Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Heida, 40/45 priklauso kiek žmonių,kada tau reikia?. Vaikams ši sav atosrogų...iskarto jaučiasi ant gatvių...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs. Patranka: 23 spalio 2017 - 17:18

Heida, 40/45 priklauso kiek žmonių,kada tau reikia?. Vaikams ši sav atosrogų...iskarto jaučiasi ant gatvių...

Si ketvirtadieni ryte man reikia, 2 suauge ir mergaite 10 metu. 

Atsakyti

Kokie man sitie batai grazus, noriu  :wub: 

https://www.modainpe...red-ombre-p1565

Atsakyti

Labas rytas....kaip šilta :wub: 

Bateliai gražūs,spalva Liux,tik abejoju dėl jų minkštumo,nors gal,nešu pirkus iš ten nieko...

Heida,rytas rytui nelygus,nors jei lt skrenda,tai skrydis 8?

Atsakyti
LAbukas

Spalva tai labai faina tu bateliu,bet man tas toks liezuvelis nepatinka ax.gif As turiu basankes ant kulno is Moda in Pelle,labai patogios mirksiukas.gif Ir lygiapades turejau,bet per sezona susinesiojo..Niekur nesuplyso,tik atrodo tokios nuvalkiotos..Irgi labai patogios buvo mirksiukas.gif
Ju parde yra LAkesido shoping centre,jei pasimatuot nori mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas....kaip šilta :wub:  Bateliai gražūs,spalva Liux,tik abejoju dėl jų minkštumo,nors gal,nešu pirkus iš ten nieko... Heida,rytas rytui nelygus,nors jei lt skrenda,tai skrydis 8?

Atskrenda is LT su Wizair, lektuvas leidziasi 7 ryte Lutone. Ar galiu tartis su tavim del parvezimo? 

Atsakyti
Heida, sveciu laukiat bigsmile.gif kas atvaziuoja?
Atsakyti

Draugai atskrenda, tik taip kvailai gavosi, MB nuo pirmadienio naujoj kompanijoj pradejo dirbt, negali nenueit i darba, tai ir is oro uosto negali pasiimt. O as rytoj pirma diena einu i darba  :ax: ( dar sakiau palaikysiu liezuvi uz dantu, bet nesilaiko  :blush-anim-cl: )

Atsakyti
Nu nelaikyk to liezuvio uz dantu biggrin.gif pasakok bigsmile.gif sveikinimai didziuliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Gerai, gerai, kad nesilaiko. Taip smagu dėl tavęs, bijojau prasitarti temoje  :D 

Heida, o jie vėlai atskrenda, nesusigaudytų patys grįžti traukiniu ar autobusu. Nėra gi ten labai sudėtinga. 

Atsakyti

Aciu Nova, nieko labai idomaus, care assistant slaugos namuose. Bet patekt ten is tikro buvo labai nelengva, aisku neturejau patirties ka sakyt per pokalbi, ko nesakyt, nepavyko is pirmo karto. Tada padejo visai svetimas zmogus, kuris visai manes nepazysta, tiesiog paskambino ir pasake kur padariau klaida, ka reikia rasyt, ka ir kaip sakyt, tai va is antro karto viskas pavyko, dar atskiras Aciu Limcamcai, kuri parase apie mane puikia rekomendacija.

Atsakyti

Heida,sėkmės naujam darbe...o pasitikti negaliu,nes 8 val jau turiu būt Londone,nespėsiu,va nuvežti galėčiau,nes telpu į laiką ...soriukas :4u: 

Atsakyti