darys? Lazeriu, ania?
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2017 10 27, 16:00)
Nieko gero tas musu gp. Pora kartu ejau del kojos. Abu kartus - nhs nedengia, eik privaciai.
O tau vaistu jokiu neprirase? Iskart opp darys? Lazeriu, ania?

Gal pas tave nelabai matos.. Buna gi vidiniu ir isoriniu.. Pas mane kai gumbai didziausi tai ir nusiunte greit.. Nors musu gp tikrai geras mirksiukas.gif

Vaistu jokiu,tik kojine nesiot.

Vsio darbai baigti,savaitgalis biggrin.gif
Atsakyti

Labas,

gyva gyva as, turim sveciu is LT, tai grafikas labai uzimtas  :)  dirbau jau viena diena ir viena nakti, na nelengva tikrai, bet puikiai zinojau kur einu ir koks tai darbas, na intensyvumas maniau mazesnis, reik iprast prie tempo. 

Atsakyti
Gotte, su praejusiu gimtadieniu tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif pasakok kaip atsventei, ka dovanu gavai bigsmile.gif

Heida, tik pradejei ir jau naktimis dirbt reikia? Suprantu toks jau cia darbas, na bet vistiek dienom gal lengviau butu isivaziuot ax.gif

Giega, nea pas mane nelabai tos venos matos. Nesiosiu ir as kojine ne tik namie bet ir i darba eisiu. Bet kazkaip lengviau man. Nera tokio didelio sunkumo laiptais lipant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 27 spalio 2017 - 23:47

Sveikos  :4u:  Atvykau i Londona rugpjucio menesi, stai jau beveik trys menesiai kaip emigracijoj. Pratinuosi prie visko :) Siuo metu ieskau darbo. Siuntineju CV i administrative assistant pozicijas. Bet gal jus zinot, kaip vyksta tokios atrankos - ar efektyvu siusti CV per skelbimu puslapius, ar geriau tiesiai skambinti ar CV siusti i imone?  :)​ 

Atsakyti

Heida, o kiek tu laiko dabar buvau visai nedirbusi?

Nova, ačiū už sveikinimus. Gavau dovanų iš sesės nerealaus gražumo puodukus kavai/arbatai  + padėkliuką ir tos pačios serijos du bliūdelius. Jau man indai ir visi kiti su tuo susiję dalykai tai yra ne dovana, ir aš iš viso tokių dovanų nesuprantu :D  nu bet tie puodukai - kažkas toookio, be to labai reikėjo, nes maniškiai jau tokie baisuokliai buvo kad oj oj. Tai užsiprašiau.

Iš vyro gausiu planšetę nuotraukoms retušuoti (tipo bus greičiau ir patogiau), laukiu kol ateis deliveris kitą savaitę. Iš klientų sulaukiau visokių mielų sveikinimų ir dovanėlių. Šiandien maniškis dar kepė steiką ta proga, o ryt vakare einu kokteiliukų pagurkšnot su draugėm.

Nova, o kur tu tas kojines dėl venų perki? Kažin jos man gal bėgiojimui irgi gerai būtų?

Atsakyti
LAbukas

Limcamca,su gimtadieniu!!!

vartotojo įkelta nuotrauka

NA ar nepamirsot laikrodziu persukt biggrin.gif

Nova,as kojine pastoviai nesioju..Na tik kai sijona deduosi,kojune nusiimu..bet po kelnem visada ji yra..
Gotte,man tai GP israse ta kojine.Vaistinej matavo koja kokia 10 vietu,po keliu dienu atsiunte atseit man pritaikyta kojine...Bet pries tai as Bootse buvau nusipirkus-travel socks..Va tokias,tai irgi nesiodavau ja..Ta israsyta gal tampresne,kietesne,nei bootso..

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti